Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CHP'liler yaralı polisi taşıyan ambulansın önünü kesti

odiflame

Öne çıkan mesajlar

taksime götürselermiş.
AA pardonmtaksim kapalı dimi.

pis chp lilerde bütünaraclar arasında özellikle ambulansı secmişler içine bakmışlar polisi gördülermi hemen kesmişler önünü. pis kaka chpliler. bütün şişliyi ele gecirmişler istedikleri yolu kesiyolar. Dağ başımı burası hemen üstelerine gaz atalım copla vuralım söverlim tekmeliyelim yerlerde sürüp otobuse tıkalım!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Ne sandınız arkadaşım, CHP tim kurdu 1 mayısta. Ambulansları teker teker kontrol edip içinde polis varsa yola zincirlediler kendilerini, eskaza polis falan yaralanırsa bekleye bekleye ölsün diye.
Daha da sallayamam yani, burdan bu kadarı çıkıyor bu kafayla.
Zaman'ın yazar kadrosu doğrudan Wizards of the Coast'a falan geçsin, deli iş çıkarırlar.
Ayrıca bu adamlar ya ofiste bong falan yapıyorlar, ya hap atıyorlar, ya da uçucu madde söz konusu. Başka türlü çıkmaz. Alkol günah ya o açıdan saymadım.
Hey allahım ya ahahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

becool said:
bu salak haberi kaale alıp topic açanlar?

napalım becoolum biz böyle knight onlinecı cafelerde oturup bütün gün forumlarda chp'ye, kemalizme, laikliğe sövmüyoruz.

böyle salak haberlerin topiğini açıp; ergenekon gerçekleri diye gazete haberlerini, foruma pasteleyenlerin haber kaynaklarının ciddiyetini sorguluyoruz.anlamadı isen kısaca salaksa bu haber yapanlardan naber?
Sosyal ağlarda paylaş

Onu bunu bilmemde çok yanlı düşünüyorsunuz işçi sendikalarından ziyade teröristler vardı zaten yürüyüşte bu şeyi yapanlarda onlardan bir gruptur ha polis dövmüş hak veriyorum dövsünler ben pkk ve apo bayrakları açanları gördüm oralarda onlara gücüm yetse bide ben dayak atardım.
Sosyal ağlarda paylaş

Zheld said:
Onu bunu bilmemde çok yanlı düşünüyorsunuz işçi sendikalarından ziyade teröristler vardı zaten yürüyüşte bu şeyi yapanlarda onlardan bir gruptur ha polis dövmüş hak veriyorum dövsünler ben pkk ve apo bayrakları açanları gördüm oralarda onlara gücüm yetse bide ben dayak atardım.

apo bayragi acanlar mi dayak yiyor saniyosun? bi bok olmuyor onlara. dayak yiyen i$ci, protestocu ogrenci, kadinlar hatta turistler de dahil oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...