Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 boyle basliyor anahaber defne samyeli sunuyor falan "ve reklam gercek oldu.. mardinli 41 yasindaki kemal yildirim bugun yapilan polis baskini sonrasi eski bir depoda cevre bakkallara dagitilacagi anlasilan 400 paket doritos cips ile yakalandi" ve vidyo giriyo amator kamera altta dha yaziyor felan adamin suratina paltosu cekilmis arabaya biniyor ayni dandik posetler faln :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 defne samyeli artik kanal d de değil show tv dicektin[signature][hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 muhaha orada doritos reklamı diil türklere doritos kaçakçılığı yapma reklamı yapıolar bence :P[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 bu ne şincik??[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 inf demeye çalışmış ki yurdum insanı bu reklamı izler yapmaya çalışır yakalanır show tv gösterir güleriz bence ii yanii..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 millet anlamamış bişi cmylmz reklamında ki olayların gerçekleşeceğini tahmin etmiş adam da nerden esti anlayamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 bi görüntüdü yokmu izlesek *-)[signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ GIZEMLI FORUM *Parapskikoloji *Paranormal Olaylar *Büyü&Fal *Uzaylılar *Reenkarnasyon ve daha nicesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Biraz anna$ılmaz geldi bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 anlamsız mı ben mi anlamadım???[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 .çok mu zor ya.. cem yılmaz'ın reklamını biliosunuzdur Doritos reklamı kaçak doritos yapıp satmayı planlıolar sahte paketlerde falan bilmeyenler için söyliym dedim.. infeqted dio ki yurdum insanı bundan ilham alarak sahte doritos yaparMIŞ yakalanırMIŞ ve showtv bunu haber yaparMIŞ düşünsenize ne komik olur dio allahm[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 ha bir de "reklam gerçek oldu" lafları moda demeye çalışıyor galiba[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Evet aynen öyle. Reklam gerçek olursa ne olur? Bence olur olur.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 said: Xaer_Aloneheart, 06 February 2004 17:44 tarihinde demiş ki: .çok mu zor ya.. cem yılmaz'ın reklamını biliosunuzdur Doritos reklamı kaçak doritos yapıp satmayı planlıolar sahte paketlerde falan bilmeyenler için söyliym dedim.. infeqted dio ki yurdum insanı bundan ilham alarak sahte doritos yaparMIŞ yakalanırMIŞ ve showtv bunu haber yaparMIŞ düşünsenize ne komik olur dio allahm açıkladıgın ıcın cok sagol :P puhahua[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar