narsor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 sunucu kapasitesi 800, 2000e cikarmamiz yakin diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 2000 de yetmez aslında. block b ye az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Betada falan 2000 gayet iyidir bence. Ben launch'deki hedefleri 2000 sandim, sacma olur yani. Ya dunya cok kucuktur, veya birden cok server acmayi planliyorlardir eger hedef 2k ise -ki bence olamaz-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 yeni bir kaç resim gördüm. sahilde çekmiş.ilerde dağlar vs görünüo.önde deniz.çok hoş olmuş. gayet güzel grafikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 link plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 linklicemde adamlar kimseyle paylaşmayın vs bişeyler demişler edit:istyene pm atabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 bana atsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 tmm atıom yanlız bi düzeltme deniz deil gölmüş. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 bende pm rica ediyim. Bu arada sunlar degil sanirim? birkac resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 yok hayır deil dur sanada yolluom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 birkac video, npc vs yok, ama grafikler guzel gorunuyor videolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 nefes sesi sinir bozucu. birde sabit dururken etrafa bakinca sanki balik gozunden bakiyormussun gibi sacma bir perspektif olayi var gibi. mantiksiz gorunuyor bana.. seveni de olabilir bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 şu resimleri yollayan arkadaş birde video yapmış. oturma, yumruk atma, ters yüzme gibi şeyler gözüküyor. ama yine aynı şey geçerli. sadece pm atana yollarım. ve rapidden down yapmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 sen bana pm le ben buraya yaziyim. sende hapis yatmaktan kurtul :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 1 adet daha satılık mortal hesabı block C 58 € aracıyımdır benle alakası yoktur benimki satıldı ama güvencesini ben veriyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 olay o değil. videoda hiç bir sansür yok. adamın ismi fln belli. herkese açık bir forumda yayınlamak çokda iyi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 banada pm atabilirmisin. tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 oyuna starter armorlarda eklencekmiş yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ya oyunda bi gelişme yok mu, bakiorum forumlara hiç ses yok DEvlerden mllet 2-3 saat girio çıkıo bazı insanlar hiç giremio. Nedir var mı senin arkadaşından bi ses ne yapiolarmış =) böle yapmasaydı keşke MO , yani şu phasei böle playerlara göstermesydi de bi sonraki böle zırhlı ıvır zıvır pahsei gösterseydi, insanların kafasında kötü bi imaj oluşabilir, hele para charge edip betaya aldıktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Dedigin tur bir "imajin" olusturulmasi icin daha cok var gibime geliyor. Su an anladigim kadariyla "pipi" muhabbetinden baska hicbir sey donmuyormus item olmadigi icin. Smarthan'in dedigi uzre daha yeni starter armorlari vs. koyuyorlarmis. Yani baya bir beklememiz gerekicek oyun hakkinda gercekci bir fikre sahip olabilmek icin. Daha yeni yeni starter itemlari konuluyorsa bunun skill testleri, pvp testleri, optimizasyonlari, serverin gelistirilmesi derken duzgun bir fikre sahip olmak icin aylarca bekliycez gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 şuanda 5dkda bir çöküyormuş server.düzeltemiyolarmış. düzelttikleri taktirde seri patchler çıkarcaklarmış.tabi düzeltilmesi için yeni client yükleme ihtimalimiz olabilir O_o sandığımızın aksine şehirlerde npcler varmış. betanın ilk günü bir kaç tane yabani domuz ve geyik görmüşler. bunun dışında undead moblar varmış. ama bizimkiler tırsmışlar. saldırmamışlar :D dier aldığım habere göre ağaç kesmek için elimize herhangi bi balta alıp ağacın yanına gidiyoruz. ama bazı ağaçlarda işe yaramıyomuş. bizimkinin dediğine göre ağaç keserken aşa bakınca kobrayı görüyomuşuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 oyunun durumuna bakinca 5-6 aydan once oynanmasi pek mumkun degil gibi gorunuyor. Cikarsa da bayagi bir bugli olur, klasik mob kesme seklinde olur, cilasi eksik olur. Yani umarim beta'da kalir da bi de aylik para talep etmeye baslamazlar. Yoksa pek ikna edici olabileceklerini sanmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 umarım 5-6 ay sabrederler. bedavadan oynarız 5-6 ay :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 youtubeda bikaç tane kombat vidyosu koymuşlar. ama biraz fazla laglı görülüyor.adam elini kaldırıo tam vurcak hoop önündeki başka yere uçuo :) bi tanede fatalty var.adamın kafasını kesio. ama animasyon olmadan kafa uçuo sonra animasyon gelio :D bi tanede craft vidyosu koymuşlar.pek anlamadım onu. yani sadece yazı üzerinden hareket ediliyor. sanırım onuda güzelleştirirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Sirket batacak gibi geliyor bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar