S_h_a_D_o_W Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Son seçim anketleri hep ortak 3 isimin yüzde 70'i zorlayacağı,geçebiliceğini söylüyor; 1-akp/kayseri büyükşehir->mehmet özhaseki 2-dsp/eskişehir büyükşehir->yılmaz büyükerşen 3-chp/istanbul/şişli->mustafa sarıgül Bu arada genel anketlerde kararsızlık kitlesi giderek artmakta o kitleye yönelikte;seçime girse oy verirsiniz denilenlerde de başı Abdüllatif Şener geliyor,arkasındanda Sarıgül geliyor genelde anketlerde ki bencede doğru bir tespit gibi,şahsen ben türban dolayısıyla akpye karşıyım,baykalaysa hiç oy vermem,hele seçimden sonra yüzde2-3 oy arttırdık bu başarıdır dedikten sonra akpye oy veririm yine baykala oy vermem, bu 2 isimden biri girerse ona veririm sanırım.Gerçi Sarıgül chpde inat ediyor,şenerse bugün parti kurabiliceğini söyledi.Sanırım şenere yönelicez gibi duruyor,adamın söylemleri daha ılımlı ama başa gelince nolur bilmiyorum.. Neye ne derece katılıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 kadikoydede yonetimin degisicegini sanmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 o yüzden bölecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 sarıgül chpden ihraç edilmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ihraç kararı iptal edildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 İ. Melih Gökçek'i unutmuşlar haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Götçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 büyükerşen geçer. geçen sefer de geçti, belediyenin diğer adamları akpeliydi, ilk sene filan hırs yapıp baya bi çektirdiler adama ama akıllandılar şimdi taş koymuyolar artık. adam çok sağlam çalışıyor yalnız. taş koyulcak gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 bence m.sarıgüle ibb adayı olsa kazanır desteği çok büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Yılmaz Büyükerşen kesinlikle diyorum. Kendisi memleketim Eskişehirden başka bir yer yarattı. Kütüğümü değiştirip gidip orda ona oy atasım var. Sarıgül konusunda da Şişlide oturan arkadaşlarım gayet memnunlar ondan. Diğerleri konusunda birşey diyemeyeceğim. CHP konusunda sadece "Baykal için oy vermem!" diyenler hakkındaki görüşlerim için geçen sene bir tartışma açmıştım hala aynı şeyleri düşünüyorum, katılmadığım bir görüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Yenerk85 said: ihraç kararı iptal edildi http://yenisafak.com.tr/politika/?t=27.02.2008&i=102508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Vefat eden Izmir Belediye Baskani ile Kadikoy Belediye Baskani Selami Ozturkte bu listeye girebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 ben eklemek istiyorum. gaziantep-ömer asım güzelbey . ilkine katılıyorum bir de. diğerleri belli olmaz. selami devrilebilir dicem ,olmaz. 3 yaşımdan beri erenköyde yaşıyorum , parklar,yelken kulüpleri dışında pek bir hani çalışmasını görmedim selaminin. bir dikili yaşın olsun be adam,iyi güzel hortumla ona bir şey demiyoruz da. ama ideolojik şeyden atar kadıköylüler.bugüne kadar o yüzden attılar zati. selami'yi şişliye verelim sarıgül'ü kadıköye ne güzel olur oysa ki . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 said: bence m.sarıgüle ibb adayı olsa kazanır desteği çok büyük ] adam gibi projelerle çıkıp beni kandırırsa oyumu alır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Ahmet Priştina sağ olsaydı o da geçerdi büyük ihtimalle evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 vay be, eskişehiri övmüşler topikte. akrabalıktan dolayı öyle bir tiksindirdiler ki eskişehirden, iyi bişey söylenince şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar