pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 hoşgeldin şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 narsor said: bugün bi gariplik yaşadım mesela, alfheimla jungle turu atarken birbirimizi kesik kesik ilerlerken görmeye başladık, ikimiz de clientları kapatıp yeniden açana kadar birbirimizi adam gibi göremedik, ikimiz de clientları yeniden başlatınca düzeldi. Nasıl bi bug çözemedim aynısı biraz önce başıma geldi vaddada logout login olunca geçiyo neyseki.Buarada gene event warmış 1 saat sonra scravenger hunt diye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 evet galiba bi kaç birşeyi aratıyorlarmış sen vaddadamısın? nick ne bu arada? ayrıca teamspeake gelsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 sanırım şimdi bitiyo event. Iyi iyi gelin de eğlenelim biraz, bayağı toplandık zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 evet vaddadayım nick lasombra afk ağaç kesiyorum.TS yüklüyorum şimdi gelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 valla 500k ya yakın carcass yaptık heralde,onları işliyoruz,işler başımızdan aşkın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 100g oldu bugünün hasılatı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 temiz iş oldu tebrikler herkese :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 durmak yok yola devam:D yeni gelen patchle beraber,archery sistemide düzeldi hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 evet dun bayaa ok yedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 50g'de dün kastığımız carcass'lardan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 bende non stop odun kasıyorum şimdi, archery i araştırıyorum,herif demin tek okla bizim kestiğimiz öküzvari yaratığı kesti,bugmı dedim yok normal dedi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 :) sandboxlara bayılsamda şu koca kafalı atları görünce soğudum. belki archage de beraber başlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 alırız okları elimize dolaşırız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 senin o koca kafalı dediğin atlar,vücutlarıyla eşdeğer orantıda bence:D,yani baya yüksek ve heybetli duruyorlar,aynı ingiliz atları gibi :D edit:bu arada archeage i denicez gibi ama ne zaman çıkacağıda belli değil daha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 dünyayı dolaşıyorumda ilginç ilginç meyveler türemiş,aynı yerde bi saatte olan buğday başka saatte yok diyo,ilginç yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 diyorum ya sandbox oyunlar güzel geliyor kendi evini inşa etmeler vs... ama çok bug var be oyunda yaw :) archage umarım beni üzmez. edit: conan lore u saymazsak. sırf kendi şehrini dikebiliyorsun ve battlekeep kuşatmaları var diye aoc oynuyorum desem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 stabil değil be abi cok battlekeep e katıldık hep server çöktüydü,tabii dediğim 2 sene oldu heralde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 hala çöküyor da bundan sonraki yamalar hep server performansı üzerine. siegeleri çözerlerse tadı döner oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 abi sen gel mo ya beraber takılalım,valla 350 golda maloluyo diye ev yapmak resmen yardırıyoruz,kervanlar halinde et getirip götürüoz asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 yav bende dawn expansiona bi bakim dedim hayvanlar gibi patch yüklüyo clientte patchin boyutuda yazmıyor!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Xenocide said: ya bi tek bende mi oluyor anlamadım, at sürerken ciddi derecede zorluk çekiyorum. boş ve düz arazide giderken sorun yok da dönmem gereken yerler, dar koridorlar falan olduğunda ekran titriyor, at kendi kendine hareketler yapıyor, duruyor kalkıyor, karakter kendi kendine sağa veya sola bakıyor, başka yere bakamıyorum falan. baya otistik moduna giriyor karakter ve at. şu olay resmen baydı beni. --- ADDITIONS AND CHANGES -- -Controlled riding will have a greater impact on your control of a mount senin sorunun bu galiba (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 beta da oynadım hayvan gibi kastım skillerimi tamladım güzel armor sword fln yaptım pk oldum.. dağlarda koşarak kendi dengim 3 adamı aynı anda kestim (bi tepenin arkasından çıkıp vurup kaç fln o şekilde biri atlıydı o inene kadar öbürüne dal fln gibi) ondan sonra hayvanın teki third party programla geldi dağıttı beni.. oyundan soğudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Şu an guildlerle konuşuyoruz, sanırım birinin alt guildi olarak alliance kurucaz, hadi gelin, güzel oynanıyor oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ahmet abi betadaki karakterimi vermezlerse oynamam tekrar kasılırmı ya ne uğraştık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar