Rynza Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 abi girdim oyuna napıyorum bilmiyorum, nasıl skill kasıcam, nasıl yaratık kesicem falan bi help plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ne açtın ve nerde başladın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ben vadda da basladım ama heryer karanlık, pür nur o mevkide. yarın gün ışıyınca kötülüğünü peşine düşeceğim ve siz dostlarımdan yardım istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 gece -gunduz olayı bizim saatimizle 3 saat sürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 çok az değil mi bu 3 saat ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Abi 6 saat olsa gece çekilmez olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 3 saat güğn çok az harbiden ya ama dedii gibi 3 saat gece de öldürür garip bi durum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Yeni başlayanlara tavisyem şu şekilde: şu an starting sword olayı olmadı düzeltemdiler gelmio yani başlangıçta o yüzden balta ile kaldınız str ve cons u , ağaç veya mine yaparak arttırabilrisiniz para kasmak için, domuz kesmeniz lazım ama balta ile çok zor olabilio o yüzden çok az tamingle başlarsanız tame edip domuzları başka domzulara daldırıp deri ve kemik toplayıp vendora satabilrisin,z, STARTING SWORDLar gelene kadar. o şekilde dier kitapları alabilirsiniz 100 copper a bi torch almayı unutmayın gece kalırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 BALTAYI SAKIN CANTANIZA KOYMAYIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Mortis said: ne açtın ve nerde başladın scout acolyte falan seçtim sanırım vadda'dayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 attan inince loyalty düşmüyo ama insen bi türlü inmesen bi türlü.biri gidiyor biri geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 baltayi caldirirsaniz torch alin. mine, woodcut vs yapiliyor ve yok olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 oha torchla mine yapılıo mu hueahuae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 abi sıkıldım, oyunun bi axionu yok, şehirde 10 tane lavuk bi köşede duruoz, ne nasıl yapılır, balta nasıl kullanılır, skiller nasıl arttırılır, açık seçik yapmamışlar hiç bişeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Burayı okumayı denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 oyunun beta'da olduğunu hala unutuyorsunuz, "hiçbirşey yapmamışlar" diyorsunuz. demeyin Çünkü yeni girenlere guide hazırlamaktan önce yapılması gereken birsürü şey var. Release'de eğer guide olmazsa ozaman şikayet edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 çoğu insan açık seçik yapılmamış diyor oyunada, oyunun öyle olması güzel zaten, herkes herşeyi biliyor olsa bu kadar zevk vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 MMORPG hayatınıza WOW la başladıysanız oynamayın abi bu oyunu veya sabırınız yoksa xP yani UO'da da hiçbişey yoktu başliodun öle mal mal, fakat uo türkiyede populerken bile 2 senelik bi oyundu zaten orda yabancı kaynakalr vs çooktan oluşturulmuştu bu kadar sorun çekmiodu insanlar biraz daha basitti ayrıca şimdi MO daha betada kaynaklar kısıtlı, mortalwiki var onda da çoğu şey eski patchlerden kalma bir çok şey eksik vs. oyun yapılırken de zaten öle ciddi bi bilgi database i bekleyemesisin çünkü her an herşey değişebilio buna göre bilin oynayın beta bu, game trial değil warhammer betası gibi. oyun şu an yapılıo sen oynarken Kİ ona ramen gayet oynanabilen bi oyun biz ventteyiz sürekli gayet de keyif alioruz bişeyler yapioruz vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Super bug'li bir launcher'i var oyunun. Henuz acabilmis degilim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 abi nasıl başarıyosunuz ya şu launcher'de hata almayı :D Ben birkere bile hata almadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 evet ya anlaiorum ben de böle oyunu kurdum yükledi updateleri ettim patchler gelio update ediorum falan ne sorun ne bişey çok garip, pcden pcye değişio çook ama işte oyunda sorun var bariz ki bu kadar insanda sorun oluo hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Valla birini fix'liyorum baska bi yerden patliyor. Hani is arasinda molada bi bakayim demistim ama molami da pic etti =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ben de sorunsuz açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 fede vent'e gel vent'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 yarın geliyim uyucam şimdi neresine geliyoruz ventin. yarın ayarliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar