Khelben Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 kötüymüş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 buraya linki vermemin iki tarafada yararlı olucağını düşündüm. 22 Haziran için 2davetiyem var ve satmak istiyorum. 25ytl tekgün öğrenci fiyatıymış ben 20ytl istiyorum. pazar alani link. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
plasticmouth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 son iki gün:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Selamon said: Uni-Rock'la aynı tarihe denk gelmesi üzdü beni, oysa gidip Gogol dinlemek, dinlerken coşum coşum coşmak istiyordum yine. Fakat pazar günü Uni-Rock headlinerı DT yahu, nasıl kıyıp giderim. Hem DT'yi hiç canlı izleyememiştim, en azından Gogol'ü bi kere izledim. Ben de Gogol'u izlemedim, kötü oldu. Bizim okulda lan üstelik festival =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 roket adam said: shantel'le gogol bordello'yu karşılaştırdı,shantel çekilir dedi. said: nerede karşılaştırma var olum. o kadrodan bi shantel iyidir, gogol bordello da idare eder gidersem onlar için giderim demek istedim. ayrıca shantel ve balkan müziğinin bizde popüler olmasının sebebi balkan göçmenlerinin türkiye de fazla olması olabilir. Tabi biz Makedonya'dan geldiğimiz için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 An itibari ile normalde şifreli olan Dream TV den şifresiz canlı Shantel izleyebiliyorsunuz. Eğer kesmezlerse bu akşam Aydın Doğan a dua edicem yatmadan önce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 2. gün gittim güzeldi.rüzgar estiğinde paso lağım kokusu falan geliyodu bi o kötüydü.gogol süper bi sosyal mesaj verdi +rep verdim.mariachi kızları güzeldi onlara da +rep ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Festivalin 2. günü bende oradaydım, festival hakkında kendimce fikirlerimi paylaşayım. Ben sahne tarafına Gevende çıktığında gittim ve çok iyi bir performans gösterdiler kendileri. Ardından çıkan Baba Zula sahne performansıyla tüm gönüllerin tahtını kurmasını sağladı, herkes bu süreçte baya çoştu. Sonrasında Miss Platnum, gerek müzikleriyle olsun gerekte performansları olsun herşeyi ile muhteşemdi ve tam bir balkan havası estirdi. Miss Platnumdan sonra çıkan Shantel ise tek kelime ile harikaydı, hani belki sahnede çalacak çok parçası olmayabilir fakat bu durumu Bucovina ile iyi kurtardı. Disko Partizaniyi ilk 2. şarkısında çalarken finalide Disko Partizani ile yaptı. Final yaparken sahnenin önündeki herkese bardak dağıtıldı ve tüm bardaklara Beefeater Vodka dolduruldu Shantel yanımıza indi ve beraber vodka içildi, muhteşemdi. Uzun bekleyişin ardından Gogol Bordello sahneye çıktı ve süperdi, herkes adeta uykusundan uyanmış gibi çoştu eğlendi. Festival hakkında genel olarak konuşmak istersem, alan çok küçüktü ve gelen herkes nereye gideceğini şaşırdı. Onun dışında aktivitelerde fena değildi fakat bu sene gerçekten canlı bir festival elde etmiş Efes, ben memnun kaldım. Yarın falan üşenmessem video ve fotoğraf koyarım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 tam shantel final yaparken biz arkaya bira almaya gidiyoduk.belki görmüşümdür seni FOTON KOY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Valla sanırım en önde tek beyaz gömlekli ve kel adam bendim, öyle diyeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 festival mükemmeldi, bir şey yazmaya gerek yok... festivalin ilk günü konser sonrası otto da tek kelimeyle efsaneydi. en son h2000(2)'ye gittiğimde bu kadar eğlenmiştim öyle diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ben de ikinci gün gittim, her giden gibi müziğe ve dansa doymuş bi halde geri döndüm..ama evet santral bu işler için fazla küçük, keşke parkorman olsaymış yine diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 bende gittim ikinci günü.Gitmiş olduğum insanların tam zamanını bulan ruhsal çöküntüleri (bunlardan biri ablam olunca) yüzünden Gogolda Yemek yenilen mekanın yakınlarındaki çimenlere zıbarmış isyan ediyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar