Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 peki bi havyana taming'imiz yetmiyorsa, "yeterli değil" mesajı mı veriyor yoksa deneyip failed 'mı oluyor? bi hayvan buldum tamelemeye çalışıyorum deniyor ama failed oluyor. acaba skillim yetiyor ama zor diye fail'mi oluyor bikaç defa denersem tamelenir mi? ya bide ben heryere gidemiyorum abi? at bulayım diye keşfe çıktım önüm boş ama görünmez bi sınır varmış gibi ötesine geçemiyorum niye böyle bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 varmış bazı öyle yerler gmler görünmez duvar yapıyolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 tamamda aga bulunduğum şehirden fazla uzağa gidemiyorum o sınır yüzünden :) ters tarafa gitmeyi deniyim bide bakalım belki sadece 1 tarafını kapatmışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 @xenocide: gecmeye calistigin node cakilmissa kapandigini duymustum, henuz oyle bir nodea rastlamadim gerci o yuzden tam bilmiyorum. Lag yok su an. Hayvanlar da acik. Birkac saattir lagsiz oynuyorum. Taming vs calisiyor beklendigi gibi. At tamelemek icin skill 40 olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Wezeir Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 himm. eğer lag olayı kalktıysa akşam bi gireyim bakayım ağız tadıyla..akşama görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 abi... at tamelemek için sora sora bağdat bulunur misali atların olduğu yeri buldum. bulmak 1,5 saatimi aldı yürü babam yürü, yolda serserilerle karşılaştım (bildiğin serseri lan ahahkjdfg) 4 kişi, benden para istediler saldırdılar falan, yanımdaki tüm parayı verdim, dereler geçtim, ormanlar geçtim, atları buldum. tameledim, bindim fakat SÜREMİYORUM ULAN sanırım kitap okumam gerekiyor görmüştüm kitabını. ama 1,5 2 saatlik yolu tekrar geri dönüp bide kitabını okumak çok koyuyor şimdi. neyse yatıyorum ben kalktığımda bakarım artık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 lol serseriler ilginç olmuş, kesmediler mi, direk istediler mi para haha lag durumu nasıl bu arada_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 narsor said: Lag yok su an. Hayvanlar da acik. Birkac saattir lagsiz oynuyorum. Taming vs calisiyor beklendigi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 anlamadııım şu open beta için acc açtım ama sora order seçenei çktı ? şu an acc active mi yoksa order şartmı ? order şartsa open beta denmesinin anlamı ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 open beta şu anda girebilirsin o accountla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ya 90 mb gibi bşi yükledi sitesinden...launcher ı açınca hata verio yüklemio oyunu..an exception occured during a webclient request dio..napcaz bşka nerden yükleyebilrz torrenti fln ne durumda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 dünya turuna çıktım yaya.ortam çok güzel de yürüyerek olmuyo.hala bulamadım bi at.gerçi skillde 36da daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 @mortis yok ya kestiler yolumu bilmemne bilmemne guildimiz var girmek ister misin? dedim yok ben takılıyorum şimdilik öyle, bi anda çoğaldı pezolar saldırmaya başladılar, dedim DURUN ANLAŞABİLİRİZ PARA VERİRİM hemen aç gibi ne kadar paran var? dedi parayı verdim bide şey istedi, bilmemne knights buradaydı hepinizin kellesini uçuracak falan fişman bişeyler söyletti bunu herkese söyle yoksa öldürürüz seni falan dediler sdfg. bende repelerini bozmayayım dedim yoksa donu çıkartır sallardım valla sajsha millet evleri dikmeye başlamış bu arada. o atların olduğu yerde 5-6 ev gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Walla baya bi eğlendim şu oynadığım 2-3 saatte.Haritayı keşfe çıktım o sırada önüme çıkan 4-5 adamla kapıştım bikaç odun maden para lootladım. Birde elemanın tekinden ciks bi bow lootladım bowla takılıyorum okçuluk sisteminide gayet beyendim. Oyunu bikaç sayfa önce çok eleştiren arkadaşlar sanırım lag ve patchlar bilmemneler yüzünden uyuz oldular ama şu lagsız haliyle bi baksınlar gene bence ben bukdr büyütülcek bi sorun görmedim oyunda eksik war tabide at çöpede deil okadar. (oyundaki adım Lurtz görürseniz dalmayın:D) edit:At satan falan oluyomu yoksa illa kendimizmi tamelicez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 valla şu anda at satılamıyor herhalde. shrinklemenin yolu yok, transferde etmek yok sanırsam. bu arada riding imi okuyorum okuya okuya atlara gidiyorum bakalım sürebilcem mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Şunu söliyim beyler uodan sonra kısa bi süre wowda oynadım son leveline kadar Aoc de.Boşboş gezerken bile eğlendiğimi hatırlamıyorum hiçbirinde.Sandbox efsanesi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 çünkü hiçbiri seni keşif yapmak zorunda bırakmıyordu. herşey keşfedilmişti zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Aynen abi bide loot olayı olmadan bana göre pvpnin zerre kadar anlamı yok üstünde zor bulduun bişey olsun lan şurdan adam çıkarmı lan burda sıkıştırırlarmı diye yusuf yusuf şehre gitmek bile ayrı bi eğlence allahın dragonunu keserken böle yusuf olamassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 susun artık susun konuşmayın 3 gün sonra bende oynicam, oynamadan oyundaki herşeyi biliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 10mb bağlantı saolsun torrentten koydm 1 saate inio hehe sitesinden yükleyemedim hata verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Str yi ağaç keserek arttırıyoduk demi? edit:tamamdır hallettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ilk basit metalime ulaştım bugün sonunda, bowcraft olayından sonra cidden baya zor ve karışık yanlız ve çok daha fazla kaynak istiyor ama sonunda başardım, şimdiki hedefim çelik üretmek. yanlız kitapların buglı olması gerçekten çok kötü, sürekli birşey okumam gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 abi ben daha bow craft yapamadım. 800 tane kitap okudum hala yeterli yeteneğin yok diyor. o bowcraft menüsünde 3 tane sekme var, birinde decurve, birinde flat bilmmene diğerinde de asymetrical hede hödö yazıyor. bitek asymetrical zımbırtısını okumadım, onu da okumak için önce diyo bi kitap var onu okuman gerek, onu okumak için basıyorum önce long bow okuman gerek, long bow alıyorum önce short bow okuman gerek diyor. FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 abi kaçıncı riding kitabımı okuyorum sayamadım. zaten yarım saatte okuyup bitiriyorda, sanırım 4.yü okuyorum hala süremiyorum ama atı. yeter lan kaç riding lazım vallahi bunalttı şu okuma mevzusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 swg deki gibi deildir o ev olai işallah.. cok berbat oluo mekan bi yerden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar