Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wolverine and the X-Men

Fortuna

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
  • 4 ay sonra ...
ilk sayfalarda millet takilmis olen yok diye de abi direk dvd animasyon felan degil ki cocuklara da hitap ediyor. yani oldukca "soft" ama gene de severek izliyorum valla.

cizimler eh iste ama seslendirmeler iyi. her ne kadar filmlerin cok hastasi olmasam da cakma patrick stewart, cakma ian mckellen falan hos olmus. steve blum ise super wolverine sesi olmus. her uyarlamanin %100 kaynagi ile aynisi olacak gibi takintim da yok o yuzden degisiklikler pek sinir etmiyor. ama comicde olan olaylari azcikta olsa gorunce zevkli oluyor. ilk bolumler biraz bayik gibi geldi ama sonradan hele 17-18 sonrasi baya bir guzellesiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
hortlaklıktan ötürü çok özür dileyerek başlıyorum ve diyorum ki;
ULAN ! tam apocalypse le ilgili koca bi sezon olacak diye kendimden geçmişken bi baktım 2. sezon yapmamışlar yapmicaklarmış, neymiş efendim, finansal ortaklarıyla anlaşamamışlar ! ulen deyyuz ! başka ortak bul, tamam kriz zamanı fln dı o zaman da şimdi bak marvel coştu zaten hadi be ooğlum ya :)
sırf bunun gazına x-men evo izleyecem çizimlerinden nefret ettiğim halde, belki apocalypse fln da çıkar bi yerden :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...