Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ulan 2k odunu vendora sattım para mara gelmedi. Ne sacma sistem o oyle ya parayıda kendimiz isticekmişiz :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 trade bu adi ustunde, o islemi tamamlamadan soyluyor zaten emin misin bak ucuza veriyorsun diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 biri bana bow yapmayı anlatsın.Logger/scout karakter actım en dandik bowu bile yapamıyorum. Youtube dan falam videolara bakıyorum,crafting arayüzü degişmiş galiba videodakiyle alakası yok. Workbenchin yanına gidiyorum. Self bow diye bir zımbırtı var onu seciyorum, altında 2 ayar daha var onlar ne hiçbir bilgim yok.Materyal mı lazım ne lazım hiçbişe yazmıyor.Orda boş bir kutucuk var ilk resimde oraya ne koycaz?Bu arada bende brown wood var bolca. Birde skilllerimde crafting altında hiçbişey gozukmuyor suan o ne alaka?10 dakka once once bowcraft vs bişiyler vardı Oyundan cıkıp tekrar girdim boyle oldu.Birde son olarak bowcrafter den bilmemne bow yapımı için kitap aldım ve okumaya basladım:),ne kadar sürüyor bu okuma işlemi, süreyi nerden görüyoruz, nasıl iptal ediyoruz? workbench skiller: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Bildigim kadariyla anlatayim, oncelikle skiller konusundan basliyorum. Her materyalle hemen crafting yapamazsin, en basit maddeyle baslaman gerekecek. Bowcrafting de bilmiyorum ama muhtemelen bu " Firmwood "'dur. Baslangic skillerinden bakip gorebilmen lazim. Her materyalin "Lore" skilleri var. Bu maddeleri kullanman icin bu skilleri bilmen gerekiyor. Hala devam eden bir bug olarak da, bir kitap okurken o skill ve bagli oldugu skill dali kaybolabiliyor. Bunun icin tek yol var, kitap bittiginde veya sen kitabi okumayi durdurursan oyundan cikip tekrar girdiginde bunun duzelmesi lazim. Kitap okuma suresi okudugun kitabin ne kadar ogrettigine oranla 4 saat ve 1.5 gun arasi degisiyor. Bunu action bardaki kitap iconuna basarak tam olarak gorebilirsin. Yine bu ekranda, okumayi durdurabilirsin. Kitap okuma islemi sen offline olsan da devam ediyor. edit: Bastan soyleyeyim, bow kullanan yok etrafta cunku bugli. Armorlu insanlara vermesi gerektigi dmg'i vermiyor. 40 50 vurmasi gerekirken 0.5 vuruyor. Bu nedenle kullanmak istemeyebilirsin, gec olmadan soyleyeyim. Ama ogrenmekten bir sey kaybetmezsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 yay yaparken composite seçmedikçe sadece tek materyal gerekli. Odunlarla başla olaya. Kolay bulunan odunlarla yap skillin artana kadar. Short bow, Long bow, asymetric bow ve composite bow yapabilirsin sırasıyla (composite sanırım long bowa bağlıydı sadece). Yay için kullanacağın odun lore kitabını alıp okuman lazım. Composite yaylar için durum daha vahim, sola odun, sağa bone filan koyuyorsun, slider karışım miktarı. Çok sağa getirirsen yayı kimse geremez. Bonelar için de çeşitli lore kitapları var (endoskeleton filan okuyup sonra bone lorelarını okuyorsun). Vs vs. İstediğini karıştır artık, unutma yay plate zırha 1 damage filan veriyor, ve değiştirilmeyecekmiş, crossbow olacakmış zırhlılara karşı, ne zaman olur onu bilmiyorum ama o zamana kadar PvP için bow pek mantıklı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 uzun zamandır girmiyodum dün girdim. inşallah oyun çıktıında bole etrafta mağra adamları gibi gezmeyiz üstümüzde keçi postu gibi şeylerle. biraz gerçekçi kıyafetler olsa keşke. bakın armor demiyorum long shirt pantolon falan olsun farmer tarzı bişeler yoksa hakkeden komik oluyo.çıplak ayak görmek istemiyorum artık.bide seçtiğin class a göre starter weapon olmalı.tabi düşük dmg veren tarzda şeyler.ve kesinlikle armor ve weaponlar için bilgi lazım kaç hp falan die. yoksa garry's mod gibi takılırz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Sereglin said: Bildigim kadariyla anlatayim, oncelikle skiller konusundan basliyorum. Her materyalle hemen crafting yapamazsin, en basit maddeyle baslaman gerekecek. Bowcrafting de bilmiyorum ama muhtemelen bu " Firmwood "'dur. Baslangic skillerinden bakip gorebilmen lazim. Her materyalin "Lore" skilleri var. Bu maddeleri kullanman icin bu skilleri bilmen gerekiyor. Hala devam eden bir bug olarak da, bir kitap okurken o skill ve bagli oldugu skill dali kaybolabiliyor. Bunun icin tek yol var, kitap bittiginde veya sen kitabi okumayi durdurursan oyundan cikip tekrar girdiginde bunun duzelmesi lazim. Kitap okuma suresi okudugun kitabin ne kadar ogrettigine oranla 4 saat ve 1.5 gun arasi degisiyor. Bunu action bardaki kitap iconuna basarak tam olarak gorebilirsin. Yine bu ekranda, okumayi durdurabilirsin. Kitap okuma islemi sen offline olsan da devam ediyor. edit: Bastan soyleyeyim, bow kullanan yok etrafta cunku bugli. Armorlu insanlara vermesi gerektigi dmg'i vermiyor. 40 50 vurmasi gerekirken 0.5 vuruyor. Bu nedenle kullanmak istemeyebilirsin, gec olmadan soyleyeyim. Ama ogrenmekten bir sey kaybetmezsin :P oyuna en son dün gece girmiştim bügün tekrar girdigimde crafting skillerim kaybolmus.Dün okumaya basladıgım kitap da bitmiş. Su an workbench de sadece composite bow secenegi cıkıyor,onu da yapmak icin material lore unu ogrenmem gerekiyormus vs. Valla tam bir eziyet şuan. release kadar yokum:o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 abi skill kaybolması olayı bi bug, sadece list'ten kayboluyor kitap okurken öyle bi problem oluyor. login logout olunca düzelir. yani bunların hepsi "bilinen sorunlar" başlığında yazıyor nolur onları bi gözden geçirin önce. Mortal Online bölümü şunun için açıldı, insanlar aradıklarını bulabilsin diye ama aramıyonuz yine. İNANIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 tutmayın küçük enişteyi, salıverin gitsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Dark bu problem yuzunden oyundan soguduysan beklemen en iyisi, daha cok benzer bug var ortalikta, neyin neden olduğunu bilmeyince çok sinir ediyor adamı cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 oyun komplex oyuna ilk girdiinde böle basitten komplexe gitmiosun da direk bütün komplexliğiyle oyun kafana atılıo ve elinde hiç bişey olmuo seni yönlendirecek, çoğu insan bu süreçte bayio böle olmaması gerekio. insanları rayına koyacak bişeyler şart bu oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 basitce,oynanabilirlik acisindan cok hardcore oyun. Bir ultima tecrubesi olmayana da dogal olarak ters geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ultima oynamamış olanlardan biriyim walla.zorlandım başta sonra çakallıkları öğrendik her türlü ne nerden alınır nasıl temin edilir nasıl edilemez azda olsa anladık.ama biz etrafta gezip millete soru sora sora öğrendik bazen ters gittik takıştık kesildik.kestik.yeri geldiinde sıvıştık.(godly i görmüştüm fabernumda elinde buglı spearla çota çata giriodu birine. küçük emrah gibi koşmaya başladım)oyun haliyle kompleks ve açıkçası sıkıcı şu an çok zaman ve doğru kararlar lazım oyunun tanınması ve sevilmesi için zira communty çok artis bi communty beenmeyen gelmesin biz bole mutluyuz falan diolar.war mı bole salaklık oyunla evlendiler sankı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Çok başarılı bi vidyo izlerken gülmekten yarıldım özellikle sonu mükemmel>:D< http://www.youtube.com/watch?v=dA5RnwIdnCQ&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=ZbeXMuyRv9c&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 hahahahaha abi sona çok güldüm herifler çok iyi ya hahahaha resmen sandbox ın keyfine varmış adamlar böle mal mal dolaniolar heuhuehue çook güldüm o düşüşe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Bunlari ilk izledigimde aklima sey geldi, her seyin ters gittigini varsaydiginda olabileceklerin oykusu. Basta Vaddada salak salak gezerken adam genklemeye calisacaklar fln basarisiz olcaklar. Gece olacak bunlar aa ne kadar guzel harika fln diye torch acicaklar, etrafta gezmeye baslicaklar yavas yavas. Sonra godly gelecek paso kesecek bunlari; sehire geri donecekler, tekrardan silah fln almaya. Bir hirsiz bunlari grieflicek. Hirsizin pesine dusecekler. Hirsiz bunlari pk yapacak, bunlar disarda reslenip sonra tekrar bankadan esyalar almaya calisacak gece oldugunda ama alamayacaklar. Vee desync baslicak, chapter 1 bitecek. Kraneshte 2. chapter baslicak, artik burdayiz fln diye. Tam yola cikacakken RUS basacak sehri bunlar cikamayacaklar yine stat loss fln. RUS gidince bunlar statlari kastik fln diye tekrar yazi gececek, cat godly tekrar gelecek " Aaa bu o herif " diyecekler. Yine reskill serisi. Sonra ordan yine yola cikacaklar, tam boyle uzaktan ormani gorduklerinde iste burasi fln dicekler, cat server gocecek. GG Mortal Online yazisi cikacak :P Chapter 3 mu? Eger bu oyunu duzeltirlerse belki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 hahah yalnız adam kesememe çok dert ya bariz stunımsı slowumsu abilityler şart kovalyamiosun adamları hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Adamlar feci noob zaten stat kasmamışlar ondan herif zırh giydiğinde yavaş koşuyo ama ruh war adamlarda :D Adam kovalama konusunda kovalarken şöle bi saçmalık war eleman war modeda koşarken staminası canına bağlı olarak inmiyo war modedan çıkınca canına bağlı olarak staminan inmeye başlıyo çok saçma bi sistem düzeltilcektir büyük ihtimallede her iki şekildede can azaldıkça stam regenin düşmesi lazım bana kalırsa.(zaten harita yayla gibi uodaki gibi kaçan adamın takılıcağı hız kaybedebileceği yerlerde çok yok )Veya ne biliyim throwing weaponlar falan olsa çok güzel olur Arkadaşlar warbandi ballandıra ballandıra anlatınca bende dün m&b warband in orjinalini netten satın aldım inanılmaz zevkli bi multi sistemi yapmışlar adamlar çok güzel şekilde oturtmuşlar combat sistemini hiç bi sorunu yok multi oynadığınızda dahada iyi anlıyosunuz herkesin kazanma şansı war ancak uşak,aşçı,bahçıvan benzeride bi avantaj olayı war abartılmamış bi şekildede olsa(işte archery two handedlı adama avantajlı two handed one handed a avantajlı one handed kalkanlı archera avantajlı şeklinde)Starvaultta desync ve diğer sistemleri hallettikten sonra umarım bu sistemden yararlanır.Merak edenlerede tavsiye ederim m&b sevenlere edit:şunuda belirtiyim grafiklerdede bisürü opsiyon gelmiş gerçekten baya tatminkar sonuçlar alabiliyosunuz pcyi kastırmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 MO hakkında şöyle bir guide varmış, rastladım bilginize: http://www.mortalonline.com/forums/redirect-to/?redirect=http%3A%2F%2Fwww.cyberneticpunks.com%2Fmortal-online%2F5443-mortal-online-guide.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 of videolar çok iyimiş ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 evet5 videolar saglam, MO bu ruh haliyle eğlenilebilecek bi oyun zati :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Ya zaten şu eğlenceyi başka bi oyunda yaşamak çok zor biz burda bisürü şey yazıyoruz kötülüyo gibi görünebiliriz sanki oyunu yeni deniyecekler veya denemeyi düşünenlere öyle gelebilir ama oyunu ''düzgün''deneyen herkes oyunu sevdiğinden başarılı olmasını istediğinden konuşuyo bunları sanmayın oyunun kötü falan olduğunu teknik sorunları war şuan için ama daha henüz betada halledilicektir hepsi çünkü oyunun temeli yani alt yapısı çok başarılı ve eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 nerde chapter 3 ya merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 yahu benim sıkıntım şu..full pvp yanii..ne bilim bi tailoring koy elbise dikim muabbet ediyim ben bi bard olayım veya öle şeler yok hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 en az 1 yıl çeker o tür konulara eğilmeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar