Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nihilum AoC'da yok

TambourineMan

Öne çıkan mesajlar

BonePART said:
hozceri said:
Merckk said:
lütfen siz başlamayın aoc a , nihilium hayranlıgıyla sevgili wow unuza devam edin olsun bitsin.

5 sene önce yaklaşık 10 ay wow oynayıp yapılabilecek herşeyi yapıp oynu bırakmıştım , nihilium az-biraz tanırım ,nasıl oynadıklarını da bilirim ama türkleri önce genelleyip sonra yerden yere vurmak ve her şartta koşulsuz yabancı hayranlıgı duymak ,yalamak ,yalaklanmak nasıl bir psikoloji nasıl bir kompleks duygusudur anlamak mümkün degil.
yabancıların takdir edilecek tek hususu organizasyon + uzun vadeli düşünme yetileridir ki farkı yaratan da budur ,yoksa her milletten her ırk tan zeki ,yetenekli,dürüst veya arsız ,hırsız ,beceriksiz oyuncular mevcuttur genelleme yapmak kadar gerzek bi davranış ve ufuksuzluk olamaz.

ha wow dan para , şan ,şöhret kazanan bi oyuncu grubunun son yılların en çok beklenen ve +18 yaş grubu tarafından büyük ilgi görmesi beklenen oyununa bi şekilde bok atması gayet dogal bence ...
bu grubun söylenip söylenmedigi bile belli olmayan lafı ile veyahut uygulanılıp uygulanılmayacagından bile emin olunmayan bi görüşü ile eger siz bi oyuna başlamayacaksanız ilk başta da söledigim gibi lütfen çevre kirliliği yaratmayın

ps : wow un da kendine ait forumları var sanırım

5 sene önce wow ?

türkleri önce genelleyip sonra yerden yere vurmak ve her şartta koşulsuz yabancı hayranlıgı duymak ,yalamak ,yalaklanmak nasıl bir psikoloji nasıl bir kompleks duygusudur anlamak mümkün degil.
yabancıların takdir edilecek tek hususu organizasyon + uzun vadeli düşünme yetileridir ki farkı yaratan da budur

kendi kendine sorup cevapliyosun
yormuyosun
guzel insansin

bu arada ozellikle cift quotelu mesahi aldim
quotelayan arkadasada dikkati icin +1 diyorum
ahaha

işte o kadar uzun zaman önce , long long time ago hatırlamıyorum bile wow ne zaman çıkmıştı , üzerine askere gittim, evlendim, çocugum oldu ,ev aldım vs vs ...

ama siz hala her şartta koşulsuz yalamaya dewvam eyvallah :)

işallah nihilium dan birileri okuyodur buralarıda sizin misyonerleginiz ödüllendirilir ,belki sizede bi uber duper item verirler kıyısında , yalamaya devam +1

ayrıca organizasyon ve uzun vadeli düşünmek ırksal bi üstünlük degildir arkadaşım ,kendi kendime bişi sorup cevapladıgım yok ,senin okudugunu algılayamama problemin var .

neyse saygı ,sevgi ,börtü ,böcek ...

ps: durmak yok yola (prd yalamaya) devam !
Sosyal ağlarda paylaş

Merckk said:
işte o kadar uzun zaman önce , long long time ago hatırlamıyorum bile wow ne zaman çıkmıştı , üzerine askere gittim, evlendim, çocugum oldu ,ev aldım vs vs ...

işallah nihilium dan birileri okuyodur buralarıda sizin misyonerleginiz ödüllendirilir ,belki sizede bi uber duper item verirler kıyısında , yalamaya devam +1

ayrıca organizasyon ve uzun vadeli düşünmek ırksal bi üstünlük degildir arkadaşım ,kendi kendime bişi sorup cevapladıgım yok ,senin okudugunu algılayamama problemin var .

nihiliumun neyini yalıcam adam sponsorla falandı filandı para götürüyor adamlar progamer işi o neden tutuldugu bi yerden cıkıp baska yere gecsin
Sosyal ağlarda paylaş

Merckk said:

bune şiddet bu ne celal.evli ve cocuklu üstelik ev sahibi bir insana yakışıyormu böyle yalama felan konuşması?
Sosyal ağlarda paylaş

Paticikdeki hiçbir kullanıcının nihilum a yaranma gibi bir derdi olduğunu sanmıyorum. Sade türk guildlerinin önlerinde bir takım engeller olduğu bilinen bir gerçek, bu diğer guildlardada oluyor sanırım bizim türk diye seçicilik yapmamamızdan ileri gelen genel bir hata.

Konuyu atışmaya çekmeyelim lütfen, kendimize yakışmayacak kelimeler kullanmaktanda kaçınalım =P
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:
konu nihilumdan biraz turk guildine kaydi ama bu kadar uzun suredir mmorpg oynadigimdan biraz bu tur rahatsizligim war
turk guildi denen olusumdaki en buyuk ikinti zaten international guilde gecis evresi
sadece turklerden olusan bir guild asla basarili olamiyor
bundan turlerin yetersizligi felan etkili deil
olay tamamen sidik yarisi ve daha onemlisi saat uyumsuzlugu oyuncu eksikligi

yabanci dil bilmeden mmorpg oynamaya calisilinca her asamada sorun cikiyo
guilde adam alamiyosun yabanci eksik bi suru class warken
adama git tactic oku diyosun anlamiyo
potlari consumablelari satin al yaptir diyosun kanka dost ayagina salliyo
tepede sert bi lider oldu mu is yaptiran 3 gun sonra turk solu gibi bolunme basliyo
sikinti burda zaten
ha basarili guildler yok mu
elbette war
ama uzun omurlu olmak sorun

+1 lider durumu şart bir guild için onun içinde oyunu guild dekilerden once görmek analiz etmek lazım
nihilum un başarılı olmasının bir nedenide kungen
her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır (:P)
aoc guzel kardeşim kim nederse desin adamlar hiçbir mmporg da olmayan combat sistemi yaptılar bu cesaret ister
Sosyal ağlarda paylaş

kimbilir wow 3 ay bedava acc süresi vermiştir nihilum'a böyle aoc'yi kötüleyici bi açıklama yapsınlar diye...

neticede blizzard bi firma, funcom'da onun leziz pazar payından bi parça koparmak isteyen başka bi firma, böyle bi açıklamadan aa aoc kötüymüş diye sonuç çıkaran adamın ufkunu vizyonunu sorgularım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...