Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mortal Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lasombra archery adam gibi calismiyor diyorlar, bugnku patchle duzeltme yaptik diyolar, patch gelmedi henuz

Smarthan bozuk dosya var mı diye integrity scan tavsiye ederim
Mesaj tarihi:
ya gathering skillerini en baştan npclerle veriyolar çok iyi olmuş.buarada nickim lasombra toxaideyim morin khurla arasında gidip geliyorum.

edit:basic skilleri öğrenmek için öküz gibi grind yapıp para kasmaya gerek kalmamış npclerden taming dahil bütün skiller öğreniliyo başlangıçta.İstersen ilk başta sana para karşılığında quest tarzında bişeyde veriyo npc.Eski devrine göre süper bi kolaylık walla.Şimdiye kadarda bi bugla falan karşılaşmadım sadece atın teki yanına gittiğimde çötönk diye öldü okadar.
Mesaj tarihi:
horse apocalypse olarak adlandirdiklari olay, olmus olan atlarin bazilari canli gibi gorunup yanina gidince lok diye oluveriyor. Sanirim bu gelen patch'de o da hallediliyordu
Mesaj tarihi:
odun kesmek para için çok yavaş geldi bana. meduli'nin biraz ilerisinde nitre kaynağı buldum, bi gidiş gelişte 40-50 silver geliyor. odun keserek o süre içinde taş çatlasa 5-10 silver yapılır sfdg
Mesaj tarihi:
evet moh ki en sote yer, cok ender kirmizilar gidiyor oraya. Bi de yanlis hatirlamiyosam oralardan bi yerlerden jungle'a iniyodum ben. Valla yer secmesi kolay, karar veririz neyle ugrasicagimiza yerlesiriz.
Sonucta maden cikarmak icin Morin-Khur iyi (alet edevat icin), ticaret icin sanirim Fabernum ya da Vadda, kalani hikaye. Zaten altinda at olunca gidiyosun 3-4 dakkaya birinden digerine
Mesaj tarihi:
medulinin duvarlari yok, o yuzden hirsiz cenneti, Fabernum her aksam kirmizilar tarafindan basiliyor nerdeyse. Fabernum civarinda av hayvani yok, ama kritik nokta bi ev dikmek guzel bi yere ve icini dosemek alet edevatla, bi butchering table'la evin icinde, guzel bi yerdeki evi hayal bile edemiyorum uffff
  • Yeni Oluştur...