Phlox Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 kime sorsam farklı şeyler söylüyo, burayı healleyebilmek için statlarım yeterli mi emin olamadım. 126 mp5(water shieldsız), 1050 +healing ve 8800 mana var unbuffed. tecrübeli resto shamanlar help me out plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 bence 2. bossta yetmeyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 2. boss aslında kontrol olayı. party'de Rogue ve Mage varsa çok kolay oluyor. ilk 2 addi tankın almasına izin veriyoruz. 2. grubu rogue alıp closluyor, 3. grupta aynı işlemi Ice Block ile mage yapıyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 healing neden bu kadar dusuk kalmıs, halbuki 126mp5 kotu sayılmaz yani. mgt heroic'te resto shamana yarayan pek bişey olmadıgı için sadece 1 kez girdim o yüzden ne söylesem yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 toggie said: healing neden bu kadar dusuk kalmıs, halbuki 126mp5 kotu sayılmaz yani. mgt heroic'te resto shamana yarayan pek bişey olmadıgı için sadece 1 kez girdim o yüzden ne söylesem yalan olur. bence o mp5 cast etmezken. o kadar az healinge o kadar çok mp5 imkansız. heroic mgt çok feci setup isteyen biyer. cc olmadan yapmak nerdeyse imkansız. en ideal setup tank+resto shaman+ice mage+ warlock+ rogue veya mage tekrar. 3. boss da agro diye birşey yok. tamamen 5vs5 arena. ben mageimle giriyorum çoğunlukla 3. bossa mümkün oldugunca çok cc lazım oraya. 2.boss ise ağır healing istiyor tek cc ile yapması imkansız gibi birşey orayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Heal up'ın çok az gerçekten, 70'e dingleyince bile healing setiyle daha fazla heal up oluyor :S . MgT heroicten önce craft itemlerini yap ve rare itemleri topla bence. Sonra heroiclerde insanlara sinir harbi yaşatma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 belirtmeyi unutmuşum. mp5im cast ederken gayet tabii. şu an enh specim fakat resto gearımı giydim bakınız armory burdakiyle neredeyse aynı oluyor healing resto specte. bariz tek sorun enchantlar. silah ve helm dışında elimden geldiğinde yaptırmaya çalıştım. thrallmar revered ve silaha da enchantı yaptırırım artık madem çok düşük healingim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Açıkçası zor yani, ha 2 mage 1 rogue bulursun bi de sağlam tankın olur eyvallah da. 2158 healing up, 212 mi ne mp5 im var cast ederken ona rağmen zorlanıyorum bazen tek CC ile. Özellikle 2.boss şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Phlox said: belirtmeyi unutmuşum. mp5im cast ederken gayet tabii. şu an enh specim fakat resto gearımı giydim bakınız armory burdakiyle neredeyse aynı oluyor healing resto specte. bariz tek sorun enchantlar. silah ve helm dışında elimden geldiğinde yaptırmaya çalıştım. thrallmar revered ve silaha da enchantı yaptırırım artık madem çok düşük healingim. resto talentiyle healin artar biraz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 hazır konu mgt den acıkmışken bnm de aklıma takılan bşi war off topic ama başka topic açmayım şimdi Feral druid tanking için cesaret edemedim bir türlü bu instance a tanklayabilirmiyim acaba diye statlar: Hp:14800 defans:420 dodge: %29.89 bunlar unbuffed acaba becerebilirmiyim hiç heroic tanklamadım craft itemler falan yaptım ilk defa feral oynuorum normal instancelar cok kek gelio danışacağım kimsede olmadıın dan heroiclere cesaret edemedim yardımlarınızı bekliorum saygılar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 HP ve defansin heroicler için guzel. fakat ilk heroicin olucaksa bence daha kolay bi heroic secsen iyi olur. yada tanidigin arkadaşlarinla gir mgt ye. boylece bikaç wipe a yol açarsan hevesin kirilmaz tanklik konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 ilk oluck evet coilfang larda başla diolar önce en iyisi yarn bi slavepens deneym :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 1k healing bence çok düşük orası icin ben 1500 diyeni falan almıorum yani o derece bi yer dps e bakıorum almadan önce :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 hael up hiç bişey... olay skill e bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 1k