Cons Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ya niye olur bu yeter vanish atamaz oldum http://img145.imageshack.us/img145/2694/anasinisiktigiminblizzauh6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 resmin adı iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 guild ismi de güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 pingine vuruldum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 BLIZZARDDANMI GÖNDERDİLER LAN SİZİ KONU DEĞİŞTİRMEYİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 aa guild değişmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 niye olduğu dosya adında saklı da /stopattackli vanish macrosu yap, bazen o nedenden oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 in soviet blizzard... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Aga panik yok şu aralar böle bi bug var , adamlar gidip oyun dosyalrından bazılarında .eşitli oyanmalar yapıyorlar,yeni combat logla ilgili sonra sen her stealthe girdğini sandığında kabak gibi parlıyorsun adamların ekranında. blizzin offical forumlarında baya konuşuuyolar ne yapcaz yahu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 o vanish bugu rogue'a yapışmış bişi zaten :D yıllardır var o bug, blizz de sağolsun her patchle fixliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Şanslıyım heral ben vanish bug hiç denk gelmio aylardır :) Bu arada konu dışı olarak vanish e tamamiyle güvenmeyin adamın swing i inerken vanish asılırsınız tabiki bozulur tmm herzaman zamanlanmıyor ama yinede dikkatli kullanmak gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 abi haklısın swing olayıdnada gördüğün gibi hiç damage filan almadan fade olmuş bu totoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 it's fine, l2p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 keslan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Cons bu ne sinir? 2 dir lan lun gidiyorsun. Fazla rahat davranıyor gibisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 ilkinin şaka olduğu fazlasıyla belli 2. si anaokulu arkadaşım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 densiz consa forumda her türlü küfür ediyolar o da onlara ediyor hepsi irl arkadaş yani bi ciddiyet yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 laylaylomyeooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Evet ilki geyik zaten o yüzden birşey demedim :P. Ama aralardaki samimiyeti dışardan birisi anlayamaz herhalde. Bende 2 inciyi görünce, ilkininde aslında ciddi olduğunu zannettim. Neyse bi daha olmasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 -Wissy said: laylaylomyeooo Büyük yalan (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Sly-One said: in soviet blizzard... you fade from stealth.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 bu bok hala var mı ya yuh sokayım zaten şu rog buglarını bi düzeltemediler iyiki bırakmısım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Sly-One said: in soviet blizzard... We trust Vanish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Regalya said: Şanslıyım heral ben vanish bug hiç denk gelmio aylardır :) Bu arada konu dışı olarak vanish e tamamiyle güvenmeyin adamın swing i inerken vanish asılırsınız tabiki bozulur tmm herzaman zamanlanmıyor ama yinede dikkatli kullanmak gerekli çok doğru tespit. bayadır rogue oynuyorum eskiden melee rangede adam varken hatta adam dibimdeyken vanish cheap shot yapabiliyodum ama artık öyle bişey oldu ki herşey bozuyo o vanishi. adamdan 5-10yd açılıp öyle yapıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar