narsor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 beta eventinda yay isteyen fabernum civarina gelip msn'den mesaj atsin, bi yerlerden de biraz odun keserseniz ok alacak paraniz da olur, denk gelirse toplu ava cikariz beta eent derken 3. stres test diyorum, sanirim katilirim olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 kutusundan dvd çıkmayan adam fln var etrafta. hani dvdler bi işe yaramıyor şu haliyle tmmda bu kadarda amatörlük olmazki :D kullanım kitapçığını koyma yeri varmış ama kitapçık çıkmıomuş fln. millet releaseden sonra yollancak diolar yeni dvd ve kitapçık ama pek bi saçma geldi bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 hahah kutusu ayrı cd ve kitapçık ayrı gönderiyorlarsa işleri sakat bunların :) sırf shipping maliyetinden batarlar bu kafa ile:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Hala serverlardan ses seda yok daha kötüsü devlerden de. İnşallah akşamki stress test yalan olmaz. Şayet olursa çok büyük skandal olur. Lunch arifesi (sözde lunch) böyle lakayitlik affedilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Laflar hazırladım; Mortis said: bunları sağlarlarsa her türlü insana hitap ederlerse eski UO günlerimize dönebilirz, etrafımda harbiden kral şeyler tamelemiş tamerlar görmek istiorum. Veya bi herifin gezerek dolarak çizdiği haritayı kullanarak bi yerlere gitmek istiorum, veya özellikle bi admaın craft ettiği bi kılıcı kullanmak istiorum. Hayatımızın yarısını böyle oyunlarla harcadık UO'cular olarak, diğer bir yarısını da harcamayalım bence. Mortis said: Ama bu sefer erkenden davranmıcak iice bi test etsin ki kesin içi rahat edince herkesi gaza getirecez. ^_^ Kaan'ı zehirlemişsiniz zaten, ben de etkilendim, başkalarını zehirlemeyin bari. Hastadam said: Bi tane daha var onuda söyliyim. Mesela ben şehirde birisine vurdum kılıçla deneme amaçlı, birisi guard dedi ben öldüm. sonra res olmaya gidiyorum, fakat vicdansız, kindar adam orda beni bekliyordu, her reslendiğimde bir kez daha guard diyodu ve ben ölüyodum. Çok saçma, 1 kere öldüm zaten daha hala suçlu muyum ben. ki reslenme yeride şehrin dışarısında, yani orda guard nasıl çağrıyo hala anlamış değilim. Sen hiç UO'da pack lamayla getirilmiş 1000-2000 bandajlık reskilleri duymadın herhalde. gleoddyn said: Hala serverlardan ses seda yok daha kötüsü devlerden de. İnşallah akşamki stress test yalan olmaz. Şayet olursa çok büyük skandal olur. Lunch arifesi (sözde lunch) böyle lakayitlik affedilmez. Şahsen ben de öğle yemeğinden önce hayatımın herhangi bir kısmında lakayitlik tecrübe etmekten hoşlanmıyorum. Sorularım var; PvP'de sıkıntı var denmiş, ne boyutta, akışkanlık olarak mı yoksa sistem mi cacık? Okuduklarıma göre sistem pek cacık değil çünkü. Neden PvP'cilere önermemişsiniz anlamadım çünkü, UO gibi oyun demek, gate'e pusu kurmak, hayvan spawnı beklemek, gz dışından gz içine aoe büyü yapmak demektir. Etrafa zarar vermek, insanları bilgisayar başında ağlatmaktır benim için UO gibi oyun. Looting sistemi nasıl, donuna kadar alabiliyor muyuz? Neredeyse her şeyi okudum başladıktaki, fakat kimse büyü mevzusundan bahsetmemiş? Skill Tree'de gözüküyor magic hede hödö, nasıl spell casting mantığı, büyüler nedir hede hödö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Ayrıca Skill Tree'de hiding göremedim? Hiding olmayan oyunda nasıl dex kasılacak ki lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Hiding yok ama ayak seslerini azaltma olayı var, fps oyunda daha fazla işe yarar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 yüzde 32de 20yle indiriyor.yalan olur benim için bu akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 yüzde 61deyim. 200le inse 2 saate hazır ama nerdeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Alexi_Septimus said: Sorularım var; PvP'de sıkıntı var denmiş, ne boyutta, akışkanlık olarak mı yoksa sistem mi cacık? Okuduklarıma göre sistem pek cacık değil çünkü. Neden PvP'cilere önermemişsiniz anlamadım çünkü, UO gibi oyun demek, gate'e pusu kurmak, hayvan spawnı beklemek, gz dışından gz içine aoe büyü yapmak demektir. Etrafa zarar vermek, insanları bilgisayar başında ağlatmaktır benim için UO gibi oyun. Looting sistemi nasıl, donuna kadar alabiliyor muyuz? Neredeyse her şeyi okudum başladıktaki, fakat kimse büyü mevzusundan bahsetmemiş? Skill Tree'de gözüküyor magic hede hödö, nasıl spell casting mantığı, büyüler nedir hede hödö? Büyüyü deneme fırsatım olmadı. PVP sistemi fena değil, biraz alışkanlık işi mount&blade'e benzetebilirsin. aoe damage var mı bilmiyorum ama çok güzel okla gz içindeki insanları avlayabilirsin. Animasyonlar biraz tutuk olduğu için pvp biraz yavaş gibi geliyor. Her şeyi lootlayabiliyorsun, adamı anadan üryan bırakırsın. Yalnız ya adamın bagini tabla targetlayacaksın ya da loot yazıp oto target alacaksın. Büyüler 2 şekilde olacakmış, güdümlü ya da senin elinle targetlama şeklinde. Şuan denildiğine göre çok güçlüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Çok teşekkür ederim. Loot'un falan böyle olması pek hoş. Spell casting tecrübesi olan arkadaşlar varsa paylaşsınlar lütfen. Bilhassa Azmo diyecem ama ne anlar o meyciriden. Ve şunu paylaşmak istedim; http://www.youtube.com/watch?v=XUxmfwAz9L0 Secdeye yatıyor bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=GFl3cw2k7jQ Combat böyleyse oynanmaz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 son video'nun one shot olmayanını düşün savaşlar öyle:) yani vur kaç stamina doldur, tekrar saldır. tabi çok sağlam kılıç ile nasıl olur tam bilmiyorum, ancak çıplak adama 1 shot çekersin gibi geliyor, tabi yeni karakterse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 nerf gelmediyse tam olarak öyle :D adamdaki kılıç pig iron sanıırm. o kadar hızlı savrulmaz tungsteel. bu durumda adam 25 fln vuruodur. hepsi yeni karakter demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 daha cok rot balans cekerler onlara. Alexicim, su an icin combat boyleymis, ben daha hic yapmadim, dunyayi gezip crafting kasiyorum ama tahminen paralyse gibi skillerle falan teamplayle combat biraz daha mantikli olur gibi. Su anda bazi seyler cok op, balans malans gelir mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Abi deli misiniz, 4-5 kişi toplanıp dağlarda eşkiyalık yapsanıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Sonunda patchleyip girebildim oyuna, 14 steplik falan bişey yapmadım hiç, error falan vermedi bende. Sadece launcher'ı windows server 2003 SP1 compatibility mode'da çalıştırmam gerekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 nasıl yeni patch herhangi bi gelişme var mı oyun adına hehhe benim daha %75 de download bi yandan wow oynadıım için bi raid bişey olduğ zaman sürekli pause etmekten torrenti bitiremedim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Silah kullandığında stam drain azalmış farkedecek şekilde, güzel olmuş o. Leather armor craft edilebiliyor artık, şuan khurite scout armor craft etmek için deri toplamaya gidiyorum domuzlara. :) ayrıca CIR guildi ev kurdu baya bi aksiyon döndü evin önünde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 domuzların olduğu yerde crim bi tip vardı, herifi kestim 5-6 setlik deri çıktı mutlu mesut dönüyorum şuan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 of çok keyiflidir peki serverın lag vs durumu nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Şuan lag yok ama stress test başlayınca patlar yine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 said: Login for ALL accounts now possible - Stress test will start in 2 hours Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3ng3siz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 bende "error gettin revision info" hatası veriyor... nedendir ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Valla tam sebebini bilmiyorum ama retry'ı spamliceksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar