narsor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 evet bayagi toparladilar oyunu, kim oynarim diyor simdi? Yeterli adam cikarsa 1 ay acarim accountu, yoksa triala devam
narsor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 amanın yanlıs alarm biraz araştırdım çok problem var halen :)
pinkporing Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 valla bende dönmeyi düşünüyorum,sorunlarda o kadar abartıldığı kadar değilmiş duyduğuma göre
narsor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 ben trial karakterle oynuyorum gelin katılın isteyenler, fena degil cidden ama mountlar kapalı durumda şu an ona göre. Bi de ölünce bayaa bi açlık penalty'si alıyosun, mideyi doldurana kadar bi tarafin cikiyor, o yuzden pek red gormedim starter alanlarda
narsor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 medulide 20-30 kisi var su an, curcuna sehrin ici :)
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 narsor said: ben trial karakterle oynuyorum gelin katılın isteyenler, fena degil cidden ama mountlar kapalı durumda şu an ona göre. Bi de ölünce bayaa bi açlık penalty'si alıyosun, mideyi doldurana kadar bi tarafin cikiyor, o yuzden pek red gormedim starter alanlarda bug diyolar o açlık şeysinin hızlı azalmasına
Quenas Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Ben görmek istiyorum yeni halini, trial a baktım sitesinden ama kullanamıyorum. Direk subscriptiona yönlendiriyor. Sanırım eskiden kullanmışım trial hakkımı diye düşündüm. Oyunda geçen yıla göre oynanabililirlik te bir aşama kaydedilmiş mi? Silah dengeleri az daha iyimi? Öldürcek yaratık varmı doğru dürüst? Büyüler düzgün çalışıyor mu? Bu konularda gelişme varsa ben bir aylık subs açacam. Buglara zten alışmak gerek bu oyunu oynmk istiorsak. Bugsız olması çok güç, gamebreaking bir bug var mı şu anda? Yoksa normaldir.
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 bu arada yeni büyüler eklendi mi yoksa hala eski büyüler mi var hala
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 eskiler var hala sanırım. ama bi sonraki patchle komple büyü sistemini yeniliceklermiş. narsor kitap yazma falan var diyolardı noldu var mı o yoksa henrik sallamış mı gene ?
narsor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 yeni büyü yok kitap yazma yok bunların gelmesine bel bağlanıp account açılmaz mortis armorların durumu biraz değişti, heavy armor artık mana debuff veriyor, ve equipment weighti az etkilesin diye bir skilli var. dövüş sistemi değişmiş, pek tutarlı bi bilgi görmedim ortalıkta henüz şu silah şöyle bu böyle diye, sanırım materyal etkileri, silah etkileri vs hep değişmiş diyolar. Ama nasıl değişmiş sormayın trialle o kadar ilerleyip kendime kıyafet zırh filan döşemedim, cooking denedim ağırlıklı ve onla takıldım, bu bilgiler sağdan soldan geyikle topladığım bilgiler (genelde irc)
narsor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 ben her seferinde bi mail adresi açıp ordan subscribe olup trial kullanıyorum, sanırım 5. account bu
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 nasıl bari oynanabilio mu yoksa böe hala moblar havada uçuo oyun çöküo lag oluo vs modu var mı
narsor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Valla ben basit pig filan öldürdüm öyle hoplama zıplama, 50 metre öteden darbe alma görmedim daha, bayaa da bi katliam yaptım aslında, sanırım o problem yok. Dawn öncesi forumlarda da millet PvP için oldukça iyi diyordu
narsor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Mountları açsalar açıcam accountu, açsınlar şu mountları da bi görüyüm nasıl çalışıyo server, sonra hücuuum :)
pinkporing Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 noldu dawn sonrası forumlar curcuna gibi bişe anlamadım ben:S
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 beklenen oldu. bug falan çıktı bi sürü. crashler falan. en son serverı kapadılar işte 3 gün kapalı kalmış sanırım açtılar sonra. millet kızgın falan. forumda biri şey yazmış eskiden mortal kombattı oyun artık martha stewart sdf
narsor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 serverlar açık, durum iyi, accountu açtım oynuyorum, öldürücü bi problemle karşılaşmadım henüz
narsor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 hadi beyleer, server çökmüyor, client iyi, gelin oynayalım, ecnebi guildlere daldırmayın beni :)
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 ya sadece aylık ücret verecek olsam gelirdim de oyunu satın alma derdi var bi de ya o çok tuzlu :(
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 aynen yaaa gereksiz gelio yapçak birsürü iş varken para ödemek sürekli
narsor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 24 euroya basliyosun iste, nedir ki :)
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 ya çok para bayıldım bu aralar, rift, onu bıraktık eve'e bayıldım, şimdi onu da bırakıp buna geçsem teytey öleyim ben daha iyi :)
Öne çıkan mesajlar