Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Pluton said: oyun hoşuma gitti at arıyorum şimdi yana döne =) Ama animal control skillim olmadıgı için lafımı dinlemiyecekler yüksek ihtimal. Atı tameldegimizde nasıl biniyoruz üstüne ? hangi şehirde çıktın sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 @zipzip Bende tamelemeye çalıştım öldürdü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Ata binmek için animal control gerekmiyor diye biliyorum, taming yeterli. Pet'i kontrol etmek için gerekiyor gel git saldır vs uo kafası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 iyi iyi animal kontrolde öğrenmem lazım ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 12500 wood, 7500 rock, 7500 metal. ev kurulumu için gerekli malzemelermiş. Metal nedir, nasıl toplanır elde edilir bilen var mı? wood işini ben hallediyorum zatende rock ve metal'i sizlerin halletmesi gerek artık :) ata binmek için taming yeterli değil. aslında evet binmek için yeterli. ama W 'a bastığın anda atar seni aşağı :) Riding I var onu okuman lazım sürmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 biri burda anlatırsa metal işini başlıyabilirim ben toplamaya. hiçbirşey bilmiyorum şu an. weapon smith karakter açtım. mining 100leyene kadar zaten hayvan gibi para geldi tier 3 ev falanda alabılırız çok rahat. yanına modulleri bile alırız. metal olayını anlatıcak varsa başlıyabilirim o işe. hem ev için hemde weapon craft etmek için acaip hayırlı o9lur banada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ben bilsem anlatırdım euah woodcuyum ben. 3-4 sayfa öncesinde biri baya detaylı anlatmıştı aslında bi baksan bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 buldum ve ciddi ciddi hiçbişi anlamadım. bi pig iron yapabilmek için neler gerekli yazısı var. düşman başına inş pig iron yapmak zorunda kalmak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Merhaba arkadaşlar, Dün akşam narsor ile konuşurken guildimizi açıklamaya karar verdik. Evimizi ve guild stoneumuzu dikmiş bulunmaktayız. Şu anlık 6 kişiyiz (her ne kadar bazı üyelerimiz pek online olamasa da) ama bir ses etmemiz ile kahveden adam summonlayıp arkadaş çevresini çağırmamız işten bile değil. Guild ortamından bahsetmek gerekirse yaş ortalaması 23-24 civarı, 2 tane guild emmisi diye tabir edebileceğimiz 35+ üyemiz var (narsor seni deşifre ettim hehehe) Baya süredir birbirini tanıyan insanlar olduğumuz için samimi, geyik ve saygılı bir ortamımız var (türk filmi gibi cıvık cıvık değil:) ). Üye olarak Türk oyunculardan oluşmasını düşünüyoruz, çünkü oyunda koordinasyon büyük önem taşımakta (harita v.s. olmayışı daha çok arttırıyor.) en güzel iletişimi kendi dilimizde yapabileceğimizden böyle bir yola başvurduk. Guild hedeflerinden bahsetmek gerekirse, kafamıza göre takılıyoruz, oyunu çözmeye çalışıyoruz. Guild üyelerinden nasıl karakter açmaları gerektiği konusunda karışmıyoruz, fakat bir karakter slotunuzu gatherer ya da crafter olarak ayırmanızı rica ederiz. Hem guild için hem de kendi kendimize yetebilmemiz için böyle bir ricamız var. Tabi ki kendi içine kapanık bir guild olmayı da düşünmüyoruz. Özellikle oyun release olduktan sonra oynamayı düşünen arkadaşlar var ise, bu oluşuma katılmaları bize mutluluk verir. Web sitemiz(her ne kadar beleş site olsa da) ve ventrilo serverımız mevcuttur. Siteye başvuru yaparken paticik nickleriniz ile başvurursanız müteşekkir oluruz. Site linki, seksi fotografları için tıklayınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 hemen geleyim nerde guild stone unuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Malesef şu an oyuna giremiyorum, masaüstü bilgisayarımın hddsi uçtuğu için. Ayrıca guild stone buglandı, ama gm'ler bugün gelecek patch ile düzeleceğini söylediler. Evimiz Meduli ve Vadda arasındaki bölgede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 heh süpermiş. bende oralarda takılıyorum zaten. parayı topladım ben ev kurayım ama nasıl kurucam bana yardımcı olmanız gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Para kısmı problem değil Meduli'de 2500 subura topladığın zaman zaten gerekli olan parayı buluyorsun. Maden ve odun da problem değil önemli olan metal. Metal için 1 extractor 3 miner şeklinde hallettik, baya zahmetli iş. Ayrıca bir karakterinin house construction skillinin en az 25 olması gerekiyor. Sonra haritanın belli bölgeleri var ev yapabildiğin oralarda dolaşıp, evin zahiri görüntüsünü görmen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 House Construction skilli olan karakteriniz var mı peki benim yerime kurabilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Siteye kayıt oldum. Herhangi bi durumda haber etmeniz yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Evet ev kurabilen karakterimiz var hatta ev içine benchte yapabiliyoruz. Ama 22'sinde gelecek olan patchi bekliyoruz evin içini dekore etmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 peki şu anda ben sizin oraya kurulmak istiyorum, ulaşabileceğim biri var mı oyunda? 2 gündür bekliyorum kurayım artık şu evi yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Bizim evin olduğu mekan doldu sanırım. Ama oyuna girebilirim her ne kadar notebook ile girmek biraz işkence olsa da.. Bakabiliriz. ventriloya gelirsen konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 siteye baktım birazda göremedim vent. adresinizi. fışfışla burdan gelem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 kurulan ev karaktere özelmi oluyor yoksa accounta özelmi? karaktere özelse ona göre bir karakter seçip kurmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Şu an her karaktere bir ev kurulabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Alfheim nicki alınmış cık cık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Ventrilo adresimiz guild tartışma alanında, üyelere özel bölümde bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 patch için kapattılar galba serverı. restart atıyım dedim, giremiyorum şimdi. ....2sn sonra.... yok yok girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 %99 da kitlenip baştan başladı tekrar yükledim uygulama yapılandırılması doğru olmadığından başlatılamadı diyor. şaka mı lan bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar