smarthan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 normaldir. adamlar sürekli yeni testr alıyolar. sanki yetmiomuş gibi. ilk günlerde 4000 kişi paşa paşa oynuoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bugun biraz mace takildim, 47 skille 62 vuruyor, at ustunde cok kullanisli (kilic 42 vuruyor sanirim). Bir de cekic asil zirhlara karsi etkili olmali, onu denemek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 neyden yaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 klasik odun sap core, nyx sap kaplama, tungsteel uc. 3 tipte uzunluk denedim sap olarak, uzun olan iyi sonuc veriyor, ekstra uzun (spearlara kullanilan) oyle cok iyi olmuyor, arada sapi denk geliyor (tarla dolusu winsent -bufalo diyelim- yere serdim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 hmm. altın yapmayı denedin mi ? altın en ağırı diye duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bilmemki, altin fetis durur aslinda, denemek lazim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 mesenger daveti gelmedi mi hala ya :/ bide sen ekle beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 lan oynamak istiom lan ben bunu!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ekledim smarthan altin silah eglenceli tipte bisiy oldu (piril piril, sapini da altin kaplamak lazim, hatta komple altin gezmek istiyorum be, silah da dahil) tungsteel ile ayni vuruyor, ama durability yarisi mace'lerde iki tip var, hangisini secersen sec winsente ayni vuruyor, ama zirhlarda kesin farklidir. silahin sapinin uzunlugu damagei etkiliyor. Kisa sap: 52 Uzun sap: 58 Eksta uzun: 64 gibi bisey vuruyor. Tabi sapi uzadikca daha cok stamina yiyor. Tekrar bi denemem lazim ama saglam sopa atanlar kesin en uzun sapi kullaniyor. En uzun sapi kullaninca arada winsentlere sapi denk geliyor, o bile 15 vuruyordu :) Komple tahta yapmamakta fayda var o yuzden sapi Okculukta bozuk cok sey var, adam edene kadar ugrasilmaz, cok sikayet var, bug var, dev postu var ortamda okculugu daha adam edicez simdilik eglenin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bu arada suru seklinde red dolasmaya basladi ortalikta, stat loss filan daha ortalikta olmayinca tabi millet gemi aziya almis, artik iki kisi filan kovalayinca direk suya atiyorum kendimi, kovalamiyolar (atlari gidecek kovalasalar, bi de onca zirgi cikarip suya atlamalari 1 dakka surer, ben ciplak turluyorum), yani oklari olmadikca vurma sanslari yok, adamlar gidince cikip yeni bi at aliyorum kendime, medeni bir cozum oyle 2 ye 1 kapismaya gerek kalmiyor (zirhsiz sansin olmuyor 2 ye 1), 1e 1de cok adam takip dolastirdim pesimde, genelde sikilip gidiyolar biraz deneyip :) Yaya-yaya savasirken hic sansi yok zaten, kesinlikle dokunamiyorlar, adamlari fitik etmek kolay gibi simdilik bakalim release'de ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Vay canina, NDA kalkmis? http://www.mortalonline.com/forums/27228-nda-lifted.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Eh, bi de openbeta olacakmis... "This phase will end with an open, free-to-play Beta where we hope that as many players as possible will find and decide for Mortal Online." gibi bit cumle var Henrick'ten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ama open betaya girmek için de account aldırtmazlar herhalde di mi? edit: saçma soru oldu , open beta olmaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Q_Q bu oyun nasil open beta baslatiyor ben anlamiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 adamlar anonsda, releasede koymak istediimiz şeyleri ana hatlarıyla koyduk test ettik şimdi open beta zamanı demişler yani housing, guild kurmaca adam kesmece bunun dışnda ne var? crafting yoktu galiba matleri götürüp craftera verip yaptırıolardı hehe. Bakalım nasıl olacak. Ama şey dmeişler çok oyuncu ile şöle yaklaşık ekonomi nasıl gidio ona bakıcaz gibisinden konuşmlar demek ki craftingi falan yavaş yavşa oyunculara bırakırlar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ne biliyim, ortalikta komplo teorileri var, birileri taa ne zaman isvec tv'sine gosterdikleri demoyu, oradaki npc yaratiklarin davranislarini aciklamis forumda, onu demis bunu demis, bi surue sey degisecek release'de demisler filan fulun. Olay tam bir pandoranin kutusu, iyi yani acilmasina az kaldi kutunun, su anki halindeki buglar duzelir ve ortalikta adam gibi npc'ler olursa, PvP eklenince ustune keyif verebilir olay, gorucez direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 bi sonraki patchde crafting gelicek diye söylentiler var. ingame trailer vardı bi ara. onu izlediyseniz her npc farklı tipte. at zırhlı. vs vs. yani yakında eklerler onlarıda edit: ahah bize (guilde) kan kusturan bi pk vardı. nytro banlamışlar hile yapıor diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 evet bana 80 mi 90mi ne vuran herif de nytroydu atla (zirhliydim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ingame trailerı koyabilirmisin izleim daha da heveslenim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 aslında ben onu yaklaşıok 10 dk kovalamıştım. sonra beni pusuya düşürmüş meğer 3 pk daha gelip öldürdülerdi beni :D adam çok korkak ya :D biz guild evi için maden kazarken öldürüp duruodu bizi. 2 zırh çekince kaçıor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=XUxmfwAz9L0 dikkat ederseniz sonundaki adam kafasının üzerinden çevirip çakıor kılıcı. öyle bişi yok şuan dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 oha elindeki meşaleyle korunmak süpermiş... guildde yer alırsam guildin craftı benden sorulacak. her tarafa yayın bu haberi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 cok eski yahu bu footage.. nda kalkmisken yeni birseyler koysalar artik da agzimizin suyu aksa :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 bi ara ben yapmaya çalışırım şöle atlı okçuluğu fln gösteren bişi. pvp deneyimim pek olmadığı için boşuna rezil etmiyim kendimi pvp videosu yaparak :P bu arada geçen atla bi adamı kovaladım. adam suya kaçtı vs. bıraktım adamı. canımda azdı arkalarda bi yerlerde indim attan oturdum dinleniyorum. adamın kaçtığı tarafa sırtım dönük. adam peşimden gelmiş beni izliyormuş. arkamdan ok attı bi tane. 10 damage (equip) yazdı. bende düşünüyorum ulan ben çıplağım neye çarptı bunun oku. (normalde 25 fln vurması lazım) meğer sırtımdaki kılıca çarpmış. :D bu sayede ölmedim tekrar adamı kovaladım vs. yani kaç mmoda varki böle bişi dimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 oha lan... harbi oha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar