Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

baykal chp nin basinda kaldi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Samsun Milletvekili Haluk Koç'a 168, Parti Meclisi Üyesi Ayhan
Yalçınkaya'ya 1
ve TOBB Hazır Giyim ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı
Umut Oran'a ise 15 delege imza verdi.
Mesaj tarihi:
CHP deki en kalite adamlardan birisi Onur Öymen, ben isterim ki onun gibi dolu bi adam geçsin partinin başına.

ama işte gel gör ki Onur Öymen de öyle bi ego yok, milletvekilliği kesiyor adamı =)
Mesaj tarihi:
Bone said:
sarıgül geçmesin de kim geçerse geçsin.
Hocam valla ne dersen de,bende dahil çevremde kim var kim yoksa şişlide yine sarıgüle oy vericez,bunların bazıları akpye oy atan adamlar,adam arkada neler yapıyor neler ediyor,evet okuyorum ama birçoğu iddia düzeyinde,fakat onun karşısında şişlide yaptıkları istanbulun hiçbir yerinde yapılmadı bence.Sadece nişantaşı,osmanbey olayı değil,feriköyden,bomontiden tutta yayla mahallesine kadar "gözümle görebildiğim" o kadar çok şey yapıyor ki adam partiden daha ön bir konuma çıkıyor,bağımsız giricek ama yinede şişliyi açık farkla silip süpürücektir bence..
Mesaj tarihi:
MrMarvelous said:
CHP deki en kalite adamlardan birisi Onur Öymen, ben isterim ki onun gibi dolu bi adam geçsin partinin başına.

ama işte gel gör ki Onur Öymen de öyle bi ego yok, milletvekilliği kesiyor adamı =)

Evet Onur Öymen'e tek başına bakınca bende oy verebilirdim. Ama sevimsiz Deniz Baykal'a bu kadar sessiz kalmış olmaları ve bu kadar sevmeyeni olmasına rağmen, Deniz Baykal CHP'nin başında olmasa oy verirdim diyen bu kadar insan olmasına rağmen ;
"ne gerek var bu adamın hala partinin başında olmasına" demeyen herkes bu ayıba ortak.
Hollandaydı sanırım, bir Bakan 100 euro'luk bir harcamasını devlete ödettiği ortaya çıkınca istifa ediyor.
Türkiye'ye baktığımızda ; Maliye Bakanımızın oğlu, pirinç yüklü gemileri fiyatı artınca sokarım diye denizde bekletiyor.

CHP'de çoktandır Türkiye madem bu halde, bizde biraz "pişkin" olalım havasında malesef. Seni istemeyen varsa gidersin, neden bu ısrar, saçma.
Mesaj tarihi:
e onu istemiyen varsa başka partiyi desteklesin?
neden illa onun gitmesi gerekiyor?

tayyip erdoğan'ı istemeyen birçok kişi var ama adam hala partinin başında mesela.
Mesaj tarihi:
Bone said:
e onu istemiyen varsa başka partiyi desteklesin?
neden illa onun gitmesi gerekiyor?

tayyip erdoğan'ı istemeyen birçok kişi var ama adam hala partinin başında mesela.

Mantık hatası var yazdıklarında.
AKP'li olupta Tayyip Erdoğan'ı istemeyen kimse yok. Erdoğan'ı istemeyenler zaten AKP'li de değiller.
Ama aksine CHP'li olupta Deniz Baykal yüzünden oy vermeyen insanlar var Türkiye'de.
Nedir bu Deniz Baykal hayranlığı onu soruyorum. Sende diyorsun ki sevmiyorsan başka partiye oy ver.
Kendimi CHP'li farzedersem, Deniz Baykal'ı istememe hakkım olamıyor mu ?
Ya Deniz Baykal'ı sev, yada git başka partiyi destekle... Eee deniz gitsin ? yok sen git.. Bu mudur ?
Mesaj tarihi:
baykalı istemiyorum diye akpye oy verenler ve bu nedenle oy vermeye gitmeyenler ile akpye oy verenler bir birnin aynısıdır.bir başka açıdan bu kadar fazla ise baykalı sevmeyipte başka partiye oy verenler var ise; ozaman mecliste yüzde 10 barajını geçen 2.bir sol parti olurdu.(chp sol diyemem) ve eğer yüzde 10 altında ise bu mualifler o zaman ciddi, etkili bir konumda değillerdir.
Mesaj tarihi:
sunthewhich said:
AKP'li olupta Tayyip Erdoğan'ı istemeyen kimse yok. Erdoğan'ı istemeyenler zaten AKP'li de değiller.

Nerden eminsin?
Hani "AKP'li olup da Tayyip'i istemeyen kimse yok" diyorsun da, sırf bu yüzden Tayyip'le anlaşmazlık yaşayıp partiden ayrılanlar bile oldu.

Ayrıca "Deniz Baykal CHP'de olduğu için CHP'ye oy vermedim" diyen kişilerin başında nedense hep AKP'liler geliyor.

Elbette CHP'li olup da Deniz Baykal'dan memnun olmayanlar olabilir. Ama onlar AKP'lilerin işine yarayacak polemiklere destek vermek yerine, CHP kurultayında başka bir lider çıkmasını sağlıyabilirler. Mantıklı insanlar normalde öyle yapar.
Mesaj tarihi:
Bone said:
sunthewhich said:

Nerden eminsin?
Hani "AKP'li olup da Tayyip'i istemeyen kimse yok" diyorsun da, sırf bu yüzden Tayyip'le anlaşmazlık yaşayıp partiden ayrılanlar bile oldu.

yrıca "Deniz Baykal CHP'de olduğu için CHP'ye oy vermedim" diyen kişilerin başında nedense hep AKP'liler geliyor.

Elbette CHP'li olup da Deniz Baykal'dan memnun olmayanlar olabilir. Ama onlar AKP'lilerin işine yarayacak polemiklere destek vermek yerine, CHP kurultayında başka bir lider çıkmasını sağlıyabilirler. Mantıklı insanlar normalde öyle yapar.

Ya ben ne AKP'liyim , ne CHP'liyim.
Ama AKP'li olmakta suçmuş gibi konuşuyorsunuz, bu partiye %40 gibi bir oy verildi.
Bu insanlar suçlu değil, sadece saf ve cahil insanlar, diğer oy verenlerde çıkarı olanlardır.
15 milyon oy aldık diyorlar, 13 milyon yeşil kart dağatmışlar, tüm belediyelerinde bedava kömür, yiyecek yardımları yapılıyor tonla.
Bunu alan adamlarda bir vefa borcu bilip oy veriyor, Tayyipte böylece eşini dostunu zengin ediyor. Bu başka bir konu.

AKP için konuşursak, Tayyip ile birleştirebilirsiniz kafanızda, bende birleştiririm. Derinliği olmayan bir parti. 70 milyon insanla dalga geçip logosunu AMPUL yapan bir parti olabilir mi?
salak, beyinsiz gibi bir anlamı var heralde argo'da.
Ama CHP geçmişi olan bir parti, sadece Deniz Baykal'a indirgenmemeli.

Neyse sonuçta benimde bu ülkede 1 oyum var ve bu özgürlüğümü istediğim gibi kullanırım. Deniz Baykalıda başbakan olarak hayal edemediğim için oy vermedim, akp'ye de vermedim. :)
Sadece bu ülkede sıkı sıkıya tutunulması gereken değerler varken, baykal fanatikliğine kızıyorum.
  • Yeni Oluştur...