smarthan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 elemanın teki şöyle yorumlamış. en mantıklı yorum bu gibi geldi bana da. (tabi site ile ilgili bişi olmadığını varsayıyoruz. yoksa yeni site olma ihtimali de muhtemel. Lit candle = Spiritsm Scroll Candle = Descriptions for books Dragon Candle = Epic monster Risar Candle = Upcoming AI improvements, namely with Risar AI Armor Candle = New armor n shit Last Candle = Epic patch is done and epic, MO marketing is realized and now there are shit tons of people in the server so they open a new continent. ikincisi dragon değil ama adam yanlış görmüş. bence yeni moblar gelicek anlamında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havadakarada31 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ccc aquila piçtir ccc ccc fizban piçtir ccc ccc cuce serefsiz ccc ccc lombak serefsiz ccc nobrain.dk fizban/lombak/aquila dedeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 dqd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Eveet, siki bi patch geliyor gibi, bu konusmadan haberim yoktu: http://www.mortalarena.com/irclog.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 yani yarım yamalak okudum ama anladığım kadarıyla oyunu artık tamamen fps UO mantığına çevirmeye çalışıyorlar, iyi de yapıyorlar ama başarılı olmalarını umarım. "MO 2 gibi" fikri hoşuma gitti açıkçası. bakalım neler olacak. batmasınlarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 kar etmeye devam ediyo adamlar, yillik raporlarini okumustum bi yerlerden, kar aciklamislar yine, cok da fena degildi rakamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 5-6gb patch cıktı galiba şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 cikmistir, tek download olucak yeni cikan nane demis eleman gonderdigim linkte, sifirdan cekip kurabilirsin diyolar, uye olasim gelicek ama bastan yine cok problem olur kesin, 1 ay daha beklemekte fayda var sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 uçan mob olmasında bide vurduğunda bön bön bakan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Ya şu oyunu adam etsinler, Türkiye'ye dönene kadar yahu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 logu okuyun, yaziyo orda, bekledigim PvE patchi bu ayni zamanda, 1 ay sonraya adam olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 bakalım nolcek. ben hala farmer joe kick bekliyorum. commons chatte soru olarak yollamıştım . dalga geçiom sandılar herhalde sormadılar sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 haha, dalga geciyosun sanmislardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 epic patch öncesi son patch gogo resub veya bu direk epic patch ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 ai konusu gene havada kalmış gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Navmesh system implemented into the build. yazıyor abi ne havada kalması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 meshlerden bahsetmiyormu orda ben ai den bahsediyorum.(dizaynla alakalı ?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 yok abi zaten adamların ai düzeltecez dedikleri şey oydu. yani eskiden de ai iyiymiş baya komplikeymiş ama navmesh olmadığı için körmüş. sağa sola takılıyormuş yön bulamıyormuş. yani bunun sayesinde ai çalışıcakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 navmesh işte ai sistemi die biliorum daha doğrusu o yaptıkları ai sisteminin çalışmasını sağlayan bişey die hatırlıorum ben de, temelini atmış olabilirler bu patchle. tabi bu kadar değişiklii sorunsuz yaptılarsa ne ala da olmuo genelde zaten, MO nun patchleri hep doğru yolda oldu ş ua zamana kadar fakat her seferinde çoğu çalışmadı daha çok buga neden oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 birazda göze hitab ederse flash olsun kaplamalar, büyüler resubs ozaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 adamlar bunu test etmişler öyle yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 500 kişi login olunca sapıtır kesin gene onada patch gelir büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 evet adim adim oluyor, biraz daha zaman vericem adamlara ben burda, sonra sub zamani. Guzel guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 çok gaza gelmiştim de yazın başlıyım ben. herşey tam yerine oturmuş olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 yazın derken ? 1 sene sonra mı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar