Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efes Pilsen One Love Festival 2008

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

Selamon said:
Uni-Rock'la aynı tarihe denk gelmesi üzdü beni, oysa gidip Gogol dinlemek, dinlerken coşum coşum coşmak istiyordum yine. Fakat pazar günü Uni-Rock headlinerı DT yahu, nasıl kıyıp giderim. Hem DT'yi hiç canlı izleyememiştim, en azından Gogol'ü bi kere izledim.

Ben de Gogol'u izlemedim, kötü oldu. Bizim okulda lan üstelik festival =/
Sosyal ağlarda paylaş

roket adam said:
shantel'le gogol bordello'yu karşılaştırdı,shantel çekilir dedi. said:

nerede karşılaştırma var olum. o kadrodan bi shantel iyidir, gogol bordello da idare eder gidersem onlar için giderim demek istedim.
ayrıca shantel ve balkan müziğinin bizde popüler olmasının sebebi balkan göçmenlerinin türkiye de fazla olması olabilir.

Tabi biz Makedonya'dan geldiğimiz için...
Sosyal ağlarda paylaş

Festivalin 2. günü bende oradaydım, festival hakkında kendimce fikirlerimi paylaşayım.

Ben sahne tarafına Gevende çıktığında gittim ve çok iyi bir performans gösterdiler kendileri.

Ardından çıkan Baba Zula sahne performansıyla tüm gönüllerin tahtını kurmasını sağladı, herkes bu süreçte baya çoştu.

Sonrasında Miss Platnum, gerek müzikleriyle olsun gerekte performansları olsun herşeyi ile muhteşemdi ve tam bir balkan havası estirdi.

Miss Platnumdan sonra çıkan Shantel ise tek kelime ile harikaydı, hani belki sahnede çalacak çok parçası olmayabilir fakat bu durumu Bucovina ile iyi kurtardı. Disko Partizaniyi ilk 2. şarkısında çalarken finalide Disko Partizani ile yaptı. Final yaparken sahnenin önündeki herkese bardak dağıtıldı ve tüm bardaklara Beefeater Vodka dolduruldu Shantel yanımıza indi ve beraber vodka içildi, muhteşemdi.

Uzun bekleyişin ardından Gogol Bordello sahneye çıktı ve süperdi, herkes adeta uykusundan uyanmış gibi çoştu eğlendi.

Festival hakkında genel olarak konuşmak istersem, alan çok küçüktü ve gelen herkes nereye gideceğini şaşırdı. Onun dışında aktivitelerde fena değildi fakat bu sene gerçekten canlı bir festival elde etmiş Efes, ben memnun kaldım.

Yarın falan üşenmessem video ve fotoğraf koyarım buraya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...