Mortis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 oalazm ya bugun release edilmiş olamaz abi hueuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Abi ben de inanamıyorum ama adamlar sessiz sedasız release etti valla =P, bakalım oyun bug kaynıyor mu b, 20dk'ya açacaklar loginleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 yok abi şu an insanlardan para mı alacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 abi adamların parası yokmuş yazık :( öpcükle hallolsa herşey .. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 mo forumu uçtu be..negzel QQ yapıodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 haha ne oldu login falan yalan mı oldu off nasıl release ettiler ya neyse belki şöle 1 ay insanlar para verse çok daha iş yapabilirler ya belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 loot bag alanlar ilk 20 dk sonra kutulu alanlar 20 dk sonra en son digital download alanlar giriyo. walla blizzard bile bu kadar kapitalist düşünemez acıma yetime koyar g... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 babalar sesiniz çıkmıyo almış olan yok mu oyunu oynayak guild kurak ev yapak gank yapak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 bi iki vente girdim de farklı bi oyunun muhabbeti dönüo diye çıktım. bide oyuna giremedim. server versionu farklı fln dio zart zurt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 ben girdim oyuna fabernumdayım.bi guild olayına girme zamanı geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Simdi bizden herkes gelmedigi icin, az sayida olacaksiniz. Bu kisilere ben guild bulabilirim bizim anlasmali oldugumuz CIR var. Buna girmek isteyen bana ses etsin ben de onlara haber vereyim. Oyun zaten duzgun gelisseydi zamaninda burayla anlasmamiz vardi. Bu guild altinda kendi grubumuz olacakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 nedir bu CIR sitesi neyin var mıdır? bi bakıyım abi bole tek başına olmaz.kurtlar sofrası resmen. az once bi ağacı 50 kişi kesiyodu halka olmuş tam baltayı vurdum.server gitti. forumlarada giremiyorum aşırı younluk var heralde CIR hakkenda bilgi verebilirmisn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 nasıl peki oyun polishlenmiş mi yoksa hala lejj mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 sen konuşma ezik ranger!:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 crimson-imperium.net sitesine girip, orada Mortis,Sereglin,Screwy vs veya baska birinden ornek olarak alip. Application atin(Turkish Squad icin geldiginizi yazin applicationin icine). Karakteri fabernum'da baslatip, teamspeak serverina girmeniz gerekecek. Suanda 40 kisi aktif olarak ugras icindeler. Bir gruba dahil edilirsiniz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 karakter yaratırken horse herde scout faln seçiyoz ya scout seçiyorum ama alakasız skiller çıkıyo.doğrusnu bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 fazla lag yok oyunda ama fazla polişlenmiş değil. direk kendimiz bi turk guildi kursak daha iyi olmaz mı? her açıdan daha rahat olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 oha release mi oldu lan ahahaha vay babanı.. neyse yakın bi zamanda alayım o zaman oyunu. şöyle temiz versiyonlu bi kutusunu çıkarsınlar, alcem. gerçi önce ekran kartı sorunumu halletmem gerek. bu ayki maaşımı da ödemediler. hay anasını ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 mertnuh said: fazla lag yok oyunda ama fazla polişlenmiş değil. direk kendimiz bi turk guildi kursak daha iyi olmaz mı? her açıdan daha rahat olur sayimiz yetmiyor bu duruma, bu oyunda az sayiyla rahat rahat zevk almak biraz zor gibi yani uzun soluklu olmaz. buyuk cok guild var. onlarin kontrolunde gerceklesiyor cogu sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 biraz beklicez o zaman. hem oyun daha da düzelir.inşallah sayımız artarsa bişeyler yapalım yoksa ben istemiyorum imperium un bi squadı olmak falan..loner oynarım daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 loner veya 10 kisi oynanmaz abi bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Patchlerin bitmesini beklerken oturdum skill planner yazdım ya :) az biraz polish kaldı onu da halledince koyarım buraya, bugün başlarım ben, slag hauler açmayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 oyunun durumu ne en son bıraktıgımız betadan beri neler degismis? guzelse bne de dusunuyorum baslamayı cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Arkadaşlar crimson imperium altında hayata başlayalım. İleride guildimiz kurmak benim de aklımda, ama düzenli oynayan 6-7 kişiyle kendi kendine yetilir ancak. (Silah, zırh yapma açısından). Guildimiz kurmak sorun olmaz crimson ile allied olarak yola çıkarız. Şu anda düzenli oynamaya niyetli olanlar aşağıda release de oynamayı düşünenler kısmına mesaj atarsa ventte bir toplantı ayarlar konuşuruz. MO'nun release sırasındaki performansını ve bugların ciddi olanlarının gittiğini görmek güzel, halen test halindeyim olayları, Cuma akşamına kadar bişeyler denemiş olurum sanırım PvP savaşı olarak biriyle starter weaponlarla kapıştık, bi miktar lag var gibi hissettim ama olaya tam parmağımı basamıyorum şimdilik, bi warrior karakter yaratıp sağa sola dalıcam ortalıkta, bakalım nasıl bir his verecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 et et bol bol test et zaten craftingde vs de bi sorun yoktu al eline silahı dal bi de taming hayvanlar nodları geçio mu vs tadında olayları test bi de böle skill kitabı okurken skillin kaybolması gibi muhabbetleri test et tamamdır xP HA Bi de magic test et line oof sight muhabbeti rahat mı yoksa yine böle biraz aşşağı doğru olsa bile out of sight mı oluo die bak xP bunların raporunu istiorum senden Ahmet abi xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar