Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mortal Online

Jaan

Öne çıkan mesajlar

Yahu pardon millet, tatildi suydu buydu derken gorunmedim ortalikta, yasiyorum ama :)

MO'da pathing patch dedikleri olayi bekliyorum, epic china'dan bekliyolar patchi, PvE eklemelerini engelleyen problemleri cozmesi icin. Su an icin oyunda PvE yok gibi bisey, sadece PvP'ye dalip oyundan bikmak da istemiyorum doorusu

5 kisi filan olacaksak eger girerim su anki haliyle oyuna yoksa zor, starcraft II oynuyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle 1 ay'a yakın süredir oyunu oynamaktayım.başlarda alfheim ile takıldık daha sonra kendisinden haber alamadım :).ilk başlarda durum vahim gibiydi.memory leak problemi olsun.interface ve tonlarca bug vardı.şuan için bir çok bug fixlenmiş durumda.oyunu 1920*1080 grafik ayarlarını sona çekerek tek bir crash veya hata almadan oynayabiliniyor.şuan için 5 kişilik ve altı gruplar çok yetersiz kalır.bölge savunmalarından dolayı vergilendirme olaylarına girdiler.pve yaparken kesinlikle izleniyorsunuz.işiniz bittiğinde yani günlük ham maddenizi çıkarıp base e geri dönmek istediğinizde önünüz kesiliyor ve ne yazıkki insafsız bir hardcore oyunucuyla karşı karşıya kaldığınızda herşeyinizi alabiliyorlar.diplomasi felanda dinlemiyorlar(guildinize bakmıyorlar) kızıp bilgisayarın fişini çektiğim çok oldu:).forumda solo takılanlar ağlamakta.content eksiği var ve bitecek gibi durmuyor.oyun şuanda capture the flag 'e dönmüş durumda. gmler hatsafhada ilgileniyorlar.yani gm e ne zaman mesaj atsam en geç 2 dakikada tepeden inip nasıl yardımcı olabilirm diye soruyor :).son olarak yıkım olayı geldi.oyuncunun kurduğu birimler yıkılabiliyor.bazı mekanik problemler devam ediyor(statlar oynak şuan için).
http://i484.photobucket.com/albums/rr202/maxparks123/MortalOnline2010-08-1721-06-10-63.jpg
http://i484.photobucket.com/albums/rr202/maxparks123/MortalOnline2010-08-1721-06-32-83.jpg
şu tarz adanalı tiplerle karşı karşıya geldiğinizde ne yapacağınızı kestiremiyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...