Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mortal Online

Jaan

Öne çıkan mesajlar

d3ng3siz said:

12.16.18 versiyonu... valla 18.01 'de çektim ben daha yenisi çıktmı ki ?

- e ama o gelmez ki :D 4.9gb üstüne 450mb

evet ne yazık ki 4.90 lik çekmen gerek

ben de 2.70 lik çektim yüklşedim o gün kapandı stress test sonra patch çıakrdılar yeni client çıkardılar 4.90gb şimdi tekrar çekiorum ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Cem baktım pek birşey değişmemiş, hala alması gereken yol var. Özellikle bu son client tam bir felaketti. Updater patch indiriyor kendimiz kuruyoruz. Ozaman updater kullanmanın ne anlamı kaldı? Updater patch indirirken video izlemem gerekti. Settings kısmı çalışmıyordu, torrent hızına sınırlama getiremedim. Neyse sabır diyerek yükledik. Sonradan farkettim ki torrent dosyasını oyun klasörünün içine atıyormuş. Önceden farketip utorrent kullansam çok rahat edecekmişim. Kısacası updater tam bir rezillik :) Sen büyük ihtimal yine sevmeyeceksin :) Neyse ben yinede ümidimi kaybetmedim. Umarım ortaya adam akıllı birşeyler çıkartırlarda bizde hasterini çektiğimiz pve ve rp ye doyarız :)
Sosyal ağlarda paylaş

durum nasıl girdiniz mi nasıldı stress test dünkü

ben teknik şeyleri pek sallamiorum clienttır updaterdır bu tarz şeyleri hallederler her türlü. oyunun gameplayi düzgün olsun yeter. Darkfall u yapanlar da küçük bi şirketti onlar hallettiler bi şekilde stabildi oyun gayet, MO da halleder. yeterki sistemi düzgün yapsınlar bugları falna halletsinler.
Sosyal ağlarda paylaş

Testte olay soyleydi, genelde Fabrnum civarindaydik alfheim ve gelooddyn ile. Benim client crash yemedi ama alfheim bikac kere coktu sanirim. Fabernum icinde gezerken ekranda 30-40 kisi olsa da 20-25 fps oynanabildigini gormek guzeldi. Fabernum disinda 10-15 kisiyi bir arada gordum ve hiz yine 20fps civariydi. ara sira 4-5 kisinin cember olup birbirine daldigi durumlar gordum, aralarina daldim, bi ara bizim ekiple yumruklari 25 vuran bi elemanla antrenman maclari yaptik, iste yay aldik salladik, alfheim zirh yapti sagolsun filan fulun. Gleodynn'in karakter 0di o yuzden ne yay kullanabildi ne yumruk uzun bi sure

Stress test acisindan sanirim iyiydi, ama server 2 kere coktu, sonuncu actiklarinda ortaliktaki hayvanlari kapatmislardi ve server bir daha cokmedi.

Skill'lerle ilgili buglar var. Yalniz bu benim karaktere ozel olabilir, adamlar 2 hafta kadar once skillerle ilgili buglari duzeltince yeni karakter yapin, yoksa buglarin bi kismi devam eder dediklerinde dinlememistim, neyse sonucta dun aksam bikac kitap okumaya kalkinca dovus skillerim yok oldu listeden, ben de e dinliyim adamlari diyip yeni bi tane actim, sonucta gicik bi olay.

Lag oldugunda karsinizdaki adami 10-15 saniye havalaniyor sekilde gorebiliyorsunuz, 2 kere gordum sahsen.

Crafting interface'i daha iyi. Malzemeleri inventory'den birakiyosunuz, sadece craft edebileceginiz seyleri goruyosunuz filan gibi degisiklikler var, guzel olmus.

Dovuslerde yumrukla milletin etrafinda donup yumruk savrulabiliyor. Mesafe cok kisa oldugundan lag de cok onemli hale geliyor haliyle. Bu sekilde millete yumruk saydirabildim baya baya (adamlar kacisirken), okculardan kactim, ok salladim, lag hic fena degil.

Guzel yani, hani ciddi birsey yapmadan ortalikta dolasip oldukca eglendim. Sorun ortalikta buglarin olmasi (halen skillerle ve kitap okumayla ilgili kritik problemler var ornegin). Son patche kadar ortaliktaki herhangi birinin atini alip kacabiliyodun... gibi buglar var. Olumlu denebilecek sey gordugum buglarin hepsini bug trackerda bug report olarak goruyorum ve buyuk bi hizla cozuldu haline geliyorlar. Oyunda UI cilasi kesinlikle eksik, hatta yok, ama oynayinca rahatsiz etmiyor. Gicikliklar var ama, bankaya itemi inventoryden sag tikla atamiyorsun, trade ederken itemlari 8li 8li gonderebiliyorsun (8 farkli item) gibi sinirlar var gicik bi sekilde
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...