smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 koyarım. server down şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 bide mümkünse karekter yaratma ekranından istiorm :D... biliorum çok şey istiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 mats persson (developer) demesine göre şuan 1700 online ile server gayet stabil bir şekilde hiç çökmeden çalışabiliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 oyuna tekrar girdim. sylianın armoruna benzer bi armor yaptım.şovalye gibi oldum gittim maden topladım. ve bişi keşfettim. çıkardığımız pig ironu tekrar refine edince steel oluyor.pig iron ile yapılmış kılıçdan daha kaliteli oluyor. steel firmwood ve altın karışımından two handed great sword yaptım. tam şovalye oldum. bazı adamlara tek atıyorum. bazılarına 2 .. ama construion (muydu neydi) yüksek olanlar çok zor ölüyor. neyse 2 arkadaş edindim. 37 damage atıyorum kılıçla. adam çok fazla vuramıosun dedi. 50 vurman lazımdı dedi. alla allah fln derken 3 kişi sağda solda milleti kestik.. adamlardan biri okçuydu. diğerinde dagger vardı. ama gel görki daggerlı adam bile nerdeyse bana tek atıcaktı. 2 de aldı o kadar zırhlı olmama rağmen. demekki zırhdan çok construion (muydu neydi) o etki ediyor.benimde çok düşük. nerdeyse bütün statları str ve dexe dağıttım. her neyse daha sora dc oldum. bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 smarthan cok gaz veriyorsun ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Sovalye SS'i isteriz. Bir de su 1-shot 2-shot killeri bir duzeltseler cok guzel olcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 17 agustos itibari ile betaya erisim saglayabileceginiz CE edition satiliktir. Unutmayinki ce ler kisitli ve hic bir eklenti icin ileride para odeyemeyeceksiniz. MO ve cikacak eklentiler kapaniza adrese teslim ucretsiz postalanacaktir. hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 oyuna tekrar girebilirsem (çok kasma olmazsa) frapslicam. ozmn görürsünüz. ama öyle düşündüğünüz gibi güneşte parlayan pürüzsüz şovalye zırhı gibi değil. sonuçta kemik ve boğa derisinden yaptım :D tekrar girersem çelikten yapıcam.şu anki nerdeyse hiç işe yaramıyor. adam bana daha önceden 25 vuruyosa şimdi 20 vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ya 1-2 shot kill muhabbeti nasıl oluo peki tamam mislemek vs olayı var da yani kim önce vurursa o mu kazanio böle mi geçio combatlar. Yani tek tek de idare edebilrisin de, bi toplu savaşı düşününce insanlar dominotaşları gibiyıkılır saniyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 uğraşmalarım sonucunda login ekranına geldim. sora fatal yedim. olsun aha buda ben http://img18.imageshack.us/img18/8554/dfdfdsi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Daha bunun büyüsü var tabi büyü varsa MO da bilmiyorum pek bişi MO hakkında. Şidmi alan büyüsü varsa nolucak? Şaka gibi siegeler olucaktır. Combat 1 dakka felan sürmez heralde. Gerçi release de siege felan olmayacakmış. Edit: Armor grafiklerini beğenmedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ya şöyle diyim. combatlar genelde kim saldırırsa kazanıyor.sonuçta 2 vuruşta iniyor adam. kaçan adamı yakalamak nerdeyse imkansız ama. oyunu şuanki haliyle değerlendirmeyin. daha secondary skiller açık değil. mesela str dir candır şudur budur artıramıyoruz. böyle düşünün. edit: daha kaliteli grafikli armorlar var. mesela aynı armoru altından yapmış adam. çok karizma duruyordu. benimki kemik ve deriden. ama daha zaten texture fln ayarlanmıyor. bunlar en düşük ayarlar edit2: ilk editi okuyun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ya grafikler nie o kadar köt üya hehee xP çok mu düşük betada şu an ayarlar biraz bana da battı zırh çizimleri ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 O ne yahu >:< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 frapsı çalıştırınca fatal yiyorum. şansınıza küsün :) edit: merak ettiğiniz bişi olursa sorun edit2: bu arada bütün bu gördüğünüz zırhı 3 boğa keserek yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 D@rkwish said: Daha bunun büyüsü var tabi büyü varsa MO da bilmiyorum pek bişi MO hakkında. Şidmi alan büyüsü varsa nolucak? Şaka gibi siegeler olucaktır. Combat 1 dakka felan sürmez heralde. Gerçi release de siege felan olmayacakmış. Edit: Armor grafiklerini beğenmedim :( aoe spell olmayabilir. elemental olmıycakmış büyüler. bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 nasıl ortalıkta yeterli, miktarda yaratık var mı ? keserken seri seri kesebiliyormusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 yaratık görmedim. tek gördüğüm tilki ve domuz. gayet bollar. ağaç altlarında fln takılıyorlar. ve tekte gidiyolar. bide bayırda kesince mobu bayırdan aşa yuvarlanıyor cesedi. hoş. ha bide yuvarlanırken ağzı açılıp kapanıyor fln :P ama öyle çok hoş değil cesetlerin fiziği. ölen adamın (veya mobun) cesedi sanki kuklaymış gibi oluyor. kemik fln yokmuş gibi. edit: şimdi aklıma geldi. bi mobu spawn olurken görmüştüm. yerden 1 metre yüksekten yavaş yavaş yere süzülüyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 birde şu okçuluk olayını çözemedim. çok saçma yapılmış. 2 okdan fazla atamıyoz. 2 ok attıkdan sonra bekleyecen stamina dolmasını. birde oku atıyorum 3 metre ilerde düşüyor. acaba yayımdan dolayımı. çam ağacından yaptıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Bu aralar isler yogun deneyemedim, gelismeler ilginc geliyor: 1. Grafiklere cok takilmiyorum, client boyunun kucuk olmasi, su anki daha olumcul buglardan dolayi devlerin pek taktigini sanmiyorum goruntuleri. Engine maharetli, kolaylikla cozerler goruntusel eksiklikleri 2. Okun 3 metre oteye dusmesi, akliniza da cam agacindan yaptim ondan mi acaba diye takilmasina imkan veren bir yapida olmasi (oyunun) harika. Umarim olasiliklar bu ornekte oldugu gibi yuzlercedir 3. Moblarin yamaclardan yuvarlanmasi super. Kemiksiz gibi hareket ediyor cidden vucutlar, umarim duzeltmeleri kolay olur, fizik engine'den hic anlamam doorusu Adamlar bug entry sistemine bile kasamadiklarina gore releaseden bahsetmek icin rahat 6 ay var diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 narsor aldın mı sende ? deneyemedim fln dediğin için sordum. devler zaten şuanda tamamen servera kasıyorlar. kendleride söylüyor.adamın biri beta forum istemiş daha iyi iletişim için. bizim canımız ciğerimiz mats persson şuanda betada bugların reportlanmasıyla fazla ilgilenmiyoruz. şuan için önemli olan server stabilitesi demişti. moblar yuvarlanırken kafalarını çarptıkları yere göre ağızları flnda açılıp kapanıyor. komik bişi ama gerçekçilik adına çok güzel. şuanda pvede bi bug var. öldürdüğümüz hayvanın loot çantası 2 3 metre ilerde çıkıyor. bu bilinen hataymış zaten. bu hafta eğer patch çıkarsa bunu düzeltirler. çam ağacından mı yaptığım için mi diye düşünmek gerçekten çok güzel bi duygu. kılıcımı yaparken bile acaba ne kullasam daha kaliteli olur diye kafa yoruyordm. nette araştırdım çelik iyiymiş. çelikden yaptım. kabzasınıda altında yaptım. çok ciks oldu. ama tabi daha oyunu biliyoruz. belkide sadece durabiltyi etkiliyordur. ama umarım damage flnda etkileniyordur bu tarz şeylerden imkanlar çok fazla. çeşit çok fazla. en az 20 çeşit malzeme var. hangisinden yapayım diye takılıyor insan. tabi sadece 20 çeşitle sınırlı sanmayın. bide buna destek verecek olan ikinci bir maden katıyoruz araya. bu sefer kombinasyon çok artıyor. 20x20 den 400 farklı şey çıkar. e birde yayın şekliydi şusuydu busuydu. olasılıklar imkanlar çok yükseliyor. grafik konusu dediğim gibi. beta olduğu içindir muhakkak. karakter yaratma ekranında adamların suratlarını görseniz bi mideniz bulanır. çok bulanık. kaplamalar çok dandik. ama dediğim gibi kaplama ayarları fln açık değil. beta olduğu içindir. şu haliyle bile benim sistemimi kastırıyor. (nedenini anlayamadım hala :S) açıkçası şuanda şehirden ayrılmaya korkuyorum. kaybolmaktan korkuyorum. o yüzden şehirn etrafında takılıyorum. edit: çok yazmışım be. kontrol ederken benim bile ağzım yoruldu okumaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Grafikler çok dandirik demiş herkes fakat katılmıyorum. Beta'sını oynadıktan sonra iddia ediyorum çevre grafikleri AoC'dan daha iyi (Tamam dx 10 versiyonu kadar iyi olmasa da). 3 kilometre ötede gördüğünüz dağa gidip tırmanmak inanılmaz bir duygu, umarım bu oyun patlamaz çünkü gerçekten çok sağlam bir potansiyel var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 oyuna sabah tekrar girdim. bi gazla başladım maden toplamaya. topla babam topla miningi 30 ladım. yaptığım çelikle kendime adam gibi plate armor yapıcam sözde. (büyük ihtimalle şu mortalın sitesinde alphadan resimler varya ordaki zırhlı adam gibi olacam) herneyse yaptım armorlarım fln. dedim acaba nası gözüküyorum. gittim birine beni öldür dedim. adam şöle garip garip baktı. dedi sen ölü müsün dedi. yoo ne alaka dedim. meğer yaptığım armorda bug varmış. giyince görünmez oluyosun :D sağda solda görünmez koşturuyorum. bide armoru yaparken dedim kendi kendime tam bi şovalye olayım. 2 atışta gitmeyim. malzemeyi koydumda koydum. koydumda koydum. ama şimdi halim vasat. adam o kadar yavaş yürüyoki aklınız durur :D domuzlara sprint ile yetişebiliom. başka türlü ı ıh. neyse dedim madem bu kadar zırhlıyım. hemde görünmezim. gideyim milleti ganklayım. bi adam gördüm ilerde. kendi halinde maden kazıo. baktım bu kolay hedef. koşmaya başladım adama doğru. tam kılıcımı kaldırdım. chargeliyorum. oda ne.....fatal error. bi anda fuuuuuuuu.... moduna girdim. sinir oldum bi dahada girmedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 ahha meersem o kombinasyonda yapınca zırhı görünmezlik zırhı oluomuş yüzde çok az bi şansla, bug deilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 yeni patch geliyormuş. daha patchle ilgili bilgi yok. 1 2 saate gelir. yazarım burdan edit: önceki 2 patchde versiyonlar 0.2.0.x şeklindeydi. yeni patch versiyonu ise 0.3.1.3 gibi bişi. bu durumda yeni bi özellik eklemiş olmaları muhtemel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar