dereque Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Valla febeden çok zorladı sivas , takdir ediyoruz :D Buarada Galatasaray sezon başından beri yapmadığı defans hatalarını bir maça sığdırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 haydi bülent uygun evine. çok konuştun. 5 tane yedin sus artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Ahahaha kıııskaananlarr çatlasın :D Sabah hocam demişti sivas 3 atacak diye. Ben de demiştim 3 atarlarsa 5 yerler diye. Çıktı valla, iddia oynayayım bare :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 son gol ofsayt. hoş sivas gol atabilir miydi o meçhul da. öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 arda kopmuş lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 bu takımları nasıl yenemedik ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 LoL ! Zico efsane hatalar yaptı ve deplasman oynuyordu.. Normal. Bi de sivas yani.. 3 büyük diye bi kavram var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Şampiyon Cimbom'u tebrik ederim. Hıncal'ın bi lafı vardı, "bu GS şampiyon olsun, FB-BJK'yi geçtim, İ.B.B. utansın, biz neden olamadık diye" demişti. Çok zor zamanlardan geçip de geldi GS buralara, o yüzden cidden önemli bi şampiyonluk. (Ben bu kadar kesin konuşuyorum da, "bi maç daha var, daha hiçbişey belli değil" diyen varsa bıraksın futbolu, izlemesin bi daha zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 sen ilan ettin şampiyonluğu sg-1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 buarada 8 golün 7 sini Gs attı.. Ayrıca tebrik bize :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 denizli maçı için de öyle diyoduk abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 helal olsun be. gencecik adamlar, bu kadar zor ve stresli bir maçı boyle guzel gollerle kazandılar. hepsine sonuna kadar helal olsun, herseyi hakediyosunuz siz. sivas'ı da tebrik etmez lazım. bu macta da yerlerinin tesaduf olmadıgını gosterdiler bence. mactan sonra sivaslı seyirciler galatasaraylı futbolcuları alkısladı, futbolcular da onları. gs acısından sonu cok guzel bi sonuc, geberdik resmen ama hakettik. insallah bulent uygun simdi cıkıp da sanssızdık, haketmedik falan demez. 5 bu boru değil. haftaya 1 puan da alsak sampiyonuz artık oh beee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 skjdfhkjsdg.. Ben halen diyorum Gs haketmiyor şampiyonluğu yani şampiyon olabilecek bir takım değil.. Bir spor klübü olarak bir çok açıdan hatalı ve eksikler.. Noksan GS.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 toggie said: 5 bu boru değil Abi düşününce.. BORU be! :D Vala golleri de bala attı Sivas son gol hariç. Ama iyi mücadele ettiler takdir ettim o ayrı. Arda topa vurmayı öğrenmiş güzel. Ayhan harika gol attı. Sabri hayatının golünü kaçırdı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 PrudenT said: denizli maçı için de öyle diyoduk abi oftaşın denizli gibi bir hedefi falan yok. teknik direktörleri bu hafta denizliye yenildikleri maçtan sonra çıkıp konsantre olamıyoruz falan dedi. iki stoperleri haftaya ceza ve sakatlıkları nedeniyle yok. denizli maçından farklı evimizde oynayacağız. artı beraberlik bile yetiyor bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 fenerbahçe spor kulübü gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Baluu said: skjdfhkjsdg.. Ben halen diyorum Gs haketmiyor şampiyonluğu yani şampiyon olabilecek bir takım değil.. Bir spor klübü olarak bir çok açıdan hatalı ve eksikler.. Noksan GS.. demek ki diğer 17 takımdan daha az hata yapmışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Baluu said: Ben halen diyorum Gs haketmiyor şampiyonluğu yani şampiyon olabilecek bir takım değil.. Bir spor klübü olarak bir çok açıdan hatalı ve eksikler.. Noksan GS.. ee abi böle diyosan şampiyon olursak diğer takımlar düşünsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 btw Fener maçında da topici ben açmıştım, bunu da ben açtım Uğur oldu resmen >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 kesin ya adam haklı turkcell süper ligin şampiyonluğunu manchester united falan hakediyor galatasarayın ne haddine! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 baluu sonuna kadar haklı. fb macınıda unutmayın. attıgımız golü, ve fenerin o günkü performansını. şansımıza çok iyi isabet etti fener sezonun en kötü maçlarından birini oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 biz oynatmadık feneri!1!1!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 istediğiniz kadar konuşun ağlayın. şampiyonuz abicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Luinir said: istediğiniz kadar konuşun ağlayın. şampiyonuz abicim. qft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar