Pluton Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Açtı konu narsor ordan girersin http://forum.paticik.com/read.php?88,4691753 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 90 mb'lik client'e 2gb patch mi olur lan ? Cekip cekip oyun mu cikariyor adamlar anlamadim ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 4gb =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 denizin dibinde ölü olarak kaldım ve hareket edemiyorum, stuck da kalkmış sanırım ve help requeste cevap gelmiyor, ne bok yicem ya:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Evet, oyunda sinir eden ilk seyi buldum stat loss adasda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 ve I blame Mortis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 pk mi oldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 ya coktan oldum da, su armor patlamasi geyigine herkes ciplak dovusuyor. cilgin dmgler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 ben naaptım lan dasdad gaulkora gittim adamlar orda maden kazio die Vadda dan yola çıktım, at aliim de haritaya baka baka giderim dedim. At spawnının kaydırmışlar mı ne o karanlıkta bulamadım, sabah oldu anca gördüm atları. gaulkora doğru yola çıktım vs. FAKAT şu internetteki HAritalara güvenemyin abi, tamamen genel hatlarıyla gösterioo lsa da detaylıhiçbişey göstermio orda, dağ arası geniş yol açıklık gibi gösterio oysa alakası yok. SAçma sapan yollardan kendimi Toxia'de buldum. Morin khura geçtim ordan tekrar geri döndüm bi at daha tameledim, sonra bullhead tunnelın ordan bi şekilde buldum ve 2 saat falan sürdü. Geldim şehire, adamların maden kazdığı yeri bulmaya çalışırken iice karanlık çöktü ve yani hiçbişey göremedim torchum da yoktu yolda öldüğüm için. Adam kraterin içinde mine yapio, diorum çık, KURTLAR KAPAR dio , falan anca bulduk birbirmiiz, Mine ettik biraz, sonra şehire geldik, lawless şehir olduğu için 2 pk daldı falan. yattık . Reslendim bi çadır içine kaçtım orda da buldu adam beni falan sonra iice karanlık bi yere dalıp. oyundan çıktım şu karanlık olayı çok garip bi boyut katio oyuna fakat yani iptal oluosun 3 saatlük günde 2 saat gündüz 1 saat gece falan yapsınlar bari. gündüzler çok çabuk geçio GÜN YETMİO xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 kis vakti geceler uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 ghostmouse benzeri bi prog buldum ama bastığın tuşlarıda kaydediyo ekstradan deli gibi vipın kıraftlıyorum.. edit: blade handle ı 100 lemiş heheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 abi extractionu bi türlü çalıştıramadım sanırım sorun bi bende değil yanımda bi eleman vardı oda olmuyor falan dedi bu patchle bi bug olmuş olabilir fln dedi iyi ozaman bende biraz hammade stoklıyım dedim makroya koydum bi bilgisi olan varmı bu bug hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 valla crafting ve extractor tek etkilenmeyen SEKTÖR şu patchle die biliorum, biraz daha dene bakalım belki bişeyi eksik yapmışsındır. yeni patch direk bütün herşeyi bozdu çok komik, GM lerin komutlarını bile bozmuş hehe yani yeni büyüler gelmedi, orclar gelmedi taming bozuldu, npcler bozuldu, attan inince gri oluosun vs. adamlar oyunu bozdu hehe neyse hotfixliceklermiş. ben de bi mage açmak istiorum ya yeni büyüler heyecanlı çünkü! xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 yeni büyüler kitaptaydı dün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 evet ama buglıydı çalışmıodu gaulkor yollarında böle ORC kampları vardı paso , böle çitlerle çevrili içerde at leşi olan böle çadırlı kamplar, fakat orc yoktu hiç içlerinde hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 abiler nasıl reslenicem )': Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 priest bul git yanına TAB'a bas R'ye bas reslenirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 yeni büyüler çalışmıyor evet. yani sadece lightning'i deneyebilme imkanım var çünkü onun reg'leri var ama castlemiyor. muhtemelen diğerlerinide castlemeyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 abi bu yaptığımı en son taaa nebula'nın ilk günlerinde yaptım, öldüm diye yeni char açtım. omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 ahahah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 abi priest bulamadım diye yeni char açtım şimdi de karanlıktan yere düştüm öldüm off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 adamın bir şehirde daldı durup dururken gard mard da gelmedi öldüm çıktım, başlarım böyle oyuna gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 "guards" yazdın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 abi biraz oyunu okuyun öle başlayın şu işlere gençler ölünce nasıl reslenir ne edilir bunların hepsi ouynun HELP buttonında da yazio herşey biraz bakının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 patch geliyor yine. şu çıkan sorunları temizleyecekler muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar