Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 rating almak zamana bağlı değilki ne kadar maçı kime kadar kazanıp kaybettiğine bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 eet bencede sonucta duz mantıkla gidersek ne kadar cok oynarsan takım arkadasına o kadar cok alısırsın ve kazanmaya baslarsın ama bu direk ne kadar cok oynarsan o kadar cok puan alırsına cıkmıo.senin dedigin sistem pretbcde vardı highwarlord falan olayında su an bence uygun setup ve skill karısımı oldu ve guzelde oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 honor ile alınan itemlara arena rating istemesi inanılmaz sacma geliyor bana. ben bglerden cok zevk alan ancak arenaya adımımı atmayan biriyim. belt, boot almak için neden arenaya girmek mecburiyetinde bırakıyolar beni hayret bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 o zmn olaya soyle bakalım.bende arenalardan inanılmaz zevk alıorm fakat bgleri hic sevmiorm bende o zmn neden bg yapmak zorundayım arena da ilerleyebilmek icin.ben honorla bot kemer vs. alıncagını duydugum zaman kimsenin boyle bi tepki gosterdigini duymadım ki bence sacma.belliki blizzard bunu yaparak welfare epic olayının dozajını ayarlamak istiodur cunku hersey cok kolay olmustu 3 yasındaki cocuga versen gene de sahip olabiliodu bazı itemlara bence bunun zorlasıp farklılasması guzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 bi de blizzardın herkesi memnun etmesi imkansız. Kişisel Görüşlerim s1 setinin honor pointle alınması olayı bence cok sacma s2 nin alınıcak olması daha da saçma olucak dps tipler s2 gearla t4 lulerden daha çok dps yapabilicek ki onların yarısı kadar ugrasarak. bi yerde de işte bu sekilde yavaslatıyo bg farmer tipler (ki şahsen s1 seti döşeyip de ben adamım HC ye al beni diyen tiplere uyuz oluyorum ve direk diggkarma dan eksiyi dayıyorum) (ustunuze alınmayın pvp ci adamın pve de pvp gearla işi yok sadece :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 mulgear6 said: bi de blizzardın herkesi memnun etmesi imkansız. ustunuze alınmayın pvp ci adamın pve de pvp gearla işi yok sadece :) ama pretbc zamanları daha ii deilmiydi yaw pvede gearını alıp raid sorası bgde millette denerdin 2sinin de tadı cıkarı.hem highwarlord rogue&warriordaki dpste cok ii olurdu hatta rahat rahat BWL yaparlardı.bu dengeyi ressilience+stam ile cok bozdular pvpyi pveden ayırdılar bence kotu yaptılar ama dediin gibi her full s1 olan kendini manyak pvpci sanıo bende bunu hic sevmiom.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 epic itema kolay sahip olmak o adamı saglam yapmıyor ama. ancak bg yaparak pvp gearına sahip olabiliyor kolay yoldan oyuncular. ayrıca hala daha s1 ve s2 honor ile alınıyorsa neyin dengesinden bahsedecek bana blizzard, hiçbişey zorlasmıs değil. s3 non set epicleri hala sadece honor ile alabiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 toggie said: epic itema kolay sahip olmak o adamı saglam yapmıyor ama tamam bende bundan bahsediorm kendini saglam zanneden adamlara kendilerini tekrardan sınamaları icin bir firsat acıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ya bütün S1 leri falna mavi yapsınlar şöle epic itemların sayısı az olsun çoğu epiği maviye çevirsinler. piyasadaki sıcak epic azalsın biraz değeri artsın epicliin bu ne xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 pretbcde full epic adam gorunce bu adam baya saglammıs faln derdim ilk 60 oldugum zaman simdi bakıom 70 olanlara epic gormezsem bu adam kesin alt char diom adshsdahj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Stblack said: ama pretbc zamanları daha ii deilmiydi yaw pvede gearını alıp raid sorası bgde millette denerdin 2sinin de tadı cıkarı. Pre BC = Tek corruption attin ortalama mage 9 sny de öldü BC = Tek Corruption attin 10% cani giderse zil tak oyna :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Pre tbc daha iyiydi evet, ben rogue olarak oynadım o zamanlar sadece, trinket derdi yoktu, saçma sapan mekanikler ress. yoktu. Stun attığımda süresi boyunca çalışacağından emin olarak sakin sakin işimi yapardım. Locklar problemdi gerçi o zamanda. CloS hayat öpücüğü verdi roguelara xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 sl/sl 1150 spell dmg le 1 corr 2.5k civarı koyuyor, resil + dampen den düş, 2k koysun , mage in 20k canı varsa , kafaya huni tak zil çal tenefüs olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 bende twinkimi dün 60 ladım 70 e kasıcam şimdi druidin işi zor 2 set dizmek gerek en az heal ve tank gear .. Ben sezon 2 dizsem Tank gear olarak ilk etap hani heroic farmlarım diye iş görürmü sizce ? Çünki birde biraz s2 heal toplamak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Senin +dmg isterse 10k olsun karşıdaki rogue CloS açtımı neye yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 s2 feral gear heal up, int falan veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Absolut said: Senin +dmg isterse 10k olsun karşıdaki rogue CloS açtımı neye yarar. mageden bahsediyor abso :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 oda ib acıyor cokmu fark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 ib açamasa iyice piç olur o mageler emin ol. ona rağmen aklı başında sl/sl warlock affetmiyor mageleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Ib acında hareket edip, aktivitelere deva edemiyorsun. clos'un cd'si zaten bir dakika, ib'nin 5 mi ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Rottweiler said: sl/sl 1150 spell dmg le 1 corr 2.5k civarı koyuyor, resil + dampen den düş, 2k koysun , mage in 20k canı varsa , kafaya huni tak zil çal tenefüs olsun :) asadafadafa iyi dedin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Kendi kendine "iyi dedin." mi diyorsun? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 birinde 2 t var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 ne zaman gelcek bu sezon2ler yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 -Wissy said: Kendi kendine "iyi dedin." mi diyorsun? lol Luriel said: birinde 2 t var ownd >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar