Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gz Penth.

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
brown güzel okul cidden ya :)
providence'da, orasıda güzel bi şehir geçen sene new port'a giderken 1 günümü orada geçirmiştim. onu geçtim rhode island güzel bi bölge daha doğrusu new england bölgesi güzel. new york, boston gibi yerlere çok yakın :)
Sosyal ağlarda paylaş

Brown sanıldığı kadar iyi bir okul değil. Eğitim açısından kalitesi düşük bir okul, ve her gün herkese biryerlerden kabul geliyor. Penthesilea'ya brown üniversitesinden master kabulü geldi diye forumda bu kadar büyütmeye gerek olmadığını düşünüyorum. Ayrıca bu kadar tebrik edilip sevinilecek bir şey de göremiyorum. Kendisi zaten tanıdığım kadarıyla çalışkan birisi. Brown'a girip sevinmemesi gerekiyor bence. Averaj bir okul sonuçta amerika standartlarında. Hatta kimi bölümleriyle averajın da altında bulunuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

elaidi said:
Brown sanıldığı kadar iyi bir okul değil. Eğitim açısından kalitesi düşük bir okul, ve her gün herkese biryerlerden kabul geliyor. Penthesilea'ya brown üniversitesinden master kabulü geldi diye forumda bu kadar büyütmeye gerek olmadığını düşünüyorum. Ayrıca bu kadar tebrik edilip sevinilecek bir şey de göremiyorum. Kendisi zaten tanıdığım kadarıyla çalışkan birisi. Brown'a girip sevinmemesi gerekiyor bence. Averaj bir okul sonuçta amerika standartlarında. Hatta kimi bölümleriyle averajın da altında bulunuyor.

oha ali ve cekememezlik belirtileri afkjhdskjf
Sosyal ağlarda paylaş

pwnbot said:
elaidi said:

oha ali ve cekememezlik belirtileri afkjhdskjf

HAYIR!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...