FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 tebriks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 50 goldumu yolla, gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 tebrikler agate =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 gratz bab. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 o değil lamerden kurtuluyoruz ama oradan da BROWN şöyle BROWN böyle diye hepimizi hayattan bezdirecektir =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 eyvah, her yer brown resmi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 of of brownie yemekten bile sogutucak bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Bize yaklasik 100 mil uzakliktasin, highway'sen tas catlasa 1.5 saate damlarsin ofise, bekliyoruz bakalim TR de kismet olmadi tanismak, burada tanisiriz bire bir ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 hayırlı olsun, tebrikler penth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Hayırlı olsun penth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 tebrikler.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 adam mı olcak yani bu orda? hani şu cevaplardan sonra bunu öğrenmek istedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 axedice said: GeZe agalomançi allah seni kahretsin. Penth, tebrikler. Mis gibin brown. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 oku öğren gel bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 gz baps =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 brown güzel okul cidden ya :) providence'da, orasıda güzel bi şehir geçen sene new port'a giderken 1 günümü orada geçirmiştim. onu geçtim rhode island güzel bi bölge daha doğrusu new england bölgesi güzel. new york, boston gibi yerlere çok yakın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 BUNEYAH ÜLKEMİZDEN BEYİN GÖÇÜ OLUYOR VAN 100.YIL ÜNİVERSİTESİNİN NEYİNİ BEYENMİON AGA =P Hayırlı olsun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Brown sanıldığı kadar iyi bir okul değil. Eğitim açısından kalitesi düşük bir okul, ve her gün herkese biryerlerden kabul geliyor. Penthesilea'ya brown üniversitesinden master kabulü geldi diye forumda bu kadar büyütmeye gerek olmadığını düşünüyorum. Ayrıca bu kadar tebrik edilip sevinilecek bir şey de göremiyorum. Kendisi zaten tanıdığım kadarıyla çalışkan birisi. Brown'a girip sevinmemesi gerekiyor bence. Averaj bir okul sonuçta amerika standartlarında. Hatta kimi bölümleriyle averajın da altında bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 evet, MIT altini almiyoruz bolume, bu seferlik affettim, PhD icin daha iyisini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 bosver mityi aquila, cakma okul mit sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 elaidi said: Brown sanıldığı kadar iyi bir okul değil. Eğitim açısından kalitesi düşük bir okul, ve her gün herkese biryerlerden kabul geliyor. Penthesilea'ya brown üniversitesinden master kabulü geldi diye forumda bu kadar büyütmeye gerek olmadığını düşünüyorum. Ayrıca bu kadar tebrik edilip sevinilecek bir şey de göremiyorum. Kendisi zaten tanıdığım kadarıyla çalışkan birisi. Brown'a girip sevinmemesi gerekiyor bence. Averaj bir okul sonuçta amerika standartlarında. Hatta kimi bölümleriyle averajın da altında bulunuyor. oha ali ve cekememezlik belirtileri afkjhdskjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 pwnbot said: elaidi said: Brown sanıldığı kadar iyi bir okul değil. Eğitim açısından kalitesi düşük bir okul, ve her gün herkese biryerlerden kabul geliyor. Penthesilea'ya brown üniversitesinden master kabulü geldi diye forumda bu kadar büyütmeye gerek olmadığını düşünüyorum. Ayrıca bu kadar tebrik edilip sevinilecek bir şey de göremiyorum. Kendisi zaten tanıdığım kadarıyla çalışkan birisi. Brown'a girip sevinmemesi gerekiyor bence. Averaj bir okul sonuçta amerika standartlarında. Hatta kimi bölümleriyle averajın da altında bulunuyor. oha ali ve cekememezlik belirtileri afkjhdskjf HAYIR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 ilke bu sefer harvard başvurusunda yaptığı hatayı yapmamış. başvurunun arasına 100 dolar sıkıştırıp yollamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 lol, 100lük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar