Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mortal Online

Jaan

Öne çıkan mesajlar

crimson-imperium.net sitesine girip, orada Mortis,Sereglin,Screwy vs veya baska birinden ornek olarak alip. Application atin(Turkish Squad icin geldiginizi yazin applicationin icine). Karakteri fabernum'da baslatip, teamspeak serverina girmeniz gerekecek. Suanda 40 kisi aktif olarak ugras icindeler. Bir gruba dahil edilirsiniz yani.
Sosyal ağlarda paylaş

mertnuh said:

fazla lag yok oyunda ama fazla polişlenmiş değil.

direk kendimiz bi turk guildi kursak daha iyi olmaz mı?

her açıdan daha rahat olur

sayimiz yetmiyor bu duruma, bu oyunda az sayiyla rahat rahat zevk almak biraz zor gibi yani uzun soluklu olmaz. buyuk cok guild var. onlarin kontrolunde gerceklesiyor cogu sey.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar crimson imperium altında hayata başlayalım. İleride guildimiz kurmak benim de aklımda, ama düzenli oynayan 6-7 kişiyle kendi kendine yetilir ancak. (Silah, zırh yapma açısından). Guildimiz kurmak sorun olmaz crimson ile allied olarak yola çıkarız. Şu anda düzenli oynamaya niyetli olanlar aşağıda release de oynamayı düşünenler kısmına mesaj atarsa ventte bir toplantı ayarlar konuşuruz.

MO'nun release sırasındaki performansını ve bugların ciddi olanlarının gittiğini görmek güzel, halen test halindeyim olayları, Cuma akşamına kadar bişeyler denemiş olurum sanırım

PvP savaşı olarak biriyle starter weaponlarla kapıştık, bi miktar lag var gibi hissettim ama olaya tam parmağımı basamıyorum şimdilik, bi warrior karakter yaratıp sağa sola dalıcam ortalıkta, bakalım nasıl bir his verecek
Sosyal ağlarda paylaş

et et bol bol test et

zaten craftingde vs de bi sorun yoktu

al eline silahı dal
bi de taming hayvanlar nodları geçio mu vs tadında olayları test

bi de böle skill kitabı okurken skillin kaybolması gibi muhabbetleri test et tamamdır xP

HA Bi de magic test et line oof sight muhabbeti rahat mı yoksa yine böle biraz aşşağı doğru olsa bile out of sight mı oluo die bak xP bunların raporunu istiorum senden Ahmet abi xP
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...