healing normal heroiclere bile az bence. rahat bi run olmaz. ki mgt de o itemlarla baya zorlanirsin. en guzeli bikaç guzel item topla enchantlarini yaptir, hem sen rahat et hemde partindekiler etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Dusuk, kanser edersin milleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 2 nci bossta bug var şuan, girdiğim grupların çoğu o şekilde kesiyor 2 nci bossu, 2 ranged dps stunların orada durup sırayla çıkan zımbırtıları öldürüyorlar debuff almıyor ikiside Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 olorin84 said: hazır konu mgt den acıkmışken bnm de aklıma takılan bşi war off topic ama başka topic açmayım şimdi Feral druid tanking için cesaret edemedim bir türlü bu instance a tanklayabilirmiyim acaba diye statlar: Hp:14800 defans:420 dodge: %29.89 bunlar unbuffed acaba becerebilirmiyim hiç heroic tanklamadım craft itemler falan yaptım ilk defa feral oynuorum normal instancelar cok kek gelio danışacağım kimsede olmadıın dan heroiclere cesaret edemedim yardımlarınızı bekliorum saygılar :D vasat bi healerla tüm heroicleri rahat yaparsın. cesaret et ve başla bi yerden daha iyi geara ihtiyacın yok. on topic ise, MgT gerçekten healing intensive bi instance CC niz 2 den az ise özellikle. 2. bossu yapsanız bile, sağlam interruptunuz yoksa Kael'in 5-6 k fireballarını bile outheal edemeyebilirsin. biraz daha diğer heroicleri farmla derim. ya da 2 healer gidin, zevkli oluyo :) feral tank, resto healer, disc priest, mage+warlock dps olarak ggitmiştik, wipesız geçti tüm instance. priest ve druid pek sağlam değildi gear olarak. baya zevkli bi run olmuştu. banish ve mind control de CC sayılır MgT de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 1k healing normal heroiclere bile az demişsiniz de, normal instancelardan alabildiğim en iyi itemları aldıktan sonra başka gidecek bir yer yok ki. ayrıca mgt heroic dışında çoğunu yaptım ve hiçbir sorun olmadı. oom olduğumu bile hatırlamıyorum hatta :) neyse şu enchantları yaptırıp deneyelim bakalım. sağolun cevaplar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 olorin84 said: hazır konu mgt den acıkmışken bnm de aklıma takılan bşi war off topic ama başka topic açmayım şimdi Feral druid tanking için cesaret edemedim bir türlü bu instance a tanklayabilirmiyim acaba diye statlar: Hp:14800 defans:420 dodge: %29.89 bunlar unbuffed acaba becerebilirmiyim hiç heroic tanklamadım craft itemler falan yaptım ilk defa feral oynuorum normal instancelar cok kek gelio danışacağım kimsede olmadıın dan heroiclere cesaret edemedim yardımlarınızı bekliorum saygılar :D Ben butun heroicleri uzun sure farmladim, ne zaman gear baya iyi oldu oyle girdim MGT'ye cunku digerlerine gore zor gercekten, tank geari baya onemli ozellikle (tankim ben de) Druidler icin def cap 470 yanlis bilmiyorsam, eger gercekten oyleyse sen patir patir crit yersin zaten, critlenemez olman lazim ama tam bilmiyorum dedigim gibi druid statlarini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 feral druid için def cap 420 civarıydı sanırım doğrudur. 3/3 survival of the fittest zaten %3, geri kalan %2.60 civarı içinde 420 yeterli sanırım. warrior için 492 gerekiyor crit immune için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Penthesilea said: Druidler icin def cap 470 yanlis bilmiyorsam of of nası bi salla rastgelircisin penth sadfsad tupuce dönücek olursak 1050 healing gerçekten çok az, yani bana birisi "kaç healing lazım bana heroicler için" diye sorduğunda bile 1200-1300 filan diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Gidicegin takıma baglı aslında... kimi zaman 2 k bonus heal az geliyor kimi zaman 1 k bonus heali olan rahatlıkla yetiyor.. demek istedigim gidicegin takımdaki insanların işleri doğru düzgün yapması ile alakalı.. shamanı tam olarak bilemem hic oynamadım ama 1 k bonus heali olan priest yada o civarda bi druid ile rahat healleniyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 yok 415 defans cap druidler için wowhead öle dior bi kaç yerde daha okumustum bende 440 wardı o yuzden staminaya kaydım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar