kehribar21 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Sevenlerine hayırlı olsun diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 en son ozzy'nin şarkısını çalmak gibi bi hıyarlık yaptıklarını öğrenmiştim. bakalım bu albümde bi olay olacak mı beraberinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 indiriyorum bakalım nasıl olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 gene bi dizi aracılığıyla beynimize tecavüz etmesinler pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 çok kötü ya albüm.. Belki şimdi can kulağı ile dinlemedim ama bir tek parçası bilenem güzel değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 daha kötü bir albüm kapağını ben bile düşünemezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 oha paint. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 painti geçtim, albümün teması hakkında yanlış düşündürtüyor. pinhaniden anaokulu şarkıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 zaten anaokuluydu da. bu albümde başka "konulu" şarkılar olacakmışçasına bir kapak yapmışlar dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arelkoray Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 pinhani iyidir. akın eldes var. yeterli benim için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 pinhani başarısız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 pinhani bence hem başarılı hem başarısız. ilk dinlediğnizde cok hoşunuza gidiyor mükemel bir grup diyorsunuz ama ikinci dinlemenizden itibaren kabak tadı vermeye başlıyor. bu yüzden de bir bakıma başarısızlığa mahküm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Gayet başarılı bi grup.Tabi bu başarıda bence akın eldesin sololarının katkısı büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 ben son albümlerini beğendim ama bütün şarkıları birbirine benziyo bayıo bi süre sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar