Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Sivasspor - Galatasaray

Xo

Öne çıkan mesajlar

Şampiyon Cimbom'u tebrik ederim.

Hıncal'ın bi lafı vardı, "bu GS şampiyon olsun, FB-BJK'yi geçtim, İ.B.B. utansın, biz neden olamadık diye" demişti.
Çok zor zamanlardan geçip de geldi GS buralara, o yüzden cidden önemli bi şampiyonluk.

(Ben bu kadar kesin konuşuyorum da, "bi maç daha var, daha hiçbişey belli değil" diyen varsa bıraksın futbolu, izlemesin bi daha zaten =)
Sosyal ağlarda paylaş

helal olsun be. gencecik adamlar, bu kadar zor ve stresli bir maçı boyle guzel gollerle kazandılar. hepsine sonuna kadar helal olsun, herseyi hakediyosunuz siz.

sivas'ı da tebrik etmez lazım. bu macta da yerlerinin tesaduf olmadıgını gosterdiler bence.

mactan sonra sivaslı seyirciler galatasaraylı futbolcuları alkısladı, futbolcular da onları.

gs acısından sonu cok guzel bi sonuc, geberdik resmen ama hakettik. insallah bulent uygun simdi cıkıp da sanssızdık, haketmedik falan demez. 5 bu boru değil. haftaya 1 puan da alsak sampiyonuz artık oh beee.
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:
denizli maçı için de öyle diyoduk abi

oftaşın denizli gibi bir hedefi falan yok.
teknik direktörleri bu hafta denizliye yenildikleri maçtan sonra çıkıp konsantre olamıyoruz falan dedi.
iki stoperleri haftaya ceza ve sakatlıkları nedeniyle yok.
denizli maçından farklı evimizde oynayacağız.
artı beraberlik bile yetiyor bize.
Sosyal ağlarda paylaş

Baluu said:
skjdfhkjsdg..

Ben halen diyorum Gs haketmiyor şampiyonluğu yani şampiyon olabilecek bir takım değil.. Bir spor klübü olarak bir çok açıdan hatalı ve eksikler.. Noksan GS..

demek ki diğer 17 takımdan daha az hata yapmışız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...