smarthan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 forumda sor destek bölümüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 narsor said: bir kez daha tekrarliyim, oyunu alip oynuyum keyif aliyim diyen uzulur su an, bunu tekrar tekrar bikmadan yaziyorum arkadaslar. Su anda oyun ikeadan alinan mobilyalar gibi demonte, sizin monte etmenizin de sansi yok. Adamlarin bir sekilde parcalari bir araya getirmelerini bekliycez arkalarda kalmasın arada sırada tekrarlıyalım bunu :) bende aldım oyunu , potansiyel efsane ... çok guzel olucak ama şu anda giriceksiniz oyuna ve yapıcak bişey bulamayacaksınız veya fikirleriniz deişicek. oyle olucaksa hic almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Tamam sorayım bakalım (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 hastadam directx'in en son halini ve nvidia physx driverini cek kur, oyun onlara ihtiyac duyuyor ve installer olmadigindan bunlari senin kurman gerekiyor. Gerci rastladigin problemin sebebi bu degil gibi, irc'de destek kanali var direk cevap verebilirler, ya da olmadi smarthanin dedigi gibi at bi mesaj foruma, ilginc problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 oyuna girip gozatmak isteyenlere, soyle bir duyuru var: birkac saatligine stres test yapmak istiyorlar ve kayit yapan herkese giris izni vereceklermis. Oyunu bosuna indirmeyin, patchliycez demisler once, yani tamamen yeni bir 2-3GBlik download demek olay. Orijinal duyuru su: http://www.mortalonline.com/forums/30271-stress-test-next-patch.html#post665199 Bi de open betadan bahsediyolar postta, demek ki bir sureligine open beta olacak cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Şimdi birkaç sorum olcak ozaman, öncelikle ben nvidia ekran kartı kullanmıyorum, bu benim nvidia driver kullanmamı engeller mi? Birde directx'in son hali dediğin sanırım 9c ? 10 ve 11 official olarak download edilebiliyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Arkadaşlar güç bela oyuna girdimde, sizden nerdesiniz ona göre şehri seçip başliyim oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 benim meduli, fabernum ve toxai'de adamim var, smarthan meduli ve fabernum civari adamlari var diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Ben şimdi karakter açtım hastadam diye, başladım oyuna biraz gezdim şehri falanda, 5 kuruş para yok hiç bişey yapamıyoruz, zaten en sonunda ceylanın teki arkadaşımı koruyacam diye beni öldürdü.. Ama doğruya doğru oyun hakkaten çok iyi olabilir.. Umarım düzeltirler şu bugları, çok saçma sapan şeylerle karşılaştım, atıyorum en basitinden, ceylan kesiyorum, çok az canı kaldı ceylanın ve inanılmaz hızlı bi şekilde (grafik kayması bariz) yandaki tepeye çıktı ve oraya yetişemediğim için kaldı öyle hayvancağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 şu fotoya aşık oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Evet oyunu uzun uzun oynadım, bir sürü skill kastım vs. oyun gerçekten bölük pörçük, bir arada durmuyor hiç bir şey, mesela anlamadığım bir şeyde bazı vendorlar duvara dönük bir şekilde duruyorlardı, umarım bunlar düzeltilir, skill kasmak bana biraz kolay gibi geldi, durmadan 1 e basıp woodcutting kasıyorsunuz mesela, oturduğunuz yerden restingi geliştiriyorsunuz vs. Grafikler bence güzel olmuş fakat, bug çok ve grafikler sürekli kayıyor. Mobu mesela tek başınıza kesmeniz biraz zor olabilir, çünkü hayvan kaçıyor fakat 2 kişi olunca ve 1 i arkasında 1 i önünde durunca hayvan kaçamıyor.. bak sen şu işe. Sonuç olarak bunlar ve bahsetmediğim yüzlerce hatayı düzeltip oyunu sürerseler, en azından ceplerinde 1 ömür bu oyunu oynicak birisi olur o garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Oyunun clientı indirdim de, bu stress test için open beta olacak muhabbeti varya, şuanki clientı indirmeyin yeni şeyler eklenilecek falan denmiş. Zaten bu 4.5gb patch yapmaya çalışıyor şuan ben bunu yapmayıp open beta'yı mı bekleyeyim? Yoksa düşündüğüm gibi şimdi bu patch'i çeksem, open beta'da eklenecek update i 0'dan yapmak zorunda kalmam heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ben de indiriyorum 2gblık client ama patlamasın elimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Boşuna indirmeyin her patch sonrasında bütün client'ı tekrar çekiyorsunuz. Üzülürsünz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 öeh fenaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Önceki postta yazdığım 4GB patch olayı benim hatamdan dolayıymış. Cache folder ı oyunun foldera seçince düzeldi. Şimdi de şansıma yeni patch yapıyolarmış tekrar indiricem client'ı ahaha 3-5dk bakabildim oyuna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Evet o 4 gb hata. Bu beta kurulumdan hata çok. Her türlüsüde bana denk geldi, böyle aşama aşama hataları düzelttim. en sonunda sabrım taşarken, oyunda anladı, kendi kendine "e artık yani" dedi heralde açtı oyunu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 GwindonSurion said: şu fotoya aşık oldum abi daha ne manzaralar var bi bilsen .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 burda gordugunuz sehirde mo'nun buc's i :D pk sehri ^^ bi kaç adam kesioduk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 yeni eklenen cimenler, oranin eski halini bilenler icin goz yasartici bi sahnde cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 oha çok iyiymiş. sadece fabernum civarında mı var her yere eklemişler mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Yanlız vidyoda dikkatimi çektide , adam kamerayı çevirdiği zaman bi kayma olmuyo oyunda, benim oyunda kamerayı çevirdiğimde kenarlarda beyaz beyaz kayma efektleri oluyodu. yada ben efekt olduğunu zannediyodum aslında grafik kartım biraz boktan olduğu için kaldıramıyo oyunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 hele şükür şu çimenleri eklemişler. nezamandır dikkatimi çekiyor, grafikler şahane falan ama zemin çok odunsu duruyordu aferin adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=wSELU2AUqIM yeni şehir. oyuunn en büyük şehri. 1.5 km2 olacakdı sanırım. daha açık değil. giriş izni yok. ama trailerde gördüğümüz yerler fln oralar. (narsor geçen demiştim ya kesin buradadır diye. sanırım orda :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Vendorlar oyuna geri donmus, metla vendor haric eski tum vendorlari fabernumda buldum (wood, bone). Sanirim craftingi denetmek istiyorlar. Cimenler guzel olmus, fps dustu biraz ama halen iyi seviyede, fraps acip bakmadim kac olduguna gerci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar