Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mortal Online

Jaan

Öne çıkan mesajlar

ya gathering skillerini en baştan npclerle veriyolar çok iyi olmuş.buarada nickim lasombra toxaideyim morin khurla arasında gidip geliyorum.

edit:basic skilleri öğrenmek için öküz gibi grind yapıp para kasmaya gerek kalmamış npclerden taming dahil bütün skiller öğreniliyo başlangıçta.İstersen ilk başta sana para karşılığında quest tarzında bişeyde veriyo npc.Eski devrine göre süper bi kolaylık walla.Şimdiye kadarda bi bugla falan karşılaşmadım sadece atın teki yanına gittiğimde çötönk diye öldü okadar.
Sosyal ağlarda paylaş

evet moh ki en sote yer, cok ender kirmizilar gidiyor oraya. Bi de yanlis hatirlamiyosam oralardan bi yerlerden jungle'a iniyodum ben. Valla yer secmesi kolay, karar veririz neyle ugrasicagimiza yerlesiriz.
Sonucta maden cikarmak icin Morin-Khur iyi (alet edevat icin), ticaret icin sanirim Fabernum ya da Vadda, kalani hikaye. Zaten altinda at olunca gidiyosun 3-4 dakkaya birinden digerine
Sosyal ağlarda paylaş

medulinin duvarlari yok, o yuzden hirsiz cenneti, Fabernum her aksam kirmizilar tarafindan basiliyor nerdeyse. Fabernum civarinda av hayvani yok, ama kritik nokta bi ev dikmek guzel bi yere ve icini dosemek alet edevatla, bi butchering table'la evin icinde, guzel bi yerdeki evi hayal bile edemiyorum uffff
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...