belmondo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 bi daha tarihe konu açarsam buda 2 olsun. ne var bunda moğollar durdurulmasaydı dedim tarihi bir konu değil mi bu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 belmondo said: 1 moğollar memlüklüler tarafından? durdurulmasaydı 2 moğollar avrupaya girerken kralları ölmeseydi ve geri dönmeselerdi 3 moğollar japonyayı ele geçirselerdi ne olurdu? wat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 konuya tairhle ilgili bir mesaj atilmamis o yzuden bir ilgisi kalmamis tarihle hep cons yuzunden KELLE ISTERIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 cevap ver viktor moğollar japonyayı ele geçirse nolurdu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 JVC MVM olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 mogollar japonyayi ele gecirseydi hitlerin iki tassagi olurdu neden diye sormayin cok karisik anlatsamda kimse anlamaz tez yazicam bu konuda heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 KAÇIĞIN TEKİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Osso said: JVC MVM olurdu ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 başkaları durdurulurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Cons said: KAÇIĞIN TEKİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUZ. VERY said: BİLİYORDUM! İNANMAYACAĞINIZI BİLİYORDUM! KAÇIĞIN TEKİ OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYORSUNUZ. banlayın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 ŞAZEEEEEMMMMMMMMMMMMMMMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Apache said: Cons said: KAÇIĞIN TEKİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUZ. VERY said: BİLİYORDUM! İNANMAYACAĞINIZI BİLİYORDUM! KAÇIĞIN TEKİ OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYORSUNUZ. banlayın pls gönderme yaptıydım ona =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 kızılderililer türkmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 keşke. aha buraya yazıyom, gün olur yolum amarigaya düşerse, gidecem bi kabileye. abi durum böyle böyle. sizle bi ayin yapmak, bi süre sizle yaşamak, bi de ayakta duran, ağaca çıkan tarzında bi isim kazanmak istiyorum diycem. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 sen onu yap aha buraya yazıyorum ağzıma 1 toz şeker tanesi koycam. bu kadar iddalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 iki ekmek bi gazete yassana ya sabaha alsın. bi de su söyle, akşama susuz kalmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Moğol animeleri izlerdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Killer said: sen onu yap aha buraya yazıyorum ağzıma 1 toz şeker tanesi koycam. bu kadar iddalıyım oha ben olsam bu kadar kesin konuşmazdım adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Ahah adam ciddi şekilde tarihe açmış konu çöpe düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 moğollar durdurulmasaydı barış manço hala yaşıyor olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Viktor said: sizi cons un insafina birakiyorum cons sıkıştılarmı hep sana gönderiyolar :O FORUMUN KAHRAMANI!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 bu adamı tanımıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Cons said: moğolurduk +111 çok yaratıcı cevap ya ama adam ciddi topiğine sıçmışsınız ben cevap vereyim. düzgün ce moğollar durdurulmasaydı dünya çin kore japonya gibi üç devletin birbirine benzemesi gibi bir hal alırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 fizban said: tarihte -idi ekiyle yorum yapılmaz. Fizban wins. PERFECT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar