smarthan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 mortal logosu geliyor çalışmayı durdurdu diyor. çözümü nedir bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Lasombra archery adam gibi calismiyor diyorlar, bugnku patchle duzeltme yaptik diyolar, patch gelmedi henuz Smarthan bozuk dosya var mı diye integrity scan tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ya gathering skillerini en baştan npclerle veriyolar çok iyi olmuş.buarada nickim lasombra toxaideyim morin khurla arasında gidip geliyorum. edit:basic skilleri öğrenmek için öküz gibi grind yapıp para kasmaya gerek kalmamış npclerden taming dahil bütün skiller öğreniliyo başlangıçta.İstersen ilk başta sana para karşılığında quest tarzında bişeyde veriyo npc.Eski devrine göre süper bi kolaylık walla.Şimdiye kadarda bi bugla falan karşılaşmadım sadece atın teki yanına gittiğimde çötönk diye öldü okadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 az evvel attan indiğimde karakter atı sırtına alıp taşımaya başladı O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ı ıh ben hala giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 horse apocalypse olarak adlandirdiklari olay, olmus olan atlarin bazilari canli gibi gorunup yanina gidince lok diye oluveriyor. Sanirim bu gelen patch'de o da hallediliyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 smarthan scan files yapip hepsi duzgun ciktiysa, tum ayarlari minimuma cekip dx9 ile acmayi denesene bi. msn varsa [email protected]'dan mesaj ativer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Odun kesip satin para icin, bu arada statlari da halletmis olursunuz. Zaten trialda hic bi skill 70in uzerine cikmiycak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 elemanın teki geldi 300 silver verdi gitti..Bi iki kitap alam bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 odun kesmek para için çok yavaş geldi bana. meduli'nin biraz ilerisinde nitre kaynağı buldum, bi gidiş gelişte 40-50 silver geliyor. odun keserek o süre içinde taş çatlasa 5-10 silver yapılır sfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 tmm iyi iste :) nickleri gonderin friends atiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 benim nick lasombrada tell falan ekledilermiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 herkes toxaidemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ben morin khurda dapplewood kesiyorum creature control okurken afkyım arada bakıyorum.Xenoyla narsor meduli-fabernum taraflarında anladığım kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 fabernum. friendse ekleyip whisper atiyosun ama menzili ne kadar bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 nickleri güncel yazında ekleyelim abi yalnız oyun feci kasıo bende yuhS: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 3 karakterin nickleri: narsor narrsor narssor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 çok yaratıcıymış isimler eüheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ahaha. narsor ismini duyan titriycek olm oyunda :). Bu arada 3 kisi olduk oynayan dur bakalim nasil gitcek olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 benim bahsettiğim rahat olan yerin adı moh-ki diye bir yer bazı npcler yok ama guard var ve felaket zengin etrafı fabernumla medulide belalı yer:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 evet moh ki en sote yer, cok ender kirmizilar gidiyor oraya. Bi de yanlis hatirlamiyosam oralardan bi yerlerden jungle'a iniyodum ben. Valla yer secmesi kolay, karar veririz neyle ugrasicagimiza yerlesiriz. Sonucta maden cikarmak icin Morin-Khur iyi (alet edevat icin), ticaret icin sanirim Fabernum ya da Vadda, kalani hikaye. Zaten altinda at olunca gidiyosun 3-4 dakkaya birinden digerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 medulinin duvarlari yok, o yuzden hirsiz cenneti, Fabernum her aksam kirmizilar tarafindan basiliyor nerdeyse. Fabernum civarinda av hayvani yok, ama kritik nokta bi ev dikmek guzel bi yere ve icini dosemek alet edevatla, bi butchering table'la evin icinde, guzel bi yerdeki evi hayal bile edemiyorum uffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 aynen abi biri sadece bu işlerle uğraşması lazım biri çalışacak malzeme biriktirecek,biriside keşif ve at tameleme amaçlı gidip gelse köşelik oluruz asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 patch? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 yükleniyo su anda düzeltme patchi getirmişler yine:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar