asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 ya siyasi meseleden çok şu "muhasebe hilesi"ne odaklanılsa sanki, durumu daha dışarıdan görmüş olmaz mı insanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
becool Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 sg-1 said: becool said: kanal 7 ve samanyolunun hükümetin yani akp le dogrudan alakası yoktur. akp olmadan oncede bu 2 kanal muhafazakar veya aşırı muhafazakar kesimin kanalıydı.bunun aksini idda edecek biri varsa zaten kendini camdan atsın. ama kanaltürk tam tersine tuncay özkanın propoganda kanalıdır.bunu VTR lerinde her programında görebiliriz. Fark yapmaz, sonuçta AKP kurulduğu ilk dakikadan itibaren bitmiş Saadet'ten taze AKP'ye döndüler. Ölümüne desteklediklerini inkar edecek olan da atsın kendisini aynı camdan. Benim merak ettiğim de senin ilk cümledeki iddian, nereden biliyorsun AKP ile bu kanalların arasında doğrudan bir bağ olmadığını, araştırıldı mı, Maliye bunu da denetledi mi? Tuncay Özkan'ın propaganda kanalı olması da bişey ifade etmez, sonuçta Özkan tek bir kişidir, siyasi hiçbir kimliği yoktur. Eğer CHP ile maddi bir bağı tespit edilirse de gereği yapılsın zaten. ölümüne destekleyeceklerini inkar etmem,ama yayın akışlarında propoganda yapmıyorlardir.hiç izlemiyorum ama yaptıklarını hiç zannetmiyorum çünkü yıllardır varolan kanallar. Tuncayın Siyasi kimligi nasıl yoktur? Bu adam Mitinglerde baş konuşmacılık yapmıyormu güzel kardeşim? Tuncayın siyasi kimligini ve partisini sagır sultan biliyordur. ha istedigi gibi yapsın propagandasını,yapıyorda zaten,bence hayet de normal birşey,ama bu onun kanalının ve propagandalarının çok bktan oldugunu degiştirmiyecek. hele bir VTRleri var "ISYAN" diye,çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 izle biraz belki bi kipirdanma olur icinde.. daha bi cool olursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 evet kanaltürk'teki çoğu olayı ben de komik buluyorum özellikle tuncay çıldırınca izliyorsam gülme krizlerine giriyorum falan ama şu ülkede doğruları öyle veya böyle söyleyebilen, ortaya koyabilen, en başarılı, maddi imkanları olmamasına rağmen en kaliteli kanaldır gözümde. pek izlemem ama helal olsun o ekibe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 becool said: sg-1 said: becool said: kanal 7 ve samanyolunun hükümetin yani akp le dogrudan alakası yoktur. akp olmadan oncede bu 2 kanal muhafazakar veya aşırı muhafazakar kesimin kanalıydı.bunun aksini idda edecek biri varsa zaten kendini camdan atsın. ama kanaltürk tam tersine tuncay özkanın propoganda kanalıdır.bunu VTR lerinde her programında görebiliriz. Fark yapmaz, sonuçta AKP kurulduğu ilk dakikadan itibaren bitmiş Saadet'ten taze AKP'ye döndüler. Ölümüne desteklediklerini inkar edecek olan da atsın kendisini aynı camdan. Benim merak ettiğim de senin ilk cümledeki iddian, nereden biliyorsun AKP ile bu kanalların arasında doğrudan bir bağ olmadığını, araştırıldı mı, Maliye bunu da denetledi mi? Tuncay Özkan'ın propaganda kanalı olması da bişey ifade etmez, sonuçta Özkan tek bir kişidir, siyasi hiçbir kimliği yoktur. Eğer CHP ile maddi bir bağı tespit edilirse de gereği yapılsın zaten. ölümüne destekleyeceklerini inkar etmem,ama yayın akışlarında propoganda yapmıyorlardir.hiç izlemiyorum ama yaptıklarını hiç zannetmiyorum çünkü yıllardır varolan kanallar. Tuncayın Siyasi kimligi nasıl yoktur? Bu adam Mitinglerde baş konuşmacılık yapmıyormu güzel kardeşim? Tuncayın siyasi kimligini ve partisini sagır sultan biliyordur. ha istedigi gibi yapsın propagandasını,yapıyorda zaten,bence hayet de normal birşey,ama bu onun kanalının ve propagandalarının çok bktan oldugunu degiştirmiyecek. hele bir VTRleri var "ISYAN" diye,çok komik. Yayın akışlarında propaganda yapmalarına gerek yok, haberlerde yapsınlar yeter. Çoğu kanalın çekmediği küçük yerlerde bile çeken kanalların haberlerinin AKP yanlısı yapılması bile propagandanın kralıdır zaten. Özkan'ın siyasi fikirleri olabilir, benim de var senin de var, bu bizi siyasi kimlik sahibi yapmaz. Kanlın yayınlarını da kanalı devamlı izlemediğim için bilemeyeceğim. Hala cevabını bekliyorum yalnız, şu bold olarak yazdığım yerdeki sorunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
becool Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 dogrudan alakası yoktur dedim ben,başka yollardan alakası olabilir, şöyle dersem uygun olabilir, chp nin kanaltürkle ne kadar alakası varsa akp nin de kanal 7,samanyolu yla o kadar :) ama kanal 7 de samanyolu da siyasi içerikli kanallar degiller kanaltürk gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 BeCool gerçekten düşünceni (varsa tabî) aktarmanın yolunu yanlış seçiyorsun. Eğer AKP'nin kuruluş süreci ve geldiği geleneğe bakarsak Kanal 7 v.b. kurulan kanallar/kurumlar amaçlarına ulaşmak için attıkları bir adımdır. Eğer bu insanlar ilk girdikleri seçimde tek başına iktidar olabiliyorlarsa ve ertesi seçimden daha güçlenerek çıkabiliyorsa, buna bir başlangıç değil ancak adımların ilerletilmesi denebilir. Laf çarpıtmaya bayılıyorsunuz ben de bunu anlamıyorum. Kanal 7 akp den önce kurlmuştur o zaman akp ile alakası yoktur demek hiçbir kanguru uçamaz, insanlar da uçamaz, o zaman kangurular insandır demek gibi bir şeye geliyor. Ayrıca Aydın Doğan medyasındaki "Akp yanlısı" tutum neden son zamanlarda değişti o da garipsenesi bi durum. Rant'n rave! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Fatura keserken yanlışlık yaparsan ölürsün diye birşey yok. Veya bir başladınmı tüm seriyi numara numara takip edeceksin diye de birşey yok. Dikkat ederseniz 189847 numaralı fatura 13.09.2007 020199 numaralı fatura 31.05.2005 020356 veya 020940 numaralı fatura 21.09.2007 tarihinde kesilmiş. Adamlar 2005 yılında kestikleri seriden olan faturaya 2007 yazacak kadar enayi olabilirler mi? Star gazetesi öncülüğünde AKP'nin yaptığı şark kurnazlığı bir yere varmaz ancak forgiver gibi gözü bağlı kör ebeleri inandırır sağda solda ama chp kanaltürke para aktardı propagandası yaptırırlar. Faturada kaşe yokta kaşe nedir resmi bir mühür müdür? Eğer öyleyse neden sağda solda her kırtasiyede yaptırılabilsin? Kaşe özellikle elle fatura kesenler için işi kolaylaştırması için hazırlanan birşeydir üzerinde şirketin ticari sicili ve adresi telefonu vergi numarası vs yazar. Faturalarda da tüm bu bilgiler mevcut zaten tekrar ıslak kaşe basmaya gerek yok. Ha birde resmi evrakta Star gazetesinin iddia ettiği gibi tahribat yapılmaz. Tahribat değil Tahrifat denir ona. Ne süper gazetecilik yaptıkları konusunda zaten hiç şüphem yoktu. [hr] KanalTürk'ü kapatmaya çalışıyorlar. Geçtiğimiz günlerde radyo "yanlışlıkla" kapatılmış. TV'de muhtemelen kapatılacaktır. Özellikle icra yoluyla yayın aletlerine el konularak kapatmaya çalışılıyor. Böylesi bir durumu düşünerek açıkça belirtmeselerde yeni bir sms üyeliği başlattılar. TV yayına devam edemesede miting tarzı duyurularını sms yoluyla yapacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Gelinin babasından damada 1 televizyon ve gazete :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Absolut said: Gelinin babasından damada 1 televizyon ve gazete :) asil ben bunu anlamiyorum. medya karteline giriyror bu ve yasak olmasi lazim.. Yani bir firmanin hem tv hem de gazetesi olamiyor bizim hukukumuza gore..ama gel gor ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 OKUMADIM.. Cumhuriyetci olamak ATATURK taraftari olmak bunlar bu ulkeye zarar vermez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Recall06 said: OKUMADIM.. cik di$ari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Esh said: Recall06 said: OKUMADIM.. cik di$ari. Yahu okumaya gerek yok bir tarafta CUMHURIYETCI BASIN bir tarafta TARIKATCI BASIN.. Tarafimiz belli cumhuriyetciyiz... Gerekirse ulkeyi soysunlar alti ustu hirsiz olurlar.. vatan haini olmaktan iyidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 rezil bi kanal, atatürk, laiklik, demokrasi propagandası yapıyor adiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Lopeth said: rezil bi kanal, atatürk, laiklik, demokrasi propagandası yapıyor adiler atatürk, laiklik, demokrasi bunlarin propagandasini yapmak rezillikse sende vatan hainisin... propganda - http://www.tdk.gov.tr/TR/SozBul.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF4376734BED947CDE&Kelime=propaganda yani... Bir öğreti, düşünce veya inancı başkalarına tanıtmak, benimsetmek ve yaymak amacıyla söz, yazı vb. yollarla gerçekleştirilen çalışma, yaymaca: nedemek itedin daha acik konus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 gaza gelme yau :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Cooldragon said: Erdoğan katar katar gezip üstüne birde kamu bankasından kredi kullandırıp damadına gazete televizyon alırken bir şey olmuyor. CHP bir kanalı destekleyince suç mu oluyor. Zamanında Turgut Özalın oğlu ANAP'ı desteklemek için TGRTyi kurmadı mı? CHP yaptıysa iyi yapmış. Bana bir tane başka kanal söyleyin aynı kalitede yayın yapan? mantığa bak.. o öyle yaptı bu da böyle yapar o da şöyle yapsın.. bu şekilde mi denge gelecek. aşsldkşaskdşaskl Her yerde asılı ankara'da, Baykal:"ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol" senin kalıbına tüküreyim.O laf senin ağzına yakışıo mu. bide AKP'ye bok atayım. ilk 5 yıl ekonomide büyük ilerleme katedildi. şimdi koltuksevdasında mıdır herkes, işleri güçleri bıraktılar dengeleri bozdular ekonomi çöküşte. gerçi yine dünya piyasasıyla ilgili sorunlar ama. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 vay anam vay neler dönmüş serhat ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 KillJoy said: bide AKP'ye bok atayım. ilk 5 yıl ekonomide büyük ilerleme katedildi. şimdi koltuksevdasında mıdır herkes, işleri güçleri bıraktılar dengeleri bozdular ekonomi çöküşte. gerçi yine dünya piyasasıyla ilgili sorunlar ama. neyse. Dunya piyasasimi.. Cehalet ve medya profesorusun diyorum ve icimde insan sevgisine tukureyim daha fazla sey diyemiyorum.. Yahu uretmeyen sadece tuketen bir toplumsun.. Sanayin yok ihracatin yok, hiz birseyin yok ulan ordun bile sisirme.. Alta tukursen yoksun uste tukursen yoksun.. Imf ye teslim sicak para ve faizciler ile yasayan butun ulkenin kaymagini yiyen 1000 tc vatandasi ve 100 dunyali 70 milyon somuruluyor.. Ne akp ne chp tek yol halk devrimi.. AclAR FAKIRLER AYAKLANIN YAHU yeter lan ne kadar koyunsunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 TESLİM OLUYORUM. TAMAM VURMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 fede said: TESLİM OLUYORUM. TAMAM VURMA Sen rengini bir belli et hele fetocumusun , ataturkcumusun ona gore bakariz vurucazmi yasatacamiz gulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 liboşum ben. o taraf da vuruyo bu taraf da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 fede said: liboşum ben. o taraf da vuruyo bu taraf da. Vay libo$$$$$$$$ sun demek e be gelum vurn da sensin yasatanda sensin dahA ne gereksiz soversin... Sermaye sende demekki libo$sun, demekki faizcisin rantcisin ve rusvetcisin.. Sen satin alansin ama bizde satilik mal yok be gulum belki baska bahara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Recall06 said: Lopeth said: rezil bi kanal, atatürk, laiklik, demokrasi propagandası yapıyor adiler atatürk, laiklik, demokrasi bunlarin propagandasini yapmak rezillikse sende vatan hainisin... propganda - http://www.tdk.gov.tr/TR/SozBul.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF4376734BED947CDE&Kelime=propaganda yani... Bir öğreti, düşünce veya inancı başkalarına tanıtmak, benimsetmek ve yaymak amacıyla söz, yazı vb. yollarla gerçekleştirilen çalışma, yaymaca: nedemek itedin daha acik konus... sakin sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 lan ciddiye alan filan çıkar şimdi; liboş değilim ben, faşist müslüman sosyalist türk erkeğiyim, yalnış olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar