Masticore Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Yazan Portuda actim 5kb la cekiyo launcher niye acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 abi ben bi torrent buldum hızlı indiriyor baya [isoHunt] Mortal Online Beta Set Up 2.6.2010 [Demonoid] torrentin adı bu bütün patchlerde var içinde. bu arada gördü sonunda launcher patchi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 lagin sebebi AI imis. Su an moblari kapatip acmislar serveri ve lag free mining yapabiliyorum en azindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 acolytete ne snooping kalmış ne tame. derken geldi.hem de kasılmış halde:D edit: biri sizi snooping yaparken nasıl anlaşılıyor?ona göre yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 bak şimdi aklıma geldi. UO'da noob olduğum dönemlerde merak etmiştimde page atmıştım, "Sosaria yuvarlak mı?" diye, sürekli ileri gidersek başlangıç noktamıza varır mıyız diye. cevap gelmemişti, sonra gm'lik yapınca anladımki değilmiş falan. mortal'da acaba yuvarlak mı? %99 değildir de şu yuvarlaklık olayını yapmak zor mu acaba? gerçekçi dünya yaratmaya çalışırlar hep, ama haritayı ya dağlarla sınırlarlar ya da uçsuz bucaksız denizlerle. halbuki yap şunu yuvarlak başa dönelim gittikçe. @zipzip UO'daki gibi çalışıyor o sistem aynı. snooping skillin yüksek değilse yaptığın kişinin chat panelinde x is snooping you gibisinden birşey diyor. çalmaya çalışırsan x is trying to steal something from you diyor. eğer skill yüksekse hiçbişey demiyor kaybettiğinle kalıyorsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 abi çok zevkli acayip zevk aldım.afk bırakmaya gelmiyo.bi adamdan odum çaldım kaçtım.bi adam doldurmuş oreları onla uğraştım 3 kerede çalamadı adam uyandı.sırıtıyorum şu an resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 geçen günde storage'in orada bi hırsız mesken tutmuş. bankaya gelip mal bırakanları soyuyor tek tek. bendede 10 20 altın falan oluyo çantada odun topluyorum bırakmaya geliyorum soyuyor şerro. neyse çok bi kaybım olmuyo canı sağolsun, en sonunda ama notice oldu, criminal oldu adam bana. guard çağırıyorum bug mu var bişey mi var neyse gelmiyor anasını satim adam takılmaya devam ediyor. çıkardım baltayı beline beline vuruyorum. nedense uzaklara kaçmaya çalışmadı o civarda hep kaçtı bende karambolden yerleştirdimde yerleştirdim öldü lol. çantasında da bi dagger vardı ekstradan daggerım oldu sevindim heheh. eğlenceli bi oyun olabilir hakikaten potansiyel yüksekte şu sorunları çözmeleri gerek abi böyle gitmez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ben de soyuyodum bi adamı biri üstüme koştu.şehre kaçtım gardlara sığınayım diye.ben girdim bana saldıran guard yazdı ben öldüm.öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 farkedilmiştir işte criminal olmuşsundur. ayynı kaynım (uo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 çok gıcık oldum ya.millet ahlak polisi sanki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Ya beyler bende yeni girdim oyuna bazı şeyleri çözmeye çalışıyorum ancak karakter yaratırken Statların önemi nedir ne işe yarar çözemedim hiç. Mo forumlarındada baktım tamam str,con eywallah anladık o ikisinide dex hız arttırıyo denmiş bu koşma hızımıdır silahı wurma hızımıdır ne işe yarar psy nedir int nedir büyü için hangisi gerekir bunlar 90 olursa nolur 100 olursa nolur biriniz açıklarsa çok sevinecem. Şöyle warlock tarzı mage/fighter bişey yapmak istiyorumda ona göre ırklarla falan oynıcam en iyi kombinasyonu yapmak için.Şu lagda oyunda gezip sinir olmaktansa bunlarla uğraşıyım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 int: crafter/spell psyche: spell/animal control dex: kosma hizi strength: stamina/vurma siddeti boy: kafaya hit olasiligi azalir, bir miktar hayat/bir miktar kosma hizi artisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 eyw narsor saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 beyler lutfen biri bana sword yapma olayını çok basic şekilde anlatsın hala anlamadım.refinening 1 pig iron lore 1 okudum.biri lütfen aşama aşama basit bi dille anlatsın zahmet olmazsa kafayı yıcem cunkuçkıme sorsam çok zahmetli iş dio anlatmıyo bile.hala anlamış deilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 http://www.mortalonline.com/forums/29775-mining-metal-guide.html bu linkte nerdeyse her sorunun cevabı var konuyla ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 AI kaltığından beri lag yok mu şimdi serverda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 yok.hatta 0 diyebilirim.dün girdim hırsızlık yaptım yığınla insana.anında tepki veriyor her şeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 güzel AI 'yi halletiklerinde lag olayıda ortadan kalkacak o zaman sevindim bak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 2dir şifreyi kabul etmiyor.değiştiriyorum öyle giriyorum.var mı başına gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 hayir, sifre degistirme calisiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 AI'yi actilar, lag durumu nasil etraflica bakamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 fabernumdan yola çıktım meduliye vardım hala bi at göremedim.şu an lag yok bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 kurdum oyunu baştan patchler falan, şu anda daha bi stabil gözüktü gözüme :) lag falan yok herşey normal gibi. abzürd bişeyde görmedim havadaki npc'ler falan gibi derken bu seferde nowgame.exe hatası hortladı yine. fabernum'da da değilim başka bi şehirdeyim. of allahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 at tamelemek için kaç taming gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 35 diye duymuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar