bck Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 bende gelirim bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 sadece satın alanlar için mi? betaya katılanlara yok mu beleş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 sadece satın alanlara sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ya bu hata işte abi. aç insanlara 7 günlüğüne, görsünler oyununu heveslensinler alsınlar. teebeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Sıs la beleşçi seni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 :) girdim dun gorseller filan guzel olmus da at tameledim bi domuza kilicla bi vurdum obeey, kacti gitti namussuz, dur bi kesem di mi ama Neyse iki tur attım ciktim oyundan, az daha bi adam etseler de girip oynasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 ben giremedim daha :P etrafında dönme nasıl olmuş :P ha bide overhead swing vardı bulamadım hiç bi video da.kullanmıyor kimse. çok yararsız bişi mi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 sanırım yararsız. oynayan biri varsa mesaj atsın da girip bi okcu kasiyim saga sola ok atip red olup dayak yiyim biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 patchler iner inmez gireceğim oyuna.mobların havadan düşmesi devam ediyormu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 yalnız çok ilginç nası kanım kaynadıysa yapımcılara sanki arkadaşım yapıyomuş gibi hissediyorum oyunu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 bu oyun patlamış hocam benim hiç beklentim kalmadı artık.eski hatalar hala duruyor.geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 ya ben bu yeni patchle bidaha deniyeyim dedim hazır 7 gün bedava iken. eskiden girdiğim oynadıgım oyuna artık giremez olmuşum bilgisayarım çok sağlam değil 2 yıllık bi laptop ama eskiden oyanatırdı en azından. şimdi yükleme ekranında donup kalıyor esc ye bastıgım anda da masaustune atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 directx9 dene optiona girip, benim suanki bilgisayar da saglam cuvalliyo directx10la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 bitmiş artık free week başka bahara kaldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 daha adam edebilirlerse verirler yine beles zaman nasilsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 pusula eklemişler. keşke player made olsaydı. sonradan gelen edit: player made olacakmış ilerde. eheh ilerde şu olucak bu olucak demekden bıkmadılar :D bi sonraki patchde baya büyük olacakmış sanırım. butchery falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 evet oyle gozukuyor. Su aralar en kritik problemlerden biri flash ve eski UI bi arada sorun yaratiyomus, pusulayi acinca diger tiklanabilir seyleri calistirmak ciddi problemmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 haha smarthan troll ciktin be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 · Bug fixing · Fishing (final version) · Butchery · Extraction · World optimization · Mini games · Tasks · Improved combat traces bu haftaki patchde olucaklar. bunlar olursa uzun süredir ekliycez dedikleri şeyleri eklemiş olucaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 PvE istiyorum halen, bi de AI duzeltme, sonrasinda varim direk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 sinekli bakkala döndü bunların house of commons chatleri.taverna yapcaklarmış içkiler bedavaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 istanbulda büroları olsa ıslak meşe odunuyla dövmek lazım.hala planlardan bahsediyorlar.direk beyaz bayrağı çekmiş oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Keşke yeni fikir üreteceklerine, var olan fikirleri adam etseler.. Zaten oyunun şu anki özellikleri tam çalışsa mis gibi olacak ama nerede o zihniyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 bu şekilde 2 3 patch daha yapsalar başlıycam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 baya iyi gibi sanki patch okuduğum kadarı ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar