Sereglin Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 son gunlerdeki lag ve desync cildirtmisti. artik zamani gelmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 critical bugs o ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 oha sorunsuz eklesinler stabledır moblardır bi de desynch olayın çözsünler şu an ki haliyle bile efsane oyun olur hueuhehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 http://www.mortalonline.com/news/mortal-online-ingame-noob-guide radyo yayını varmış 2 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 katılın abi köprü yapma projesine ben işte olmasam katılırıdm kesin ehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 aksam 9 da baslıyo o radyo yayını saat 10 gibi de kopru yapmaya baslıycaklarmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ne oluyor yaw? login down dio giriyom oyuna anlamadım.yannız ne zaman girsem gece bi de her nasılsa atın ustunde stuck olmuşum /stuck yazıom bi bok olmuyo kaldım ole mal gibiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 /stuck komutunu kaldırdılar. takıldıysan GM'e page at "stuck kaldım" diye. yardımcı oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 nası atılıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 bende stuck kaldım bankanın orda komut yok page attım gelen yok... Edik: neyse geldi kurtardı anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 öle bi yerde stuck kalırsanız birisininde rica edin sizi itsinler ben hep o şekilde kurtuluorum gmi beklemek uzun sürebilir neden /stuck komutunu kaldırdılar onu da bilmiom ama hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 exploit ediyorlardi cunku, cikilmayan yerlere fln cikiliyordu vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ne kufur ettim o olaya anlatamam bu kadar abuk bir uygulama gormus degilim simdiye kadar oynadigim hicbir mmorpgde lan sen stuck olmama neden olan hatali noktalari duzelttin mi? yok 'stuck oldum yardim' dedigimde bekletmeden gelecek saglikli gm ekibin var mi? yok teleport / summon / hearthstone vs.. gibi her mmorpgde olan bin cesit yontemden herhangi biri var mi? o da yok sen bunlarin hepsini -birini degil, hepsini- yapmadan hangi akla hizmet kalkip gunde oyuncu basina 3 kere kullanilan komutu kaldirirsin? herseyi gec, beta be kardesim bu, exploit eden etsin, nedir yahu. hadi cok kastin kendini, icine oturdu abuse ediyorlar diye aglayarak uyaniyorsun geceleri, koy bir cd olsun bitsin amator ruhla oyun cikartmak, ne bileyim pazar payini degil kaliteyi hesaplamak falan guzelde, iste yan etkisi boyle dusunmeden dangalakca is yapmak oluyor demek gece gunduz icin de ayni seyi soylemistim; buglar canimi sikmiyor, hele ki betada; ama boyle dusunmeden yapilan zalakca seyler umudumu cok kiriyor edik; ha hala oynuyorum, releasede de alip deneycegim bir sure cok cok buyuk ihtimalle, hate mail gibi algilanmasin mesajim yani ama kiziyorum bir yandan da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 tam tamına 2 saattir gm bekliorm stuck yüzünden bravo tebrik ettim hepsini şuanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 stuck komutunu kaldiricaklarina adam gibi bisey yapsalar daha iyi olurdu, 10 adim ileri atsin mesela, neden havaya atiyo, cok sacmaydi da, yani kaldirmak daha da sacma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 stuck olduysaniz ve gm yoksa soyle bir olay var yapabileceginiz. relog olun ve loading ekraninda donen kilici gordugunuzde ileriye yavas yavas basin ve jump fln da ekleyin takildiginiz yerin durumuna gore. bu sayede takildiginiz obje loadlamadan ordan cikabilirsiniz. Ayni sekilde asla binalarin ve taslarin ustunde log out olmayin, tekrar girdiginizde sikisacaksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 evet en büyük mallıkları oldu stuck komutunu kaldırmaları 2-3 kere takıldım ama allahtan şehirde insanlar da ittirdi sorun olmadı ama öle 2 saat falan beklesem harbi sinirlenidrdim ben de ki terrain de o kadar bug var ki takılmamak elde değil, nasıl güvenip gmlere bırakmışlar bi de hani exxploit edip dağın taşın üstüne çıksa ne yazacak yani veya evin nefrin dediği gibi neyse pazartesi patchden ii bi bug fix bekliorum şu desync ve büyük buglar konusunda. umarım ii iş çıkarırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 suicide yok mu abi, basin prieste gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 fakir miyiz arkadasim biz senin gibi? mat var uzerimizde, zirh var silah var, pet var hadi 10% stat loss tamam diyelim gunde iki kere, ama donuna kadar birakiyorsun bir de ayrica o nearest shrine olayindan ciddi supheliyim; biraz randomvari gibi geliyor bana. shrinein iki adim otesinde stuck olum gecen, kullandim komutu alakasiz bir yere atti kayboldum birde gece gece ehe. bilmedigim shrine da olabilir tabii ama sanki sehirlerdeki shrinelari saymiyor gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 evet şehirdeki shrinelara atmio zaten hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 fyi eger bakti de bi yerlere takılırsanız relog olmayın buglı orası bambaska yerlerde buluyosun kendini gecenin bi yarısı.. gecen 40dk kosup morinkura geldim falan alakasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 aquila said: suicide yok mu abi, basin prieste gidin. stuckken suicide yaparsan hayaletin de takilabilir ayni yerde. tabi nearest shrine dersin %10 yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 statları kitleyip nearest shrine yapınca statloss olmuyor (: bug abuse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 server side patch fix geldimi oyuna son patchten beri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 bi hotfix geldi patchsiz böle attan inince gri olmayı fixlediler, bi de işte kendi gm toollarını düzelttiler vs de bugun şöle bug fix patchi gelmesi gerekio , bi de serverın performasını arttıracaklardı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar