screwy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 baba bunun son patch i kac 121922.exe i indiriyoda suan alet.. bi de oto da yuklemiyo yatıp uyuyum kalkınca bitmis olsun dicem yok illa basında dewam demek gerekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 son olmasi lazim onun. boyu ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 lan bi patch gelsede şu ayarları yapsak.oynanmıyo yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 191mb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 bi de bu mortal online icin kullanılan bi vent warsa öm please =)) heralde yakında oyunda olurum bugun de somuruurm oyunu uyumadan ueheuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 grafik ayarlarını düzeltebilceğimiz bi patch gelmezse oyuna küserim yalnız.beni kaybederler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 somurucek bisey yok abi oyunda, giricen, bisey anlamican, cikican sonra, yat uyu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ya yarın okul baslıyo bi de ben simdi yatsam yarını satmak zorunda kalırım euhueahuaeh bugun uyumuyup artık aksama yatıcaz napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 HAY VURUCAM W7 GIBI AGZINA YA AAAA.. DX10 a da vuruyum adam gibi yuklenmemis elle dll dosyası tamamlıyorum warmı boyle bisey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 biraz sıkıntılı kurulum aşaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 tamamladım oyundayım kendi petimi kesince crim oluyorum galiba guardlandım sdf =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Evet öyle bir durum var malesef =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 petler buglıymıs rofl ne protect ne attack calısıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 attack çalışıyordu en son ya Mortissssss bak ne diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 rofl oyunda kimse war mı la solo sıkıcı bu oyun auhauh bi de sprint brawl kasmıs bi abi geldi agzima vurdu rofl nese priestin yerini ilk girdigimde bulmustum hic otomatik gidiyorum oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 =) Zaten ışık sana yardımcı oluyo ölsen bile. Şuan kimse yoktur bende giremiyorum takılcan tek başına malesef :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ya ozellikle ısıgı aradım yukarlarda ama bulamadım belki cok uzaktan gorunuyodur bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 bu arada gokhan bi yerde yazmıstı taming i keybound la ypaamıyorum die.. eger actionbarını assagı alırsan buglanıyo sanırım actionbar yukardayken tab+keyboundla tameleyebildim ama actionbar assagıdayken yapamadım.. ilginc rofl hirgiz a donuyorum bu cok sıkıcı aushdauhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 abi petler buglı değil senin animal controlun varsa pete komut verebiliosun tamelmeke yeterli değil tameleyince senin peşinden koşabilio defensive veya aggresive falna filan ayarlayabiliosun ama sen dur, kal beni koru, ahmeti takip et onu koru falan diemiosun specific komut veremiosun. Animal controlun o seviyeye gelince vermeye başliosun komutları. mesela Atlara böle 40 civarı animal control skilli ile komut verebiliosun. isterssne taming in 100 olsun. animal control ayrıca loyaltynin çok hızlı azalmasını da engellio, besleyince falna çok hızlı loyalty puanları artio falan filan. Kısacası çok rahat kontrol edebiliosun mantığı o. Tamersan yapacağın iş. Önce domuzları alacan başka domuzlara daldıracaksın vs. Ya senin domuzun ölecek ya o dier domuz onları bi lootlıcan güzel, kemikleri ıvırzıvırları derierler biriktirecen vendorlara satıp para alacan. Belli bi skillden sonra ki tamer başlarsan aslında direk olur. Wissentler var bizon gibi onları tamelicen onlardan ii deri çıkıo onları kesicen paso birbirilerine daldırıp. Animal controlu de şu şekilde kasiosun: Sürekli komut veriosun, gel git dur , bekle vs. Bunları verdikçe, loyalty barı düşüo. Feed ettikçe de artio, bu şekilde komut verip animal control arttırıosun falan filan. Yani taming de böle razorback ve ne biliim dire wolf falan tameleyince onlar ki baya damage koyuo güvenli hale gelirsin herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 yarın ki patchlerle ilgili patch note var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Yayınlanmadı daha sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 bu gelicek peçte ayarları yapabilcezmi.oyunu yukledim oynayamıyorum arkadaş.sorunda yok yani pata kute calısıyor ama ayarları kısabilmem lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 nowgame.ini dosyasi olacakti ordan ayar yapmayi dene, systemsettings sekmesi altinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 yok degişmiyor orda malesef 1440x900 cozunurluk kaldırmıyor alet.herşey high.ayar gelmesi lzm peçle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 eee nerde sahane dev patch? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar