narsor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 evet oynayanların tepkileri iyi, gozum ustlerinde :) Ama daha ustune beklentilerim var halen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 adamlar yavaş yavaş toparlıyor. bekliyoruz bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Guzel event, adim adim oluyor gibi.. http://www.mortalonline.com/forums/56848-risar-lord-big-news.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Süper görünüyor.. tabi görüntü yeterli değil, oynanırlık nasıl acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 tavern falan da ekleseler dadından yenmez. ama benim anlamadığım portable şeyler var. yapabiliyorlar yani. e serbest bırak evleri de istediğimiz yere yapalım dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 valla ben bunlari olumlu yonde atilmis adimlar olarak goruyorum, benim gozumde olayin strateji boyutu, uzun vadeli hedef kismi eksik. PvE halen keyifsiz (su son post bu anlamda cok onemli ama daha mesafe almalari lazim, o risarlar buyuk ihtimalle insan kontrolundeydi, ama iyi bir event olmus). Olumlu yonde inatci bi sekilde ilerliyort adamlar, hosuma giden bu. Ote yandan yeni gelen oyunlar var. Neyse bekle gor olayi benim icin halen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 yok insan kontrolünde değilmiş. henrik dediydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 evet ben de okudum insan kontrol etmemis, daha iyi, yavas yavas adam oluyor demek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 risar olayinin videosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 ne durumdayız hazır diilmi hala oyun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 rip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 rip olmasının nedeni http://www.mortalonline.com/forums/57458-starvault-im-bored.html o haritada katar rallisi yapılsa daha zevkli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 valla ben de bekleyemicem artık, rift'e başlıcam gibi görünüyor. umalım ki şu oyundan iyi para kazanmış olsunlar da mortal online 2 ile gelsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 rift benim de ilgimi cekmiyor degil, bi de terra'da gozum ama riftin cikmasi yakin ne de olmasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 oha, forum en azindan adam gibi goze hitab eder hale gelmis. Su olayi bile release'den 1 yil sonra yapabildiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 benimde önceliğim rift oldu artık.orada buluşuruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ben bile umudumu kestim aslında ama ara ara sitelerini kontrol ediyorum. garip garip fikirleri var sonuçta. ne eklicekler falan diye merak ediyorum falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 RIFT varken anca RIP olur mortal =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 abi riftin ne alakası var ki rift wow warhammer gibi bi oyun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 öyle tabi de, fazla bekletti abi mortal. benim ilgimi kaybettirdi mesela. benim gibi pek çok kişi de "yine klasik mmo stayla takılcaz, hadi bakalım" diyip vazcaymıştır yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 mortal online 1 saat oyna bir sürü hikaye çıkar.riftte sanmıyorum 10 saat oyna aklında bişeyler kalsın.mortalda morin khur girişinde lootlanmama için kanyondan aşağıya atlamıştım mesala hala gülerim ona :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ahah aynısını bende yapıyodum :D kimse kazanmasın hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 valla oynıcak varsa oynarım ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 yani sonucta durum soyle, wow oynuyorum mesela, ve gayet keyifli oynuyorum, evet klasik bi geyik oyun, ama turunun inanilmaz oturmus bir ornegi, yine de MO bir yana, diger oyunlar bir yana (DF haric), gozum halen MO uzerinde, sorun adamlarin kucuk olmasi ve halen temel bir takim problemlerle ugrasmalari, oyunun oturdugunu gordugum an, seneye bile olsa girer oynarim, sadece su an itibariyle oynanabilir degil (benim standartlarimda). O yuzden rift cikinca bakicam, tera, GW2 cikinca bir goz atarim vs vs. Ama MO'yu adam ederler direk girer oynarim dedigim gibi, cunku esi benzeri yok (DF tarzim degil, o da sahsi bir secim tabii) MO'nun duduk haliyle bile yasadiklarima en yakin duygulari Eve'de ilk PvP olayinda yusuf yusuf seklinde yasamistim, ama Eve de sonuk kaliyor sahsen MO yaninda, yine de dedim ya biraz oynayinca ciddi gicik eden cok yani var MO'nun. Halen... NOT: 5. kez guncellensin dedim, rekor olur belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar