Freemium Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 gleoddyn said: 3- Çok zahmetli bir iş. Extraction kasacaksın, onun için çeşitli alet kullanımını bileceksin. mortalwiki yi öneririm. Refiyi kasmadan silah yapabiliyor muyuz? Weaponsmith actim charida..
Freemium Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Ahahaha :). Oldu olcak birde supurgeden at yapayim :D. Hmm anladım bu refi sart. Baktim wikiden ama crusher veya grinder bulacakmisim. Aramaya koyulayim :D. Silahlariniz benden :).
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 bow yapıcam ben, refinery olayına ihtiyacım yok heralde? direk odunu alıp vurucam beline beline bow olacak. @narsor dosyanın yedeğini aldım zaten. bi ara clienti komple baştan indiricemde şu anda öyle saçacak vaktim yok o yüzden biraz oynayayım öğreneyim istiyorum. geçici çözümler bunlar hep yani :)
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Bowyery için öyle bir şey yok. Yalnız ileri de animal lore ile hayvanat parçalarını bow üzeirinde kullanacaksın.
Freemium Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Resim Granium Pile var. Water , Rock Oil ve Palm Oil imde var. Grinder in onundeyim ama bir turlu Refining yapamiyorum. Eksik birsey mi var acaba ? Devamli Operation Failed. You either used to little ... dige giden bir sistem mesaji veriyor. 1,5 saattir ugrasiyorum kafayi yemek uzereyim :(.
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 çok gereksiz bi soru sorucam ama yinede tam emin değilim oyüzden sorucam. karakter offline iken kitap okumuyor değil mi?
narsor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 @freemium bi yerlerde gabernum lore var o kitabi bulup al. clientini dosya indirerek duzelttiysen sanirim o patchle cikmiyor o kitap vendorda, birine buldurup aldirirsan sana transfer edebilir ama
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 bu lagda millet nasıl oynuyor anlamıyorum. etrafımda kimse yok ama ölüyorum 2 3 sn geçtikten sonra dibimde adam boşa balta sallıyor. birini kestim loot yapıcam acamıyorum cantayı. çantayı başkasının karıştırdığını söylüyor. ama ortada adam yok. bi anda yanımda adam bitiyor ve kaçmaya baslıyor. adamı kesiyorum lootlayıp kacıyorum dip ücra köşelere kimse etrafımda yokken ölüyorum ahaha çılgınlık bu. oyunu oynamak için nostradamus olmak gerekiyor. okadar delay var. pes yani.
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 narsor said: @xenocide okuyor hadi ya? bileydim oyunu silmeden bi kitap koyardım :) bu arada evet sildim baştan yüklemek için ama saniyede 10 20 kb'lik bi hızla indiriyor patch'i ki daha kaç patch indirecek allah bilir. 1 haftaya falan inmez muhtemelen. istanbul avrupa yakasında olup bana patchleri dvd halinde verebilcek var mı?
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Biri ftp olarak dosya atmıştı onlardan indirirsen daha kolay olur gibi.
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 hayspat said: Kendim için ftp ye atmıştım. Belki bazılarınında işine yarar. 1-2 hafta açık tutarım. ftp://69.175.126.82/Mortal%20Online.rar ftp://69.175.126.82/patches
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 bulunamadı diyor. ondan indiremedim.
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 oyunun içinde patch klasöründe torrent dosyaları olacak. onlar gayet hızlıydı
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ya cidden istanbul avrupada yokmu arkadaş oyunun sahibi dvd'leri ben vericem lan tamam sdfg
hayspat Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Sunucuyu değiştiriyorum. Kimse mağdur olmasın diye son olarak kontrol ettim. Hiçbir bağlantı yoktu, bende kestim.
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 abi torrentten indiriyorumda facia ya. az evvel mesela 3-4 saniyeliğine 100 kb'ye çıktı dl sonra tekrar 2 kb'ye indi. 0to05'i indirmeye çalışıyorum.
mertnuh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 of allahım nedir bu çile ya yeter artık! SV bi patch çıkarsada şu nowgame.exe ve launcher hatalarına bi çözum bulsa artık.indir herşeyi manuel olarak yukledim şu an oyun uptodate.play diorum tıklıorum giriyo. splash screen çıkıyo.oda tamam.sonra unreal logosu çıkınca windows eror eriyo.nowgame erorr.C++distrubute visual bişeler hatası diyo kapanıyo.tam indirdim herşeyi tamam derken bi de buçıktı şimdi eski clientta bole sorun olmamaıştı. adamlar son bi çalışan client ve adam gibi bi hızla update yapabilen bi launcher ve updater koysa 432 gb olsa bile indirim ama yok. yok kardeşim yok .yeter ya!
Leila Kanz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 @mertnuh, indirince ne yapicaksin oynanamiycak kadar lag var oyunda su anda (evet uninstall etmedim arada girip bakiyorum :D ) Oyunun soyle bir haritasi var bilmem daha once birisi post etti mi. Harita
mertnuh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 @leia had ya o kadar kotu mu lag? neyse sen en azından bakabiliyosun :) ne zaman çıkıcak bu beklenen patch haber var mı? ne dürzü adamlar ya
Freemium Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 @narsor Ben hic ayri dosya cekip guncelleme yapmadim. Sadece Mortalin kendi yaptigi patchler var. Yeni client mi indirmem lazim ? Ayrica bazi kitaplar gozukuyor. Su anda evde degilim. Onun icin es zamanli bakip net birsey diyemem. Son olarakta o arkadasin Ftp sindeki Client ve Patchleri yukleyince hatasiz calisiyor mu ? Edit : Arkadas Ftp nin icini temizlemis :(.
narsor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 @freemium Yok, eger kitaplari goruyorsan hic dokunma, sadece bazi kisilerde oluyor. Belirli bir aralikta adamlar yanlis bir patch upload ettiler millete, o arada cekenler dagildi sadece
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ya indi patch, launcher'ı çalıştırıyorum tekrar indirmeye çalışıyor. patch dosyasını hangi klasörün altına atmam gerekiyor bu launcher görsün bunu?
Öne çıkan mesajlar