CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 PrudenT said: Baluu said: selin de mi öküz rolü oynamış ? Anlatılmak istenen bu lan işte of. farkındayım ama. anlamıyorlar anlamıyorlar. beni kimse anlamıyor. -_. oynamadım öküz rolü. insan taklidi yapıyoruz biz. bu arkadaş hakkında yorum bile yapmıyorum, tiyatro sanatına saygısı olmadan sahneye çıkan adama yardım etmem arkadaşım. geyiğe kapalı bir konu benim için, hassaslaştırmayın insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 bi de öküz esprisini kastetmiyorum hassaslık derken dipnot geçeyim. bu konuyu açan arkadaş da aynen bu konuyu açarken gösterdiği denyoluğun %50sıni göstersin sahnede, yıkar salonu alkıştan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 OHA NERDE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 çok var olm senin madalyaya boşuna kasıyorsun. zaten silincek bak bu son 4 mesaj ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 dory geliyor kaçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 utopia said: çok var olm senin madalyaya boşuna kasıyorsun. zaten silincek bak bu son 4 mesaj ahah. 16 mesajı kalmış ablası dokunma yazacaktım, 5 dakika bekledim gene baktım, 9 mesajı kalmış ablası. Bu mesaj gönderilene kadar madalyalı artık, salut. merak edip kendime de baktım, 1840 mesaj lazım daha =// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 abi git karalama defteri'nde yorum falan yaz "süper olmuş" diye, burda silicek dory bunları söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Hımm daha önce bir arkadaşım bu kro bir karakteri oynuyordu. Misal göbeğini kaşıyabilirsin.. Paltonunun yanını çekebilirsin.. Kulağını kaşıyıp, çıkan pisliği üzerine silebilirsin. Kostüm ceket gibi bir şeyse, Ceketin bir yanını açıp oraya tükürüp tekrar kapatabilirsin. v.b biton şey şimdili aklıma bunlar geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 gerçekçi olacaksa rolün abartı olur bu tür hareketler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 oha biri seline saldırmış.. Döverim lan.. Akıllı olun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Baluu said: Döverim lan.. Akıllı olun :D Baluu said: Çok pis döverim Bu garibim de konu başından beri uğraşıp duruyo biraz ona da ilgi gösterin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar