smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 baya kalite bişiler geldi sanırım oyuna. forumlarda millet buglu muglu diyor da siz ne dionuz oynayanlar bi zahmet yorum yapın şu son 3 patche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 player vendor gelmiş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 evet içeriği bende okuyabiliyorum da demek istediğim yapılanlar oyunda fln nası duruo. ne bilim oyun nası yani genel olarak. tekrar başlanılmalı mı fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Ben ara verdim ya iş güç falan çok zaman ayıramıyodum, eylülde başlicam tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 bende eylülde başlamayı düşünüyorum. beraber başlayalım ozmn. 2 kişi keep fln fethederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 benimle beraber oynayan mecemmm vardı waezir vardı noldu onlara oynuolar mı hala ? ahmet abiyi saymıyorum oynuodur o hrhalde :P ha bide türk mürk var mı patiden fln birileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Yahu pardon millet, tatildi suydu buydu derken gorunmedim ortalikta, yasiyorum ama :) MO'da pathing patch dedikleri olayi bekliyorum, epic china'dan bekliyolar patchi, PvE eklemelerini engelleyen problemleri cozmesi icin. Su an icin oyunda PvE yok gibi bisey, sadece PvP'ye dalip oyundan bikmak da istemiyorum doorusu 5 kisi filan olacaksak eger girerim su anki haliyle oyuna yoksa zor, starcraft II oynuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 hocam o zmn duruma göre 3 kişi eylülde başlıyalım ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=3Z39YxqVMI0 fena olmamış gibi. ama hala şeyi anlamadım. bazı eşyalar bu siege aletleri de dahil istenildiği yere kurulabiliyor. niye evleride öyle yapmıolar ki. beta başlamadan önce demiolar mıydı evler istenildiği yere kurulabilcek ilerde diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 öncelikle 1 ay'a yakın süredir oyunu oynamaktayım.başlarda alfheim ile takıldık daha sonra kendisinden haber alamadım :).ilk başlarda durum vahim gibiydi.memory leak problemi olsun.interface ve tonlarca bug vardı.şuan için bir çok bug fixlenmiş durumda.oyunu 1920*1080 grafik ayarlarını sona çekerek tek bir crash veya hata almadan oynayabiliniyor.şuan için 5 kişilik ve altı gruplar çok yetersiz kalır.bölge savunmalarından dolayı vergilendirme olaylarına girdiler.pve yaparken kesinlikle izleniyorsunuz.işiniz bittiğinde yani günlük ham maddenizi çıkarıp base e geri dönmek istediğinizde önünüz kesiliyor ve ne yazıkki insafsız bir hardcore oyunucuyla karşı karşıya kaldığınızda herşeyinizi alabiliyorlar.diplomasi felanda dinlemiyorlar(guildinize bakmıyorlar) kızıp bilgisayarın fişini çektiğim çok oldu:).forumda solo takılanlar ağlamakta.content eksiği var ve bitecek gibi durmuyor.oyun şuanda capture the flag 'e dönmüş durumda. gmler hatsafhada ilgileniyorlar.yani gm e ne zaman mesaj atsam en geç 2 dakikada tepeden inip nasıl yardımcı olabilirm diye soruyor :).son olarak yıkım olayı geldi.oyuncunun kurduğu birimler yıkılabiliyor.bazı mekanik problemler devam ediyor(statlar oynak şuan için). http://i484.photobucket.com/albums/rr202/maxparks123/MortalOnline2010-08-1721-06-10-63.jpg http://i484.photobucket.com/albums/rr202/maxparks123/MortalOnline2010-08-1721-06-32-83.jpg şu tarz adanalı tiplerle karşı karşıya geldiğinizde ne yapacağınızı kestiremiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 banner olayı daha güzel olabilirmiş ya. onun dışında tabard nerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 En buyuk problemleri texture problemiydi, cozduk diyo adamlar (ekran karti hafiza yetmemesi problemi), sira uploadable grafikleri gosteren guild tabardiymis. Gozum ustlerinde izliyorum durumu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 iyi kurarık bi guild. patici işareti koyarız banner olarakda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 kurariz tabi, artik kedi mi yapariz banner'i bilmiyorum :) Az daha toplasinlar oyunu hele bi... Su anda PvP kismi var oyunun, az adamla tutunamayiz malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 tutunuruz tutunuruz :P bu tungsteel çubuk hala 140 fln vuruo mu oyunda ? pek fazla kişi bilmiodu onu. baya koruz millete bilen yoksa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Ekip, mortal online bayagi bir gelisti (halen garip buglari var ama duzeltiyolar hizla), ekip sistemi oturttu ve hizla eklemeler yapmaya basladilar. Iki hafta icinde cikacaklari da ekleyince elde gayet guzel bi bilesim oluyor. Yakin gelecekte oynamaya niyetli olan var mi? Nedir durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 valla ben bikaç güne işten ayrılıyorum. yani serbest olucam. ama geri kalan ekip eğer "okey hacu hadi başlayak" derse geliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 5-6 kisi bi araya gelmezsek ben de olaya sicak bakmam sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Çok isterdim gelmek ama burada oynayabileceğim bilgisayarım yoh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 insan bilgisayarını da götürmez mi ya... biyere yerleşeceksem kendimden önce pc'yi götürürüm valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 afedersin ama ... götürürsün, istanbul'dan karsa gitmedik herhalde. zaten anam ağlamış valiz maliz davalarına haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 son 2 patchide yapsınlar toptan başlıyalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 gleoddyn said: afedersin ama ... götürürsün, istanbul'dan karsa gitmedik herhalde. zaten anam ağlamış valiz maliz davalarına haha. onu diyorum işte ya olum. herşeyden önce pc'yi götürürüm önden. sfdkgj sonra valizleri alır kendim giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 bug fix patchi içine etmiş oyunun sanırım :D 1 hafta erteliyceklermiş programı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar