Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 brown üniversitesi ne renk acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 *Facedesk* Ve zheld yine yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 mADmaXimus said: bosver mityi aquila, cakma okul mit sdfsd MIT çakmaysa diğerlerini düşünemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 eheh madmaximusun MITle derdi kisisel bi mesele =D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 ciger kedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 oku oku bitiremedi herif. bas git lan gelme bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 aquila said: eheh madmaximusun MITle derdi kisisel bi mesele =D. pwnbot said: ciger kedi.. eheh aynen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 aha crit! GZ mate! ;)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 tebriklerr olsun efeem,bizi unutma diyeceğim de zaten hep burda olursun sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 oha ben bu adamla dota oynadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Agustos ortasinda gidiyorum bakalim, ev falan bakmak lazim 1 Eylul ders basi. Sukru kankut senin evde kalsam olur mu biraz uzak gerci ama olsun sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Ağustos ortasında gidip 1 Eylül'e ev mi bulacan? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Brown'a gidiyo ama aklı böyle şeylere hiç çalışmıyo ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 lütfiye ev mi yok be amerikada. yürü be koçum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 gitmeden önce irtibat kursan iyi olur. kolay bulunmuyor aslına bakarsan ilk 3 veya 6 aylık dönemde yurtta kalmayı düşünebilirsin. ev daha ekonomik gibi görünüyor olsada aslına hemen hemen aynı paraya çıkıyor. craigslist'i kontrol etmeni öneririm ev için.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Facebookta iyidir ev icin providence la brown networkunun marketplaceine bakmani oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 turk ogrenci olayiyla iletis, zaten vardir tanidiklarin orda, onlar arasin bulsun. roommate arayanlar olabilir. benim nereye gidicem belli degil daha, sen ev bul, ben gelip sende kalicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 BTci gülte girip bizi sattığı gibi browna girip eski arkadaşlarını da satar mı penth acaba? Hmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 vöh! tebrikler penthcim! paticiğin gururu ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar