sinad Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 bozuldu benimkisi ya yüklenmiyor =) Torrentten indirdim. İlk dosyayı kurdum. Sonrakileri klasöre atıp, yönetici olarak çalıştır dedim. En son update'i de öyle çalıştırdım ve bu hataları verdi. Game setting penceresi çıkıyor üzerinde hiçbirşey yapılamıyor kapatıncada updaterı kapatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 bi dha kurmayı dene abi o stickydeki topicdeki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ukyo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Mortis said: attan indim die gri olmuşum. ve 10 dakka crimim şu an yok artık. bu yuzden at almıyorum ben hehehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 aggbiii atımla bi kayaya carptim buyukcene at öldüüü ;(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 abi macroman ne güzel bir programdır ya ben burda post atarken benim eleman mortalda mining kasıyor çok hoşma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 e zaten patchte devam ediceğini yazıyodu gatheringin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 off sildim indirdiğim dosyaları hata oldu tekrar indiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 abi meşale nerden bulcaz gece oldu burnumun önünü göremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 utiliyy vendordan demin bana da aynı şey oldu bi daha aklında olsun 10 copper bişey zaten torch çok ucuz, git böle 6-7 tane falan torch al koy bankaya ki karanlık çökmeden koş bankadan al torchunu cidden torchsuz göremiosun hiçbi yeri ben Vadda da meduliye yola çıktım, 30 kere gittim yok, sırf belli alanı görüosun ormanda gitti mgittim fazla kuzeye gitmişim fabernumun oralarda buldum kendimi ki bi pk dadandı, ışığa gelmiş direk, herifte de meşale yok atla böle indirio sürekli, kapadım meşaleyi direk kaçtım bulamadı adam beni o karanlıkta. ehuheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 gece gündüz süreleri böyle mi kalıcak?3 saat çok az değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 abi açıkcası şu ışık olaıynı iice düzeltmeden hani veya büyücülere IN LOR tarzı büyü vremeden 3 saat gece hariden uzun çünkü iptal oluosun meşaleler etrafı aydınlatio, fakat başka birisnin meşalesi senin görüşünü aydınlatmio sadece o adamı aydınlatio enrde olduunu görüosun yanına gidince direk sen kendin meşaleyi çekmiş gibi göremiosun etrafı onun dışında şehirdeki kamp ateşleri ıvır zıvırlar ışık yaratmio sadece görüntü olarak öle. Şehirlere baya ışık koyamaları lazım ki insanlar geceleri şehirde işlerini normal yürütebilsinler. o zaman harika olur ve ormandan şehiri arayan insanlar da ışığı görüp oraya giderler ışık kaynaklarını düzeltmleier lazım zaten farkındalar hepsinin yaparlar , onun dışıdna gayet güzel, direk güneşi takip edip günün neresinde olduğunu çok rahat görüosun. Öğleni akşam üstünü vs. ki gölgeler uzuo ayrıca ışıkda ona göre değişio falan baya başarılı olmuş şu ana kadar hiç bi MMORPG de yapılmış bi olay deil. Tek garipliği, Güneş batıdan doğuyo, doğudan batio hehe o da bu dünyanın özelliği demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Recruit açtım starter sword muydu ney yok çantamda. herkesde var bı bende yok. nedır bunu olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Mortis said: utiliyy vendordan demin bana da aynı şey oldu bi daha aklında olsun 10 copper bişey zaten torch çok ucuz, git böle 6-7 tane falan torch al koy bankaya ki abi 100 yazıyordu 100 verdim bende bi yanlışlık olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 abi güneş batıdan doğuyor nedemek yahu, güneşin doğduğu yer doğudur zaten :) güneye bakarken güneş solunda kalacaktır ama orası doğudur yani euah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Dwinz said: Recruit açtım starter sword muydu ney yok çantamda. herkesde var bı bende yok. nedır bunu olayı? iki uc sayfa once yazi var, bir cok sey bugli suan yeni gelenlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Xenocide said: abi güneş batıdan doğuyor nedemek yahu, güneşin doğduğu yer doğudur zaten :) güneye bakarken güneş solunda kalacaktır ama orası doğudur yani euah haritaya gore gunes bati. tum dunyanin haritasi degil evet ama bu sehilde yardim edio yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Sen millete yardım etmeye mi başladın bi de? Dün Meduli'de 2 adım ötede mine yaptığımız yeri bulamadın yarım saatte, akıl mı veriyon millete şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Olm gece vakti yönümüzü nasıl bulucaz? Ay hangi tarafta oluyo şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 meh bolge degisimlerinde hala problem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 bomba gibi geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Ya o farkli bu farkli, buldum neticede yanlis anlama yasamisim hep ordan ileri gidiyordum saga dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 BU NE LAN BİŞEY GÖZÜKMÜYOR ODANIN IŞIĞINI AÇTIM GENE AYNI AHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Xenocide said: abi güneş batıdan doğuyor nedemek yahu, güneşin doğduğu yer doğudur zaten :) güneye bakarken güneş solunda kalacaktır ama orası doğudur yani euah abi verilen haritalarda meduli tarafı batı, fabernumvs kuuzey modundadır ya ona göre Batı dan doğuyor, demek ki kuzey taraf Vadda tarafıymış hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Cassiline said: Olm gece vakti yönümüzü nasıl bulucaz? Ay hangi tarafta oluyo şimdi?[/quote ay kuzey batıxda kalio hep yani tinderem varya şehiro tarafa doğru ay, fabernum kuzey, meduli batı olarak alırsan. ama gece yön bulmak cidden zor meşalesiz kesin dağılırsınız meşale ile belli bi alan görüosunzu onda da kaybolabilrisiniz ben kayboldum ve oturudm bi yere çıktım sabah oldu mu şimdi nedir durum gece mi yoksa hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Mortis said: Xenocide said: abi güneş batıdan doğuyor nedemek yahu, güneşin doğduğu yer doğudur zaten :) güneye bakarken güneş solunda kalacaktır ama orası doğudur yani euah abi verilen haritalarda meduli tarafı batı, fabernumvs kuuzey modundadır ya ona göre Batı dan doğuyor, demek ki kuzey taraf Vadda tarafıymış hehe doğrudur ozaman haritayı yapan yanlış tahmin etmiş :) daha doğrusu muhtemelen eski halinde güneşin olduğu yeri doğu almıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 Sonraki 149.sayfa (Toplam 207 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Mortis said: Xenocide said: abi güneş batıdan doğuyor nedemek yahu, güneşin doğduğu yer doğudur zaten :) güneye bakarken güneş solunda kalacaktır ama orası doğudur yani euah abi verilen haritalarda meduli tarafı batı, fabernumvs kuuzey modundadır ya ona göre Batı dan doğuyor, demek ki kuzey taraf Vadda tarafıymış hehe doğrudur ozaman haritayı yapan yanlış tahmin etmiş :) daha doğrusu muhtemelen eski halinde güneşin olduğu yeri doğu almıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar