ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Binboamania Festival, Turkey 25/04/08 The band are now confirmed for the Binboamania Festival in Istanbul. This date will be the band's first ever visit to Turkey. Friday 27th June 2008 Binboamania Festival Istanbul Tickets for this show will be available from the 2nd of May at: http://www.biletix.com/ İnanılır gibi değil; ama adamlar harbi harbi geliyor. Benim için bu senenin en önemli konserlerinden biri tartışmasız bir şekilde, muhteşem oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 en önemli konser bu mu hm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Massive Attack ve Leonard Cohen'le birlikte evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 oyh ya anne ya para ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 en önemli konserlerinden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 tamam ulen atar dayılık yapmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 oha iyiymiş travis filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 biletler satışa sunuldu da, resmen ebesininki diyebiliyorum buradan 67,5 YTL yuh http://www.biletix.com/event.htm?id=JTRA1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 40 küsür olsa alırdım bilet sırf izleyeyim diye de, 67 lira döşenemem. Hiç kusura bakmasın Travis abi yani (iğrencim evet). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Festival bünyesinde mi bu olay? Öyleyse başka kimler var line-upta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 gidebilitem var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 biletimi aldım mor ve ötesi sakin new model army de sahne alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Aslında gidip göresim, ciddi ciddi izleyip performanslarını değerlendiresim var 60 üstü bir fiyatta veresim gelmiyor sırf Travis için. Gidenlerden dinleriz artık yorumları, bu arada kız ratiosunun en yüksek olacağı konserlerden biri, giden Pati erkeklerimiz şöle en güzel parfümlerini sürünüp filan öle gitsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 güzel konser olur travis'in live performansı baya iyi bkz. travis - hit me baby one more time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 şekilde, muhteşem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 67 ytl olmasa 40 flm olsa kesin giderdim ama gerçekten pahalı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 çalışmak için uğraşsanıza. bedavaya konser izlersiniz. yada bilet bulmaya uğraşın. o kadar para verilmez gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 tekrar yazayım, travis seven adam için o paraya değer... daha önce izledim, iyi çünkü live performansı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 diil 67, 167 olsa yine giderdim. Arklar tatile gidiyo, sırf adamlari dinleceğim diye 1 hafta geç gidiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 BulletRide said: Festival bünyesinde mi bu olay? Öyleyse başka kimler var line-upta? An itibariyle gidiyorum cuma...Var mı başka giden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 yess=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nytram O'lorie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Ben de gidiyorum. Ancak bişiy dikkatimi çekti Travis New Model Army'nin altında mı çıkıyor? Çok garip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 altında çıkıyor demeyelim, headliner gene travis; ama sanırım çok geç saate kalmaması için onu en son grup olarak koymamışlar, 23.30'da başlasa gecikmelerle birlikte 1.30da falan biterdi çünkü o konser normalde. ben biletimi aldım gidiyorum bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Travis'ten sonra salonun yarısı boşalcak, yazık NMA'ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar