Bone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Epey geç oldu ama indirip izlemeye başladım :) Zamanında ilk 1-2 bölümünü izlemiştim de, oturup diğerlerini izleme imkanım olmamıştı. Dizide merak ettiğim şu var, Toplam kaç sezondur, OVA'ları var mıdır, alternatif serileri var mıdır, filan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 ova yok gibi bişi toplamda 4 filmi cıktı 3'ü naruto 1'i sippuden seriyi bitirdiken sonra sippudene gecemen önce izlersin isityosan filmleri. ovaları toplam 1 saat falan ediyo. toplam cok sezon kac yıldır devam ediyo bilmiyorum ama naruyo 220 bişi bölüm şippuden 56. bölümde şu anda. alternatif serisi yok. hmm baska baska, cok istiyosan ilk filmi 60. bölümden sonra izlersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Bi de biryerden sonra full filler olacak Shippuden öncesindeki bölümlerde. Hepsini atlamanı öneririm çünkü harcadığın zamana üzülürsün. Boş-beleş, hiçbir işe yaramayan, can sıkan bölümler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 135 den mi ne sonra fillerlara baslıyordu ama bence oraları da izle yane sıkıcı değildi bana göre. bide ek olarak naruto speical diye 3-4 tane sey war 12 -28 dk lık filan dbz-media da bulabilirsn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 bence filleları izlemelesin cok zevkli bölümler var aralarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 135'e geldikten sonra düşünsün bence heh, aşırı bayarsa shippuuden izlemeye korkabilir. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Bu ne ya, Sakura çok gıcık bir hatunmuş. zırt pırt ağlayıp sızlıyor Hayır bu kız nasıl Ninja okulunda mezun oldu onu merak ediyorum :P Katara ve Toph'dan sonra aşırı zayıf geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 otur izle yayinlanmis son bolume geldikten sonra karakter analizi yaparsin ilk bolumlerde saske bile sevilebilri bir karakterdi (bouggggh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 shippuuden'de serpiliyor sakura her bakımdan, ciddi gereksiz bir chardı shippuuden'e kadar. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Viktor said: ilk bolumlerde saske bile sevilebilri bir karakterdi (bouggggh) Screenshotını alın bunun ilerde Viktora şantaj için kullanırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 @Bone Geçmiş olsun şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 niye be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar