Cynthia Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 egzotik mekanların, ormanların, şelalelerin olduğu (vahşi doğa geçen) oyunlar arıyorum. far cry, tomb raider anniversary v.s gibi. sims: castaway stories oynadım en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 serious sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 kesinlikle crysis o halde, national geographic seyredermiş kadar olursun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 aklıma crysis geliyor da, herhalde herkes ilk onu söyleyecektir :) /edit: Sam söylemiş zaten dungeon siege 2'de özellikle oyunun başında vardı şelaleli felan ortamlar. turok'un yeni çıkacak oyunu öyle. ilk turok oyunu da öyleydi ama çok eski. sacrifice var, orman ırkını seçip ormanlı yerlerde oynayabilirsin. Half-Life Episode 2'de de cangıl ortamı mevcut. Lost'un Via Dormus ortamı da aynen dizisi gibi direk cangıl ortamı. Halo'nun ilkinde de ormanlar şelaleler vs vardı diye hatırlıyorum. İçinde Kashyyyk, Naboo, Endor geçen her türlü Star Wars oyunu (gezegenleri tam olarak hatırlamadığım için, hata ettiysem fanlardan özür diliyorum). Kotor 1-2, Jedi Outcast, Jedi Academy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Tüm jungle oyunları: http://www.gamespot.com/pages/tags/index.php?type=game&tags=jungle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 maksimum detayda far cry, minimum detayda crysis oynayabiliyorum. bu ne tas bu ne hamam diyorum her seferinde ve mahrum kalıyorum cangıl cungul görüntülerden. ama (neredeyse) tek renk kaplamalarla "ehi türkçe bu ehi oynicam işte" diyip oynamaya kasıyorum yine de. turok'un ekran görüntüleri (xbox360) hoşuma gitmişti. pc'ye de çıkacaksa hoş olur. (optimize edilmeyecekse hiç çıkmasın o ayrı.) far cry 2 var ufukta, afrika düzlükleri teması hoş gibi duruyor. denilene göre düşük sistemlerde de çalışacakmış. ümitle bekliyoruz. via domus'u da çıkar çıkmaz aldım, ama shader 3.0 olayı yüzünden elimde patladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 said: Tüm jungle oyunları: [www.gamespot.com] tamam, süper oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 hehe hala shader 3.0'lu ekran kartın yok mu yav :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 "ouvv megabaytı yüksek, ben bunla aynı anda beş oyun açarım" diye atlayıp 256 mb'lık bir ati radeon almıştım (modelini unuttum, şimdi evde değilim). tabi araştırmadan sormadan bir şey alınca da sonuç bu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ahah sorma, ben de o hataya düşmeyeyim diye düşük ram'li alıyorum inadına, bu sefer de high textures oynayamadım graw2'yi gıcır gıcır kartla geçen yıl. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar