Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Absolut said: Polis gelen emir neyse onu yapar o yüzden polise çok kızmıyorum yani onlara sert davranın dendi mi onu yapar daha yumuşak davranın dendi mi onu yapar. Abi "orantılı güç" dedikleri şeyden sadece "güç" kısmını anlayan polisin neyine kızmazsın ki? Güç lafını duyunca öyle bir götleri kalkıyor ki bir takım soysuz şerefsizlerin, sağda solda kaçışanlardan gazını alamayınca kaldırımda oturana vuruyorlar. İnşallah önlerine evladını öyle döverler namussuzların, saygılar, iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 o kadin orda olseydi celalettin cerrah aynen sunlari derdi "polise celme takarak canina kasteden kadin yere duserek oldu. ayni zamanda kaninda uyusturucu maddeye rastlanip cevresinde bos bira siseleri bulundu" hatirlayin bikac ay once avcilarda polisten kalbine tekme yiyip olen genci.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Polis tekme atmamıştır kadın polisin botuna kafa atmıştır türk polisi asla böyle bişey yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 İşte sırf bu tarz olaylar yüzünden http://www.ibelieveinharveydent.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=254776 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 İnşallah hepsi sakat kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 bu kadını ben de tekmelerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 İnşallah bacınızı tekmelerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 faşizm mi kokuyor ironi mi kokuyor anlamadım ben o posttan bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 sitres çıkarma biçimleri sanırsam bu polislerin bu durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 savaş alanına dönmüş bir ortamda o öle yaptı bu bunun kafasına vurdu demenin ne anlamı var anlamıyorum, aynı vakadan belki 10 dakka önce polise atılan kaldırım taşlarından kimse rahatsız olmuyor buda çok ilginç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 sitres :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar