aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 silah var mi silah, kilinc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 tahtadan war hepsinden isteyene veriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 kılınç yok, osman çaldı. degır var balta var he bide baya bi kalkan balığı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 degirda olur, balta bende de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 abi combat çok kötü ya ahaha 2 ağaç kesip maden kazıp havaya girdim de bi domuza saldırdım tadım kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 bi eve gideyimde taktiği buldum ben. crafterların götünden ayrılmıcan çantaları full silah oluyor üttür üttür at bankaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mortisle cok pis bir ise daha girdik. Ortami hazirladik, kavga cikardik. Ben calilarin arasindan gariban bir okcuya abandim soymaya basladim. Mortis surekli konusup bir yandan da dovusurken ben adamin 200 okunu,kemik ve derisini caldim. Bitti bu is sandik. Ama azimli cikti bu okcu. Once adam olayi anlamadi, biz de yakindaki gri bi elemana dalalim diye takilmaya basladik. Adami kesemedik bir turlu bu sirada onceki adam geldi, yayini cikardi bize saldiracak bakti oku yok xD kovalamaya basladi. once bu 2 kisi sonradan 4 kisi oldu ne is bu anlamadim. hidden crimim ama goren gelmeye basladi. 20dk fln bir kovalamaca daireler cizmece oldu. En sonunda vaddanin cikisindaki golun orada Mortis at tameleye gitti ve ben de bunlari oyaliyordum. Mortis ati tameledi ama gelirken bu 3 u en sonunda beni avluka yapti saglam koydular fln kactim derken adam kosu halindeyken ben geldi 2 kere vurdu ve gg. sonucunda bitch bitch diye spam yedim hehe. Sonra buruk bir sekilde vaddaya donerken macroda miner bulduk. kestik 6000 granium pile indirdik. ama bir baktim pk olmusum lol. PATICIK NERDEYDI SORARIM?!?! ventten cagircaktik 4-5 kisi bitecekti bu is! Herkese yetecek okumuz olacakti... sorarim sizlere... nerelerdesiniz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 olm haber versenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 nerdesin sen? pk oldum pk sehrine cekiliyorum. bir de murdercount dusmesi icin oyunda olmak gerekiyormus peh :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 venti bilemedimki geliyim atımla çarpıyım adamlara uçsunlar...o olay çok iyimiş :D çok güldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ben m'yle baslayan sahil sehrindeyim. yerli halka satasiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ben de pk sehrine gitmek icin vadda'dan cikinca renkli ormani gectim, kopruyu de gectim ama simdi kayboldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 meduli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 kuytuda kalmis adamlari kesiyorum sfdfs, tam hayvanlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 macro programi lazim bana ya sdasadfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 oh 900+ whitewood kesmis keko, gerce bi halta yaramiyo galiba white. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 aquila pk olcaksan gucleri birlestirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Abi ciddi skill kasıp pvp yapan var mı ben çıplak ve baltayla bir iki kişiye girdim de birbirimizin etrafında dönüp stam dolmasını bekliyoruz bu mudur pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ne pvpsi olm, pvp yok ki, balta salliyosun anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 1 murdercountum oldu simdilik, oldurene kadar guard cagiriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 onu diyorum işte abi adamın 3 radyan ötesine balta sallıyosun 15 dakka boyunca. sevmek istiyorum bu oyunu craftlar felan cok iyi de combat tarifsiz kötü ya ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 combatin bastan yapilmasi lazim direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 izometrik yapsınlar bence oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Yok ekmek az biraz uraşınca anlaşılıyor bişiyler :D O stam barı senin statlarına bağlı olarak çoğalıyo filan falan. Statleri fulleyince bööle bayaa bi koşarak adama vura vura ekşın yapabiliyosun. Hatta biz de başlarda senin gibi kaptık baltayı adamlara gang yapmaya çalıştık, ama gel gör ki Justin isimli bi hayvan kasmış statları ve brawling (wrestling) skillini biz 4 baltalı çapulcuyu yumrukla ağzımıza ağzımıza verdi yani... Ama oyun hakkaten çok yeni mi desem ne bilim. Gelmesi gereken çok yenilik var. Ayın 22sinde büyük bişiler gelecek dedikodusu var ortada wipe gelmesi de muhtemelmiş. O yüzden şu an ciddi anlamda kasmıyoruz bişiy, barzoluk yapıyoruz etrafta. Ama şu an bile az çok eğlenmek mümkün... 4 kişi birisine dalalım derken birbirimizi kesiyoruz filan güzel şeyler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 oh adamdan 2 kitap, water filan cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar