smarthan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 atlarda bug mu var ? 27 skillim var ama tame olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 40 lazim atlara, tame'e devam :) 45'de fail etmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 25 deil miydi ?= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 valla ben 40dan once edemedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 son patchle yada bir önceki patchle arttı sanırım. ben 2 pachdir tame kasmadım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 guard işte böyle kesilir :D öldükten sonra guardın dediği şeye dikkat. "PWND! stay down you damn carebear" http://www.youtube.com/watch?v=9_LAnM-rHEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 vay be amma azimliymis eleman Ya Smarthan gittin mi hocam su yeni magaralara? Nasil ortam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 yok gitmedim. girmedim çok. ama acayip nerf gelmiş mounted combata. 110 vuran kılıç 55 vuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Ben bugun vakit buldum gittim, guzel yapmis adamlar, ici bos tabii ama goruntuler guzel, ici cok guzel doldurulur oranin gayet guzel sonucta. Evet artik elimdeki topuz 100 yerine 50 kusur vuruyo, ayrica cok daha hizli stamina harciyor (buyuk ihtimalle attribute miktari azalinca karakter biraz kirpilmis ondan aslinda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 @smarthan Yuha %50 düşürmüşler abi o zaman bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 daha cok oynarlar damagelarla, halen oturdugunu sanmıyorum olayın, zırhların da damage tutması konusunda eksik çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 bugun birlige teslim oluyorum, dev tim'e soyleyin geldigimde bu oyun duzgun bir sekilde release edilmis olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Komutanın mail atsın resmi şekilde, beni de cc ye düşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Ooo bingildak kolay gelsin olm simdiden, seni gelince guild askeri isler sorumlusu yapalim, ordularin baskomutani ol. Albayin kizina filan da bulasma uslu dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Bu arada haftaya delikanli patch gonderiyoruz, massive ama harbi massive diye tanimladiklari bi patch geliyomus, Carsamba-Persembe gibi, e biz de hayirlisi artik diyoruz ne diyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 kotanın içine ettiler zaten. 200 mb patch çekecez diye client indirmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Her patch'de client'ı tekrar tekrar çekiyodunuz dimi siz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 patcher auto patch yerine auto client çekiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 sorma, patch cekiyo guya ama sonucta hepsini indiriyo namussuz :) Bugun rekorumu kirip ev plani yuruttum elemanin tekinden, cok kil olmustur kesin. Bu hirsizlik olayini duzeltmeleri lazim artik ozur diliyorum caldiktan sonra NOT: Ama bagimlilik yaratti, calip duruyorum, manyakmisim megerse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Kardesim ben evil karakter olucam dedim, zirhlar filan birikti bankada, neymis oyle iyi olmak filan, yok ben kotuyum abi beni gorunce kesin oyunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 evet Perşembe "BÜYÜK" patch geliomuş hadi bakalım nasıl olacak umarım şöle belli hatlarıyla oyun çıkar da release oynanabilir halde olur hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Bu basligi bir tek Narsor ile Smarthan ikilisinin muhabbetleri icin takip ediyorum. Yoksa oyunun video'larini bile izlerken sikiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Aslinda Dark Fall icin yazilmis ama buraya da uyar diye dusundum. Su anda oynadigim Aion'da dahil bu yazidan sonra player loot olmayan oyunlar bos geldi bana. Yazan Requiem Quiven Dawn'ın günlüğünden : "Uykusuz 5. gecem. 7 noob arkadaşımla birlikte sandbrook'daki goblin spotunda günlerdir bizi katleden PK 'nın guild şehrine ortalama 300 yard mesafedeyiz. Bulunduğumuz nokta kaleyi yukarıdan görebilen bir tepe. Hemen yanımızda ise ikinci bir tepe sayesinde oluşmuş dar bir vadi var. 3 'erli 2 grup olarak vadinin iki yanındaki tepelere dağıldık. Aramızdaki en iyi binici olan Phoeniax vadide ışıltılı paçavralarını giymiş avımızı bekliyordu. Bu sırada en iyi gözcümüz olan (ekran kartı en iyi olan) Draven ise kale içini görebilen uzak bir tepeden avı gözlüyordu. (Ventrilo konuşmaları) Draven : AFK falan herhalde ya. Öyle duruyor kıpırdamadan. Şu anda görebildiğim onunla birlikte 4 kişi var. Quiven : Abi bu kadar yol geldik bekliycez artık. Phoeniax : Ben bi görünsem mi acaba? Draven : 4 kişiler diyorum. Şimdi görünürsen atın yanlız dönebilir Phoeniax : Tamam ben komutunu bekliyorum. Bütün paramızı verdik bu ışıltılı zırhlara. Boş yere kaybedersek içime oturur. Quiven : ehehe acaip parladın lan. Benim bile dalasım geliyo. Dracone : Abi uykum geldi ya ne zaman... Draven : Aha biri içerde kaldı 3'ü kapı önüne çıktılar! Phoeniax : Gidiyorum! Quiven : Git git. (Phoeniax ışıltılı zırhlarıyla adamların dikkatini çekip onları peşine takar. Amaç hepsini tek tek çekmek olduğundan işi epey zor olacaktır. Önce vadinin tersi istikamete doğru koşar. 