Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mortal Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bck indiriyorum diye mesaj atmıştı, bu iki gündür girmedim oyuna sağlık durumundan dolayı. Sanırım ikimiz varız.

Bu arada server 1 gündür kapalıydı iletiyim, süreyi ilave ederler aboneliğe ama bu tür durumlarla karşılaşınca süpriz olmasın, bilin şimdiden :)
Mesaj tarihi:
abi valla triali aktif ettiğim günden itibaren 1 tam gün kapalı server olması ne güzel bi reklam oldu bana hakikaten. yani kusura bakmasınlar ama böyle oluyosa sürekli hangi akla hizmet hem oyunu satın almamı hem de aylık ödememi bekliyolar benden? zamanında dedik "aman adamlar yeni dev., destek olalım" iyi güzel dedik de kaç zaman geçti aradan hala 1 gram akıllanma yok gibi görünüyor.
Mesaj tarihi:
abi...

karakter açmak için oyunu 4 kere kapatıp baştan açmam gerekti. Enter Game dediğimde hiçbişey olmuyor ki bu sorun taa betada vardı, hala var.

15 dakikalık uğraş sonucu karakter açabildim, oyun yüklenmeye başladı, şehir görüntüsü geldi ZINK run out of memory. Yok abi, ben bi ton para verip bi de bu kadar çile çekemem üstüne. (td)

betada daha sorunsuz giriyordum oyuna.
Mesaj tarihi:
abi görüntüler falan çok güzel de :( polish ya, resmen epic bir polishe ihtiyacı var hala oyunun. geçen yine suya bi girdim, stuck oldum, dışarı çıkamadım diye boğuldum falan.
Mesaj tarihi:
sahile çıkılamayan yerler var valla, oralardan uzak duruyorum, benim gözümde oralar kıyıya çıkılamayan yerler, ama evet bakıp da hemen anlayamıyabiliyorsun nerden çıkılabilir nerden çıkılamaz karaya.

evet oyunda bu tür problemlere rastlamak mümkün, bunu bilmeden oynamamak lazım işin doğrusu, bugün ata binerken zeminin altına düştüm GM çağırıp çıkmam gerekti (sanırım şanstan 30 saniyede geldi). Ya da sağlam bi mob öldürdüm, loot ettim yanlişlikla, at biraz uzağımda olduğundan ata aktaramadım yükü, silmek zorunda kaldım hepsini (elindekileri yere bırakıp geri alamıyorsun)

parayı verip gıcık olmaktansa baştan bilmek lazım.

Ama oyunu kaldıracak sistem varsa birçok yerde görüntüsel olarak harikalar yaratmış adamlar resmen
Mesaj tarihi:
Vidyoları gördükçe az canım çekmiyo şu oyunu ya geyiğini özledim en çokta ama 1 yıl önce betadaykende aynı sorunlar vardı bakıyorum gene hala forumda aynı şeyler. 1 yılda bi crash bi at bi mob olayı hiçmi değişmez arkadaş.Henrik hala anca totosundan element uyduruyo.Açlık eklenmiş susuzluk eklenmiş kitapmış şuymuş buymuş peh!
Mesaj tarihi:
Yok indiriyorum zaten vidyolarla expansion ın gazıylada bi forumlara baktım mortalın herkes bağırıyo çağırıyo gene eski sorunlardan.

Bizim zamanki gibi olmasın abi zaten bırak atla suya yaklaşmaya ata bincez incezde diye bitaraflarımız yırtılıyodu:D
Mesaj tarihi:
olm Xeno cok teroristsin, al kılıçla kaz madeni ala alaaa. Ama bu tür detaylar kıl ediyosa zati oyun senin beklediğin seviyeye çıkmaz hiç bi zaman garanti veriyorum
Mesaj tarihi:
Abi benim iki senelik laptop var, geçen sene betada oynatıodu rahat şimdiyse kasım kasım kasılıyor. Ya oyunun grafikleri çok yol katetti ya da optimize sıfır. Oynayamıorum ressmen artık
Mesaj tarihi:
grafik kartı dx10 değildir, dx10 işaretlidir filan. Betadaki haline göre çok hızlıydı ben makineyi değişmeden önce. Texture filan düşür ondandır, client autodetect etmiyor donanımını o yüzden crash yiyebiliyorsun bile
Mesaj tarihi:
İndirdim bakalım nasıl olmuş.Buarada archeryde sorunmu warmış gene okadar gitmiyomuymuş biliyomusun narsor?

edit:acolyte recruit falan diyede seçmedim yokmu artık oyuna girmeden class seçimi?
  • Yeni Oluştur...