pch Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 evet lan ingilizce tiyatrom var aksam..öküz diye tabir ettigimiz kro bir rolü oynuyorum igrenclikler falan yapmam lazim. baya prova falan aldık ama daha güzel bir seyler olabilir diye düsünüyorum,baya iğrençlikler yapmam lazim ne biliyim burun karıstırma,ayak kaşıma falan kro hareketleri. neler yapılabilir böyle komik,saçma şeyler..
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 çömelerek yaylan, diz kapaklarını kırdığın pozisyondayken donunu duzelt dışardan
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 sağ veya sol bacağını hafif kaldır ve donunu düzelt.kadınlar bunu iğrenç bulur. kulağını karıştırıp üstüne sür bide
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Kısaca otur Şahan'ı izle aynen kopyala yapıştır.
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Voys said: çömelerek yaylan, diz kapaklarını kırdığın pozisyondayken donunu duzelt dışardan şiir gibi
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 selin'e (utopia) sorsaydın, o geçenlerde bi ingilizce tiyatro oynamış diye duydum ben
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 ben sessiz kalma hakkımı kullanmak istiyorum bu topicte sdf.
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Aradı gözlerimiz nerde ütopyanın postu diye zaten ^^ cidden
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Ardeth said: selin'e (utopia) sorsaydın, o geçenlerde bi ingilizce tiyatro oynamış diye duydum ben Çok pis döverim, öyle herkesi yönlendirme seline felan !!!
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Fistan said: öküz rolü mü oynamış o da. dahi anlamında??
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 aktiftablet said: Fistan said: öküz rolü mü oynamış o da. dahi anlamında?? soru işareti eksik sadece
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 salon olur mu bab ? selin de mi öküz rolü oynamış ? Anlatılmak istenen bu lan işte of.
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Baluu said: selin de mi öküz rolü oynamış ? Anlatılmak istenen bu lan işte of. farkındayım ama. anlamıyorlar anlamıyorlar. beni kimse anlamıyor. -_.
Öne çıkan mesajlar