3 adamdan 2 si sıkılıp peşini bırakıncaya kadar koşmaya devam edecektir...) Draven : 1'i döndü. Kaldı 2. Aman abi dikkat. Quiven : Abiler hazır olun. Phoeniax : Merak etmeyin stam potum var çantada. Draven : Abi biri daha bıraktı peşini! (Arkasında tek kişi kalmasıyla birlikte phoeniax geriye dönüp adama yaklaşıp bir kez vurup vadiye doğru koşmaya başlar. Av yemi yutmuştur. Artık kendine daha yakın olan rakibini yakalayabileceği düşüncesiyle daha da şevkle vadiye doğru koşmaya başlar.) Phoeniax : Vadiye giriyorum! Draven : Hadi millet okları hazırlayın! (yaylar gerilir) Quiven : Şimdi!!! (Zavallı PK 'mız vadiye girmesiyle üzerine yağan oklarla şoka girer. Bunca zaman kendisinden kaçtığını düşündüğü Phoeniax ise haldır haldır üstüne koşmaktadır.) Phoeniax : Şimdi yedim* seni! (aslında "yedim" demedi ama forum, ahlak kuralları falan...) Quiven : İniyo iniyo! Hadi batu!! Phoeniax : Zuahahha Al sana! Al sana terlik* kafalı! (burada da "terlik" demediğini tahmin etmişsinizdir.) Draven : Obaaaa kestik! Batu looot batuu loot! Phoeniax : Lootladım abi uzayalım! Quiven : Helal! Phoeniax : Ağırlık! Çanta doldu! Yavaşladım! Help! Draven : Dayan geliyorum trade at hemen! (phoeniax üstündeki itemların bir kısmını draven'a aktarır) Draven : !!! Oha abi 150 odun??? Bu ne? Phoeniax : Ya gelmeden ağaç kesmiştim bırakamadım bankaya. Draven : Lan yürüyemiyom! Quiven : Abi herifler geliyo kaçın ordan! Phoeniax : Ben oyalarım onları Draven'dan itemları alın siz! Dracone : Yettim kanka! (phoeniax yine gazla adamların üstüne hücum eder. İlginçtir ki o kadar zırha rağmen yediği 4 oktan sonrasını sayacak kadar yaşayamamıştır.) Draven : Batu down! Repeat! Batu down! Quiven : OMG! Mayday mayday! Dracone : Kaçın olm öpeyim* maydayinizi. Adamlar geliyo yiyecekler* bizi! (öpeyim ve yiyecekler denmedi tabi) (Phoeniax'ı geride bırakıp hızla uzaklaştık...) Quiven : muahaha süperdi lan Draven : ahahahahhah! Phoeniax : olm iki dkda sattınız ya gitti zırhlar. O kadar para verdik. Draven : Olm adamdan lootladıklarımız zararımızı çıkarır ya. Quiven : Sallayın zararı da. Herifin içine oturmuştur 8 tane noob toplasan 250g para yok cebimizde. Ahahaha. (Kendimizi en yakın kasabaya apar topar attık. 5dk sonra Phoeniax'a kestiğimiz PK 'dan msj gelmiştir. Aynen şu şekilde.) - Siz daha önce ultima online oynadınız değil mi? - Evet? Neden sordun? - Hiç. Tahmin ettim Tebrik ederim. - Teşekkürler "Sonrasında PK ile aramızda güzel bir dostluk kuruldu, beraberce kırlarda çiçeklerde koştuk yürüdük" demek isterdim ama öyle olmadı. Ertesi gün 3-4 arkadaşıyla gelip goblin spotunda canımıza okudular. Sanırım DARKFALL 'u aşağı yukarı kafanızda canlandırmışsınızdır. Ne grafiklere, ne seslere, ne de buglara aldırış etmeyin. Oyunu en azından bir deneyin derim. Quiven Dawn EU-1 "Restless" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Darkfall uo ynadık denedik de AV nin design stratejisinde çok büyük sorun var. Doğru yolda değil AV, yoksa gayet de eğlenceli olabilecek bi oyundu ki eğlenceli anlar hala yaşaybilirsin bi şekilde ama oyun kesinlikle SANDBOX deil, Mortaln Online'ın sandbox olma potansiyeli daha yüksek developerlar da DArkfallun hatalarının farkında, biliolar sandbox ne demek die. O yüzden umutluyum bakalım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 @hunty: harika hikaye gulmekten oldum burda :) walla darkfall'u 1-2 ay oynadim, aslinda bayagi da bir hosuma gitti bastan, beni yikan nokta skill limiti olmadigindan bir takim milletin cosup gitmis olmasiydi, hicbir zaman da yakalanma ihtimalinin olmamasiydi. Simdi hatirlamiyorum halen oynayanlardan biri artik o kadar degil durum filan dedi, artik 1-2 hafta skill kasinca bayagi saglam oluyormussun, ama denemedim Ikinci sorun olay da taktiksel anlamda derinlik var da, ne biliyim ticaret yapiim, iste crafting'de recipe bulayim dagitiyim ortaligi eksikligi, ozetle cesitlilik problemi gordum. Bi de oynadigim zamanlarda PvE kismi inanilmaz uyuzdu, iki ay bekledim sonra kasti valla. Aslinda halen daha denenmeye deger bir oyun diye dusunuyorum, cok eglenceli olabilir, sadece halen daha MO cok daha derin ve cesitlilik vadediyor her ne kadar ortalikta sadece potansiyeli olsa da. Hep dedigim gibi hayirlisi valla, pusuya yattik patch'i bekliyoruz, yoksa nasilsa MO'da skill limit var, 2-3 ay bekler oyle denerim oyunu, millet cok ta fazla basini alip gidemez nasilsa. Su anki dandik haliyle bile eglenilebiliyor ki (1-2 gunlugune sadece), ortalikta dogru durust hicbisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar