Bone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Soy ağacımı öğrenmek istiyorum. Akrabalarım ve büyüklerimi listeleyecek birşey arıyorum. http://www.forumti.com/b-c-d-e/17835-ailenizin-soy-agacini-ogrenmek-ister-misiniz.html http://blog.zafergokhan.com/programlar/aile-agaci-soy-agacini-ogrenmek-istiyorsan-buraya.html Google'da aratınca bu sitelere rastladım da, sanki gerçekten işe yarar bir program gibi gözükmedi gözüme. TC Kimlik Numarası istiyormuş, güvenemedim. Bir de mesela dayımın adı Ali diyelim. Aynı Ali'den Türkiye'de 5 tane var diyelim. Nerden bilcek hangi Ali'nin benim dayım olduğunu? Bu tip programlar gerçekten efektif midir? Bir de yakın tarihimizde Kurtuluş Savaşı yaşadık. Çok değil 85 yıl önce. Dedem 85 yaş civarında varsayalım, Dedem'den ötesini nasıl bilecek? Oturup tek tek tüm hepimizin soy ağaçlarını çıkartmışlar mı, yoksa Cumhuriyet sonrasında sıfırdan başlanan resmi evraklardan mı ibarettir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 soyadı kanunu cok yeni cıktığı için soyağacı tutma ve araştırma işi pek evvele dayanmıyor.bir arkadaşım nüfus müdürlüğünden çıkardı.150 yıl geriye gidiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Eğer ailen kendisi böyle kayıtlar tutmadıysa ve ya Osmanlı döneminde vakıf sahibi olmadıysa ya da sürgün yemek bir durumunuz olmadıysa cumhuriyetten öncesine zor gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 bizde var şu an. nüfusla ilgili olan devlet kurumundan çıkartılmış. internetten olmuyor gidip istiycen. tüm akrabalarımın adı yazıyo. ne kadar geriye gidiyo bakmadım. o değil de oluyo ya hani, senin yüzde hesabı olarak hangi ırktan hangi halktan geldiğini söyleyen testler. onlardan istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 deneyen var mı bunu şimdi tc kimliği verip te başımıza iş açmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 internetten olmuyorsa bu program databasei nerden buluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 nüfus müdürlüğünün bir projesi vardı bununla ilgili, mersis mi mernis mi ne öle bi adı vardı. o tamamlanınca internetten ulaşılabilir hale gelecek diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 program güvenilir gözükmüyor.denemeyin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Eternalus said: bizde var şu an. MERNIS var; ama bildiğim kadarıyla cumhuriyet öncesiyle ilgilenmiyor o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 tc kimlik no su kolay ele geçirilen bişey ama niye kasmışlar anlamıyorum. bakınız mesela nüfus ve vatandaşlık işleri genel müdürlüğü bile internetten böyle bi sorgulama vermiyor. http://www.nvi.gov.tr/Sorgulamalar.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Eternalus said: bizde var şu an. nüfusla ilgili olan devlet kurumundan çıkartılmış. internetten olmuyor gidip istiycen. tüm akrabalarımın adı yazıyo. ne kadar geriye gidiyo bakmadım. o değil de oluyo ya hani, senin yüzde hesabı olarak hangi ırktan hangi halktan geldiğini söyleyen testler. onlardan istiyorum ben. The Genographic Project çok pahalı değil deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 sen tarlada yetiştin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Önemli mi bu kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 soy ağacı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 öğrenince buraya da yaz soyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 biz de araştırmıştık nüfus müdürlüğünden sanırım 7 nesil öncesine gidebildik çok büyük dedemiz teee Buhara diye bir yerden çıktı (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 nüfus müdürlüğü nereden biliyor senin 7. büyük dedenin buhara'lı olduğunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 bu soyadı kanunu falan çıktıgında akıllılıp edip gidip kaydettirmişler öncesi buydu onun öncesi buydu onun öncesi buydu diye. bende oha nerden biliolar demiştim ki sonradan kendi dedeme sordum o anlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 iyi iş yapmışlar (tu) ben de araştırmayı deniycem. sanırım paşa soyuna dayanıyor benimkisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 benim soyum erkeğe dayanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 ahahah şanın yürüsün bebeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 lord cıktım ben dedem pk reskill yapmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 http://www.ailekutugu.com diye bir site buldum, kimlik bilgileri isticek bir takım, yanlış girdim kasıtlı 2-3 kere, böyle biri yok dedi. demekki nüfus bilgilerine sahip dedim, girdim bilgilerimi, evet anne anneneanne adımı falan buldu ama takozlayamadım nasıl kullanacağımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Site cartlamış açamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar